Serkan Kızılbayır

Her çocuk çok özeldir odaları da özel olmalıdır

22 Ocak 2022
Sevgili okurlar, “SERKAN KIZILBAYIR İLE YAN KOLTUK” sohbetlerimizde her hafta kendi sektöründe başarılara imza atan isimlere, sizlerin merak ettiği soruları soruyorum.

Bu haftaki konuğum ise çocuk ve genç odası sektöründe başarılı bir girişimci olan Mustafa Küçükyılmaz. Çocuğunuzun odasını mı yenileyeceksiniz? Yeni bir genç odası mı bakıyorsunuz? Çocuklarınızın zamanının büyük bir kısmını odasında geçirdiğini düşünürsek, odalarına yeni mobilya alırken de dikkat etmemiz gereken önemli detaylar var. Ben sordum, Mustafa Küçükyılmaz, çocuk ve genç odası dekorasyonlarının inceliklerini anlatarak cevapladı.



Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz? Ve yaptığınız işten bahseder misiniz?
Selçuk Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu ve aile şirketimizde üçüncü kuşak olarak devam etmekteyim. Ankara’da 1962 yılından bu yana Küçükyılmazlar Mobilya olarak devam eden şirketimiz bir yıl kadar süreye yakındır yeni kurumsal kimliğimiz ‘Moju’ markası ile çocuk ve genç odası sektöründe hizmette fark yaratmaya devam ediyor. Marka ismimiz yaptığımız iş ile bağlantılı olarak ‘mobilya’ ve ‘junior’ kelimelerinin birleşmesi ile oluşmuştur. Biz ‘Moju’ olarak geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın yaşam alanlarını mükemmelleştiriyoruz. ‘Üreticiden tüketiciye’ mantığını göz önünde bulundurarak kişiye özel üretim sağlıyor, müşterilerimizin taleplerini dinleyip ihtiyaçlarını belirliyor bunlara uygun projelendirme yapıp daha sonra proje toplantımız ile onayımızı alıyor üretim aşamasına geçiyoruz. Bunun yanında İstanbul, Bursa, İzmir ve Kayseri gibi büyükşehirlerimizde bayilerimiz bulunmaktadır. Her yıl çıkardığımız yeni kreasyonumuz ile bayilerimiz aracılığıyla ülkemizin dört bir yanına ürünlerimizi ulaştırıyoruz.

EBEVEYNLER DAHA BİLİNÇLİ OLARAK FONKSİYONEL PARÇALAR TERCİH EDİYOR

Yazının Devamını Oku

Sevilen isimden ‘Kopamam Senden’

15 Ocak 2022
Sevgili Hürriyet okurları yeni bölümden herkese bir kez daha merhaba. Bugün hayatımızın vazgeçilmezi müzikle dolu bir yazı sizleri bekliyor. Günümüzde birçok isim müzik piyasasında yerini alıyor ve sonra balon bir şekilde sönüp gidiyor. Müzik adına altyapısı olanlar, doğuştan dünyaya müzik ile gelenlerse hayatımızda izler bırakıyorlar.

Bu yazımda kendisini defalarca canlı dinlediğim ve hatta sesinin hayranı olduğum bir isim konuğum. Ceylan Köse... Kendisi Ankara’nın sevilen ve büyük bir kitleye sahip olan, sonrasında da yapmış olduğu düetlerle kendini tüm Türkiye’ye kanıtlamış bir isim.



1- Ankara’da başlayan bir serüven... Müzik yolculuğunu anlatır mısın ?
5 Şubat 1982’de Adana’da dünyaya geldim. Ortaokulda müzik öğretmenimin yeteneğimi keşfetmesiyle Adana Güzel Sanatlar Lisesi sınavına girdim ve dört yıllık müzik eğitimimi burada tamamladım. Adana’da lise hayatıma devam ederken aynı zamanda da mekânlarda sahne almaya başladım. Sonrasında Gazi Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde lisans programımı tamamladım. Ankara’da üniversite eğitimim boyunca birçok mekânda da sahne almaya devam ettim. 2009 ile 2012 yılları arasında TRT’nin önemli projelerinde yer aldım. 13 yıl Zeki Bar, üç yıl Albüm Bar, üç yıl Klarnet Sahne ve Türkiye’nin birçok şehrinde sahne almaya devam ettim. Son iki yıldır da Rasgele Ankara sahnesindeyim. Bu süreç içerisinde bir maxi single, Zakkum ile bir düet şarkı ve birçok akustik çalışmam oldu.

Yazının Devamını Oku

Yaşımızın en iyisi olmak bizim elimizde

8 Ocak 2022
“SERKAN KIZILBAYIR İLE YAN KOLTUK” sohbetlerimizde bu haftaki konuğum, Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Filiz Canpolat...

