Süheyla Buyrukçu

Kayak tatilinde stil önerileri

20 Ocak 2024
Kış mevsiminin beyaz örtüsüyle birlikte kar tatilleri de gündemimizin üst sıralarına oturdu. Her ne kadar tatilin amacı kayak sporu olsa da moda trendlerine uygun kayak stilinizle alışılagelmişin dışına çıkarak, pistlerin yıldızı olabilirsiniz. Özellikle bu yıl markaların Apres-Ski koleksiyonları da oldukça dikkat çekici.

Tatilinizin amacı kayak yapmak olunca elbette ki yanınıza alacağınız kıyafetler, öncelikle işlevsel ve sizi soğuk günlerde sımsıcak tutacak parçalardan oluşmalı. Eskiden markalar, kayak kıyafetlerinde önceliği soğuğa dayanıklı teknik malzemelerin kullanıldığı tasarımlara verirdi. Ancak son 10 yıldır kıyafetlerin teknik özelliklerinin yanında artık stil sahibi tasarımlara da ağırlık veriliyor. Hatta yeni sezonda ünlü markalar, stil sahibi görünüm için birbirleriyle adeta yarış halinde diyebiliriz. İmza parçaların ağırlıklı olduğu koleksiyonlarda ise kısa ceketlerden monokrom tasarımlara, örgü detaylardan retro esintili kayak tulumlarına kadar birçok seçenek bulunuyor.

APRES-SKİ ZAMANLARINI UNUTMAYIN

Kayak tatilinin olmazsa olmazı ve herkesi buluşturan yer Apres-Ski kombinler’i de bu yıl oldukça iddialı. Valizinizi hazırlamadan markaların Apres-Ski koleksiyonlarını da incelemenizi öneririm. Çünkü kayaktan sonra akşam yemeği öncesine kadar vakit geçireceğiniz bu alanlar da tam bir kırmızı halı geçidine dönüşebiliyor. Bu anlar için seçeceğiniz kaşmir kazaklar, kısa montlar, örgü hırkalar, oversize atkılarla sade bir şıklık yakalayabilirsiniz. Dış mekânda size rahatlık sunan kar botlarınızın yanı sıra bu tarz alanlarda da giyebileceğiniz ince tabanlı ayakkabılara da şans verebilirsiniz. Şimdi gelelim, kayak pistlerinde hangi trendlerin hakim olduğuna…

SIRADANLIKTAN UZAK KAR BOTLARI

Kayak tatilinde en önem verilmesi gereken parçalardan biri elbette ki kar botlarıdır. Sizi daima sıcak ve kuru tutacak botlarınızla tüm tatilin keyfini huzurlu bir şekilde sürebilirsiniz. Bu yıl kayak botları tam anlamıyla sıradanlıktan uzak ama bir o kadar da işlevsel olarak karşımıza çıkıyor. Renk ve model açısından oldukça fazla seçeneğiniz olduğunu söyleyebilirim. Sezonun trend renklerinden bir kar botu seçebileceğiniz gibi sıradanlıktan uzak tüylü kar botlarını da düşünebilirsiniz. Bu sezon ayrıca kaba görünümlü kar botları da oldukça popüler. Ancak kar botlarınızın kıyafetlerinizle de uyumlu bir renkte olmasına dikkat etmelisiniz. Aksi halde istemediğiniz bir görünümle karşı karşıya kalabilirsiniz.

KONFORU ÖNE ÇIKARAN KABANLAR VE MONTLAR

Yazının Devamını Oku

Hem içinizi ısıtın hem tarzınızı yansıtın

13 Ocak 2024
Soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi olan ve içimizi ısıtan kazaklar... Bu zamansız parçalar, yeni sezonda sadece soğuktan korumakla kalmayıp, stilinizi de ön plana çıkarmanıza yardımcı olacak kadar şık tasarımlara sahip. Özellikle modası hiç geçmeyen çizgili kazaklar, canlı renklerle birleşerek, kışın soğuk günlerine enerji katıyor.

