Futbol değişti darısı puanlara

SÜPER Lig’in beklentilere en fazla cevap veremeyen takımı hangisi desek sanıyorum bunun cevabı Kayserispor olur.

Haberin Devamı

Bu kadar büyük potansiyelli bir takımın puan cetvelinin alt basamaklarında yer alması açıklanması zor bir durum. Hatta o kadar ki Prosinecki de bunu fark edip Beşiktaş maçı sonrasında istifasını vermişti.
Hırvat çalıştırıcının geri dönmeye ikna edilmesi sonrasında bir şeylerin değişmesini bekledik. Puan tablosunda olmasa da futbolda bir değişim olduğu aşikar. Eskişehir karşısında da bunu gördük. Dönem dönem çok iyi oynanmış bir oyun ve özellikle Bobo ve Biseswar’la harcanan çok önemli pozisyonlar. Neticesinde de elde edilen beraberlik ve 1 puan.

MEHTERAN TAKIMI GİBİ

Eskişehirspor, Süper Lig’in ‘mehteran takımı’ gibi... Bir maç galibiyet, bir maç beraberlik... Hele dünkü gibi tempoyu bir türlü istediği orana getiremeyince kırmızı siyahlılar gerçekten de büyük problemler yaşayabiliyor. İstediği gibi başlayamasa da Kadir Has’ta Es Es, sonradan oyuna soktuğu Necati ile skor avantajını elde etmişti. Bunu kullanabilirlerdi.
Lakin gol sonrası neredeyse bütün takım halinde durdular. Bu duraklama halini de bir çok kez Kayseri değerlendirmeye yaklaştı. Sadece Sefa ile ağları bulmuş olmaları sarı kırmızılıların şanssızlığı olarak kayıtlara geçti.

Yazarın Tüm Yazıları