 

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu...
Cilt sağlığı, cilt güzelliği ve tabii cilt estetiği tam da uzmanlık alanı.
Doç. Dr. Canpolat, “Cildimiz direkt dış görünüşümüzün bir parçası. O yüzden kendimizi daha iyi hissetmemiz ve güzelliğimizi öne çıkarmamız doğrudan cildimizle ilgili” diyor.
Ayrıca.
Yaş aldıkça bizden ve bedenimizden gidenleri yavaşlatabilmemiz için ise bizlere büyük sırlar/tüyolar veriyor.

Yazının Devamını Oku

Gayrimenkul sektöründe firmalar da tüketiciler de bilinçlenmeye başladı

1 Ocak 2022
Sevgili Hürriyet okurları... Yeni bir yıla daha ‘merhaba’ dedik. 2022’nin hepimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Ve tabii bol parada... Hele hele ev alma hayali kuranlar için. Bu temennimizde öncelik sırası onlarındı.



Malum, koronavirüs salgınıyla birlikte hayatımızdaki birçok şey çok hızlı şekilde değişti. Onlardan biri de kuşkusuz gayrimenkul sektörü. Konut piyasası son aylarda oldukça hareketli. Doğal olarak kafalar karışık. En çok da ‘gayrimenkule yatırım yapılmalı mı?, ‘gayrimenkul yatırımı için geç mi kalındı?’ gibi sorular var. İşte hem bu sorulara yanıt bulmak hem de siz okurlarımızı gayrimenkul sektörüyle ilgili doğru bilgilendirmek amacıyla bu haftaki “SERKAN KIZILBAYIR İLE YAN KOLTUK” sohbetlerimizde, Gayrimenkul Danışmanı Burak Arpacı’yı konuk ettim. Burak Arpacı, “Her geçen gün hem inşaat firmaları hem de tüketiciler daha da bilinçlenmeye başladı” diyor ve sonra ben soruyorum o anlatıyor.
* * *

Öncelikle sohbetimize sizi tanıyarak başlayalım, kendinizden bahseder misiniz?
Tüm Hürriyet okurlarının yeni yılını kutluyor, sevgi ve selamlarımı iletmek istiyorum. 1980 yılında Ankara’nın Kalecik ilçesinde doğdum. Evli ve iki çocuk babasıyım. Yaklaşık 25 yıldır da başkentte gayrimenkul danışmanlığı yapıyorum.

Yazının Devamını Oku

Kaynağından su sohbeti

25 Aralık 2021
Sevgili Hürriyet okurları... “SERKAN KIZILBAYIR İLE YAN KOLTUK” sohbetlerimizin bu haftaki konukları kadar konusu da çok kıymetli.

Tabii öncelikle konuklarımız:
“Bademler Şirketler Grubu’nun İcra Kurulu üyeleri Murat Badem, Yiğit Badem, Kaan Badem ve Mustafa Badem.”
O kıymetli hatta hayati konumuz:
“Su.”
Ve bendeniz:
“Su elçisi.”
*

Yazının Devamını Oku

Kira artışlarının sebebi gayrimenkuldeki fiyat artışları

18 Aralık 2021
Sevgili Hürriyet okurları... Geçen hafta bugün -tam da bu köşeden- başlayan “SERKAN KIZILBAYIR İLE YAN KOLTUK” yolculuğumuza “tam gaz” devam ediyoruz. Bu hafta arabada değiliz, ama “YAN KOLTUK” yine dolu.



Malum, koronavirüs salgını ile birlikte sadece hayatımız değil, dünya değişti.
Ve bu hızlı değişim, piyasaları da derinden etkiledi.
Gayrimenkul sektörü de diğer birçok sektör gibi önce koronavirüsten sonra da değişken piyasalardan nasibini aldı.
Sonuç olarak bugünlerde birçok insanın özellikle de yatırım konusunda kafası karışık.
Haklılar da.

Yazının Devamını Oku

Modadan değil doğadan esinleniyor

11 Aralık 2021
İlk yazı, ilk konuk ve tabii ilk heyecan... Bundan böyle “SERKAN KIZILBAYIR İLE YAN KOLTUK” formatıyla siz kıymetli Hürriyet okurlarını bilgi yüklü yolculuğa çıkaracak ve birbirinden başarılı isimleri “YAN KOLTUK”ta ağırlayacağız.



Sağlık, kültür-sanat, ekonomi, teknoloji, spor ve daha birçok alan...
Direksiyonda ben, “YAN KOLTUK”ta ise mesleklerinde başarılara imza atan isimler...
Yeni gelişmeleri, trendleri, gündemde öne çıkanları...
Ben soracağım, onlar cevaplayacak.
* * *

Yazının Devamını Oku