Kış mevsimi denildiği zaman akla ilk gelen parçalardan biri de tabii ki kazaklar. Karlı havalarda, yağmurda ve rüzgârlı günlerde içimizi ısıtan ve bizi sımsıcak tutan bu zamansız parçalar, 2024 sezonunda modaseverleri şıklık ve rahatlığa davet ediyor. Zarif detaylarla tasarlanan dar kesim, crop ya da oversize kazaklar, özellikle günlük stilinize dikkat çekici bir görünüm kazandırabiliyor. Yeni sezonun gözdesi olan geometrik desenler ve özellikle çizgili kazaklar da tarzınızı sıradanlıktan uzaklaştırarak, enerjinizi yansıtan bir stil yaratmanıza da olanak sağlayabiliyor. Sarı, kırmızı, yeşil, mavi ve turuncuyla renklenen çizgili kazaklar da bu sezon gardıropların vazgeçilmezleri arasında. Rahatlık, şıklık ve fonksiyonelliği mükemmel bir dengede sunan çizgili hırkalar ve kazakların yıllara meydan okuyarak, yeni sezonda da liderliği kaptırmadığını söyleyebiliriz.

ÇİZGİLERİ RENKLENDİRİN

Çizgili kazak modellerinde genelde mavi-bej ve siyah-beyaz gibi klasik renkler, ağırlıklı olarak kullanılır. Ancak bu sezon çizgilerin renk paleti oldukça geniş. Özellikle canlı renklerle tasarlanan el örgüsü çizgili kazaklar, gri havalara inat, bahar günlerini hatırlatacak kadar enerji saçıyor. Eğer modadan ödün vermeden bu kazaklardan kullanmak istiyorsanız, öncelikle gardırobunuza sarı, turuncu, yeşil ve kırmızının hakim olduğu çizgili kazaklarla bir güncelleme yapmanızı öneririm. Mesela turuncu veya zümrüt yeşili üzerine beyaz çizgileri olan bir kazak, emin olun enerjinizin de yükselmesine yardımcı olacaktır.

BOĞAZLI ÇİZGİLİ KAZAKLAR

Konfor ve şıklık bir arada olsun dediğimiz zaman ilk aklımıza gelen balıkçı yaka kazaklardır. Diğer adıyla boğazlı kazaklar, özellikle kot pantolonlarla zarif bir şıklık sağlayabiliyor. Klasik kesim pantolonlarla da rahatlıkla kullanılabilen boğazlı kazakların oversize modelleri ise pileli mini eteklerle de spor bir şıklık yakalamanızı sağlıyor. Havalar soğuk olduğu için kazağınızı, üstüne kalın bir kaban veya uzun bir paltoyla kombinleyebilirsiniz. Aksesuar olarak ise seçiminizi atkı veya bereden yana kullanabilirsiniz.

BİSİKLET YAKA ÇİZGİLİ KAZAKLAR

Yazının Devamını Oku

2024’ün popüler ev dekorasyon trendleri

6 Ocak 2024
Yeni yıl ile birlikte ev dekorasyonlarında da hareketlenmeler dikkat çekmeye başladı. Görünen o ki 2024 yılının evlerinde artık doğal malzemelerle birlikte zarif, sade ve huzurlu atmosferler yaratmak popüler olacak. Hadi gelin bugün hep birlikte yeni yılda öne çıkacağı düşünülen ev dekorasyon stillerine bir göz gezdirelim.

Evlerinde farklı dekorasyon tarzlarını denemeyi sevenler için oldukça ilgi çekici bir konuyu bugün ele alacağız. Yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşadığımız bugünlerde belki siz de evinizin dekorasyonunda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Eğer farklı ama bir o kadar da trendlere hakim bir tarz uygulamak istiyorsanız, okumaya devam. Çünkü bu yıl öne çıkan iki dekorasyon tarzımız var. Yeni trendleri keşfetmek her zaman benim için keyifli olmuştur. Bu yıl ev dekorasyon trendlerini incelediğimde çok keyif aldığımı belirtmeliyim. Çünkü bu yıl doğal malzemelerin ve nötr renklerin hakim olduğu tarzlar, evlerimizde hüküm sürmeye hazırlanıyor. Bunlardan biri sadelik, doğallık ve mütevaziliği öne çıkaran Wabi Sabi, bir diğeri ise eski ve zarif bir atmosfer yaratmayı amaçlayan Shabby Chic tarzı.

KUSURLU GÜZELLİKTEN DOĞAN FELSEFE

Sade bir yaşamı temel alarak kusurlu güzelliği ön plana çıkaran Wabi Sabi kavramının kökenleri aslında 16. yüzyıldan günümüze kadar gelen bir Zen Budist kültürüne dayanıyor. Tıpkı Feng Shui gibi Wabi Sabi de yaşam felsefesi olarak doğsa da günümüzde evlerimizin dekorasyonuna da yön vererek, popüler akımlardan biri haline geldi. Bu tarz dekorasyon anlayışının temelinde tüm eşya ve yüzeylerde sadeliğin yanı sıra yaşanmışlığın izlerinin görülmesi yer alıyor. Ayrıca doğal olmayan hiçbir malzeme öğesine de dekorasyonda yer verilmiyor. Aşırı titiz ve planlı bir düzen ise bu tarzın karşı çıktığı iki önemli unsur. Bu felsefeye göre yüzeylerdeki ya da mobilyalardaki çatlak veya çizikler, kusurların değil, güzelliğin bir yansıması olarak yorumlanıyor. Bu nedenle Wabi Sabi stilini kusurlu güzellikten doğan felsefe olarak da tanımlayabiliriz.

WABİ SABİ DEKORASYON NASIL OLUŞTURULUR?

Wabi Sabi iç dekorasyon stilinin temelinde biraz önce de belirttiğim gibi sadelik, doğallık ve samimiyet yatar. Wabi Sabi’den ilham alarak bir alan oluşturacaksanız, öncelikle kullanılan renkleri çok iyi planlamanız gerekir. Çünkü bu stilde renkler, doğanın temel tonlarından seçilir. Toprak kırmızı, kahverengisi, doğanın yeşil tonları ve gri, dengeli bir şekilde dekorasyonda kullanılır. Bu tonlara nötr bir etki yaratmak içinse bej ve beyaz gibi renklerden yardım alınır.

BIRAKIN HER ŞEY DOĞAL HALİYLE KALSIN

Yazının Devamını Oku

Yeni yıl stilinize ışıltı katın

30 Aralık 2023
Yarın güzel dileklerle birlikte yepyeni bir yıla gireceğiz. Kimileri lüks otellerde kimileri şık restoranlarda kimileri de evlerinde sevdikleriyle birlikte bu özel günü kutlayacak. Ancak yeni yıl gecesinin sadece bir kutlamadan ibaret olduğunu düşünmeyin. Çünkü bu özel gece aynı zamanda bir kırmızı halı geçidi. O nedenle stilinizi istediğiniz gibi parlatmak ve abartmakta özgür olduğunuzu unutmayın.

Yeni yıl geceleri herkes için ayrı bir anlam taşır. Bu özel gecede genellikle şık ve ışıltılı detaylar ön plandadır. Özellikle otellerin eğlencelerine ya da parti konsepti kutlamalarda tam bir moda şovu sergilenir. Elbette ki bu mekânlarda yılbaşı ruhunu taşıyan ışıltılı, payetli, taşlı, simli ve pullu silüetlerle karşılaşacağız. Ama bu özel gecede parti ruhunu yakalamak için parıltının dozunu biraz daha artırmanın serbest olduğunu unutmayalım. Peki, 2023 yılını geride bırakmaya sayılı saatler kala siz yılbaşı gecesi için nasıl bir kıyafet giyeceğinize karar verdiniz mi? Eğer hâlâ ne giyeceğinizi düşünenlerdenseniz, okumaya devam etmenizi öneririm. Çünkü sırada gecenin yıldızı olmanıza yardımcı olacak yılbaşı kombinlerinden bahsedeceğim.

KIYAFETİNİZLE YENİ YILIN ENERJİSİNİ YANSITIN

Yılbaşı kombinlerinde genellikle klasik tarz ve trendler, uyum içinde sergilenir. Tabii ki bu yıl da geleneksel kırmızı ve yeşil renkler popülerliğini koruyor. Ancak bunların yanında siyah, altın rengi ve metalik tonları da sıkça göreceğiz. Özellikle bu yıla damgasını vuran metalik ışıltılar, kombinlerimizin hatta aksesuarlarımızın vazgeçilmezleri arasında olacak.

PARILTILI MİNİ ETEKLERLE GECENİN YILDIZI OLUN

Metalik gümüş ve altın tonları 2023 modasına damga vuran detaylardan biriydi. Gece kıyafetlerinde genellikle elbiselere ağırlık verilse de bu yıl biraz ezber bozup, ışıl ışıl parlayan etekler, trend parçalardan biri oldu. Eğer yeni yıl gecesinde hem şık hem de modern bir stil yaratmak istiyorsanız, metalik gümüş veya altın detaylara sahip etekleri tercih edebilirsiniz. Sokak modasından gece partilerine kadar bu yıl her yerde karşımıza çıkan ışıltılı mini etekler, özgün bir tarz yaratmayı seven kadınların da favori parçalarından biri.

Yazının Devamını Oku

Konforlu parçalarla şık kombinler yaratın

23 Aralık 2023
Rahatlığın bir trend olarak yayıldığı günümüzde artık hem iş hem de sosyal hayatımızda konforlu ve şık kombinleri ağırlıklı olarak tercih ediyoruz. Peki, rahatlığınızdan ödün vermeden stilinizi ortaya koyabileceğiniz kombinleri nasıl yapacağız? İşte sırrı...

Moda dünyası, özellikle pandemi döneminde konforlu parçaları ilgi odağına alarak, podyumlarda rahatlığı ön plana çıkaran tasarımlarla boy göstermişti. İki yıla yakın süren pandemi kâbusundan sonra ise insanlar, rahat giyinmenin kendilerine sunduğu konfora da oldukça alıştı ve rahatlık hâlâ trend olmaya devam ediyor. Ayrıca 2024 kış trendlerinde de sade ve rahat şıklığın popülerliğini koruduğunu görüyoruz. Durum böyle olunca ‘gün içinde konfor sunan parçalarla şık kombinler nasıl elde edilir’ sorusu da birçok kişinin en çok araştırdığı konulardan biri olmayı başardı. Konumuzun ayrıntılarına girmeden önce gelin hep birlikte bizlere konforu ve şıklığı bir arada sunacak olan parçaların neler olduğuna bir göz gezdirelim. Aslında bu parçalar, hepimizin gardırobunda bulunuyor. Mesela eşofman takımları, spor ayakkabılar, örgü elbiseler, oversize kazaklar ile ceketler, geniş paçalı bol kotlar ve kargo pantolonlar... Bu parçalardan bir ya da birçoğu mutlaka dolabınızda yer alıyordur. İşte biz bu parçaları doğru bir şekilde kullanarak hem konforlu hem de şık kombinler yaratarak, tarzımızı ortaya koyacağız.

HER DEVRİN VAZGEÇİLMEZİ KOTLAR

Modanın zamansız parçalarından biri olan kot pantolonlar hem şık hem de rahat oldukları için popülerliğini yıllar geçse de hiç kaybetmiyor. Mesela bol paça veya klasik kesim kot pantolonunuz varsa üstüne kış gardıroplarında mutlaka bulunan siyah dik yaka bir triko bluz giyebilirsiniz. Bu kombini sevdiğiniz bir kaban ile tamamlayabilirsiniz. Bu yıl özellikle siyah kabanların moda olduğunu da hatırlatmak isterim. Bu kombininizi bir zamanların vazgeçilmezi olan askeri botlar ile de tamamlayabilirsiniz. Çünkü bu botlar, yeni sezona iddialı bir geri dönüş yaptı.

GENİŞ CEPLİ KARGO PANTOLONLAR

Asi ruhlarıyla nam salsalar da eşofman kadar rahat olan geniş paçalı pantolonlar ile kargo pantolonlar, son iki yıldır moda dünyasında hüküm sürüyor. Bu ikili, genellikle şık hale getirilemez parçalar olarak düşünülse de hem spor ayakkabılarla hem de botlarla ahenk içinde bir uyum yakalayabiliyor. Ayrıca kış stilinin bir parçası haline gelen kargo pantolonları, crop trikolarla ve oversize kazaklarla da tamamlayarak, şık ve konforlu bir kombin elde etmeniz mümkün. Ferah bir görünüm sunan bu pantolonlar, artık hem günlük kombinlerde hem de şık akşam stillerinde sıkça tercih ediliyor.

Yazının Devamını Oku

2024’ün rengi ‘şeftali tüyü’

16 Aralık 2023
Yeni yıla sayılı günler kala Pantone Color Institute, yılın trend rengini açıkladı. Yeni sezonda kombinlerimizi artık sıcak ve yumuşak bir ton olan şeftali tüyü (Peach Fuzz) rengi süsleyecek. Enstitünün insanları bir araya getiren ve ruhu zenginleştiren bir renk olarak tanımladığı şeftali tüyü, artık hem kış hem de ilkbahar gardıroplarının yeni favorisi...

Küresel renk otoritesi olarak kabul edilen Pantone Color Institute, 2024 yılının trend rengini açıkladı. 2023 yılında kırmızının hakimiyetinde bir ton olan Viva Magenta gibi tutkulu ve cüretkâr bir rengi seçen enstitü, yeni yıl için kadifemsi bir yumuşaklığı hatırlatan şeftali tüyü (Peach Fuzz) rengini seçti. Pantone Color Institute, şeftali tüyünü insanları bir araya getiren ve ruhu zenginleştiren bir renk olarak tanımlıyor. Aslında geçmiş yıllarda da şeftali tonları moda olmuştu. Hem kış hem de yaz sezonu için oldukça uygun olan bu renk, 2024 yılında giyimden aksesuara hatta ev dekorasyonuna kadar birçok alanı etkisi altına alacak.

KIŞ GİYİMİNE SICAK BİR DOKUNUŞ

Yumuşak ve sımsıcak bir his uyandıran şeftali tüyü, enerjisiyle gardırobunuzun favorileri arasına girmeye aday renk diyebiliriz. Yeni sezonda trendleri takip etmeyi seviyorsanız, o zaman kış kombinlerinize şeftali tüyü rengi bir eşarp ve atkıyla yumuşak bir dokunuş yapabilirsiniz. Ayrıca bu renkte tasarlanmış kazaklar, elbiseler, pantolonlar ve hatta gömlekler, şimdiden vitrinleri süslemeye başladı. Bu sezon ayakkabılarda da bu tonu sıkça göreceğiz gibi duruyor. Alacağınız Peach Fuzz rengi bir spor ayakkabıyı rahatlıkla siyah, gri ve lacivert kıyafetlerinizle tamamlayabilirsiniz.

GÖKYÜZÜ MAVİSİNİN CAZİBESİ

2024 yılının baskın rengi, Peach Fuzz (şeftali tüyü) oldu ama sezonda öne çıkacak olan başka tonlarda var elbette. Hatta geniş bir renk çeşitliliğinin yıl boyunca kombinlerimize ahenk katacağını söyleyebilirim. Bunlardan biri gökyüzü mavisi. Mozaik mavisi olarak da adlandırılan bu ton, özellikle ilkbahar ve yaz sezonunda kombinlerin gözdesi olacak gibi. Sakinlik, güven ve huzur veren bu renk hem sokak hem de gece stilinde karşımıza çıkacağının sinyallerini şimdiden vermeye başladı.

Yazının Devamını Oku

Sezonda fırtına gibi esecek aksesuarlar

9 Aralık 2023
Kombinlerimizin vazgeçilmez tamamlayıcıları olan aksesuarlar, bu sezon özgür, romantik ve asi görünümleriyle hayatımıza giriyor.

Özellikle sezonun trend parçaları arasında yer alan opera eldivenleri, ışıltılı çoraplar, desenli şallar ve cesur bileklikler, neredeyse kıyafetlerin rolünü çalacak kadar iddialı... Aksesuarlar, aslında kıyafetlerimizi tamamlamalarının dışında, tarzımızı ve kişiliğimizi de yansıtmamıza yardımcı olan vazgeçilmez parçalardır. Doğru seçilmiş bir şal, çanta, kolye, küpe ya da bileklik ile dikkatleri üzerimize çekmemiz mümkün. Moda dünyasında olduğu gibi aksesuarlar da her yıl farklı tarzlarla hayatımıza giriyor ve kıyafetlerimize sihirli dokunuşlar yapmamıza yardımcı oluyor. Hadi gelin bugün yeni yıla sayılı günler kala yeni sezonun aksesuar trendlerine birlikte bir göz atalım. Öncelikle söylemeliyim ki kış aksesuarları, kıyafetler kadar iddialı ve gösterişli. Hatta bazı parçalar, kıyafetlerinizi geri plana atarak kombininizde başrol oynayabilecek kadar göz alıcı...

IŞILTILI VE PARLAK ÇORAPLAR

Elbise ve etek kombinlerinizi ışıltılı, parlak ve renk renk külotlu çoraplarla tamamlamaya hazır olun. Bu sezon, zarif ve şık modelleriyle külotlu çoraplar, yeni bir stil yaratmanıza da yardımcı olabilecek kadar çeşitliler. Ayrıca şık davetlerden sokak stiline kadar her yerde boy göstereceklerini söyleyebiliriz.

KRAVAT KOMBİNLERİNE HAZIR OLUN

Yeni sezonun en dikkat çeken aksesuarlarından biri de kravatlar. Erkek kombinlerinden alışık olduğumuz kravatlar, bu kış kadın kıyafetlerinde de trend aksesuar olarak yerini alacak. Özellikle ofis ortamında şık ve maskülen bir görünüm elde etmek isteyenler için renkli kravatlar, tüm mağazalarda boy göstermeye başladı. Modern çizgilerle tasarlanan bu yeni nesil kravatlar, şimdiden herkesi etkisi altına almış gibi görünüyor.

SIMSICAK TUTAN OVERSIZE ŞALLAR

Yazının Devamını Oku

Banyonuza tarz katmanın yolları

2 Aralık 2023
Günlük hayatın stresinden ve sorunlarından kaçıp kurtulduğumuz evlerimizde belki de kendimizle baş başa kaldığımız en özel alan banyolarımızdır. Özellikle içimizi soğutan bu kış günlerinde sımsıcak bir duş alarak rahatlayacağımız banyolarımızda bedenimizi olduğu kadar ruhumuzu da dinlendirebilmemiz oldukça önemlidir. Hadi gelin bugün, rahatlığı estetikle birleştirerek, kişisel tarzımıza uygun banyo dekorasyonlarını nasıl yapacağımıza bir göz gezdirelim.

Suyun dinlendirici ve huzur veren gücüne her zaman inanmışımdır. Evlerimizde de su ile buluştuğumuz yer olan banyolarımızın hem ruhumuza hem de gözümüze hitap eden alanlar olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü stresli bir günün ardından ya da günlük hayatın yorucu koşuşturmacasından sonra eve geldiğimizde hemen hemen hepimizin yapmak istediği tek şey, ılık bir duş almak ya da jakuzi de biraz zaman geçirmek oluyor. Ben de bugün sizlerle hem vücudumuzu hem de zihnimizi arındırdığımız banyolarımızda kendinizi çok daha fazla şımartmamıza olanak sağlayacak banyo dekorasyon fikirlerini paylaşmak istedim. Ayrıca yeni yıla sayılı günler kaldı. Bu yıl kendinize yepyeni bir banyo hediye etmek isterseniz, anlatacağım dekorasyon fikirlerinden de ilham alabilirsiniz.

KÜÇÜK BANYOLARA ESTETİK ÇÖZÜMLER

Şehir merkezlerinde oturmanın en büyük sorundan biri de metrekaresi küçük evlerde yaşamaktır. Durum böyle olunca tabii ki banyolara ayrılan metrekareler de oldukça küçülüyor. Ancak endişelenmeyin. Çünkü alanı sınırlı banyolar için de hem konforlu hem de estetik çözümler var. Bence küçük banyoların en büyük sorunu büyük ölçekli mobilyalara yer verilmesidir. İşe, öncelikle bu mobilyaları ortadan kaldırıp, özellikle altında dolap ünitesi olan lavaboları tercih etmekle başlamalısınız. Banyonuzdaki dağınıklığı en aza indirebilmek içinse duvara monte edilen dolaplar ile şık banyo rafları kullanabilirsiniz. Bunların dışında banyonuzu modern ve işlevsel bir mekân haline getirebilmek için, gizli depolama alanı yaratan duvara gömülü dolaplar ve tezgâh altı çekmeceleri de tercih edebilirsiniz. Ayrıca küçük banyolarınızda ferah bir ortam yaratabilmek için aynanın etrafına ya da duvar dolaplarının altına spot ışıklar yerleştirmenizi öneririm. Böylece banyonuz daha geniş görünecektir. Işıklandırmanın yanı sıra kullanacağınız beyaz ve bej gibi nötr renkler de banyonuzun genişlik hissini arttıracaktır.

BİTKİLERİN RAHATLATICI GÜCÜNÜ KULLANIN

Evlerimizin birçok köşesine itinayla yerleştirdiğimiz bitkileri, banyolarınızda da kullanmaya ne dersiniz? Çünkü bitkiler, banyolarınıza canlılık katmanın en pratik ve basit yollarından biri. Özellikle duvara monte edilmiş saksıları kullanarak, bitkilerin rahatlatıcı ve sakinleştirici gücünü banyolarınıza taşımanızı öneririm. Emin olun, banyo keyfiniz çok daha dinlendirici bir hale gelecektir. Özellikle aşk merdiveni, aloe vera ve bambu, banyolar için ideal bitkilerdir. Nemi en çok seven bitkilerden biri olan sarmaşık da banyonuzun havasını değiştirmenize yardımcı olabilir.

Yazının Devamını Oku