Gençlerbirliği - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Gençlerbirliği - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 14:47

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Gençlerbirliği evinde Galatasaray’ı ağırlayacak. Her iki takım da karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak isterken, maç büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Gençlerbirliği - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Kayserispor’un evine konuk olan Gençlerbirliği karşılaşmadan 2 – 0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Galatasaray ise Medipol Başakşehir’i evinde ağırlamış ve maçtan 3 – 3’lük beraberlikle ayrılmıştı.

GENÇLERBİRLİĞİ – GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig’de bu hafta gerçekleşecek olan Gençlerbirliği – Galatasaray maçının detayları şu şekildedir;

Maç Günü: 14 Mart 2016 Pazar

Maç Saati: 16:00

Stat: Ankara 19 Mayıs Stadı

Maçın Hakemleri: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz

Yayın: Lig TV

GENÇLERBİRLİĞİ – GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Pazar günü gerçekleşecek olan Gençlerbirliği – Galatasaray maçının muhtemel 11’leri;

Gençlerbirliği muhtemel 11: Hopf, Uğur, Ante Kulisiç, Ahmet Çalık, Ahmet Oğuz, Selçuk Şahin, Aydın, Hleb, Djalma Campos, Skulason, Bogdan Stancu

Haberin Devamı

Galatasaray muhtemel 11: Cenk Gönen, Hakan Balta, Martin Linnes, Olcan Adın, Jason Denayer, Emre Çolak, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Yasin Öztekin, Lukas Podolski, Umut Bulut

GENÇLERBİRLİĞİ – GALATASARAY MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Pazar günü gerçekleşecek olan Gençlerbirliği – Galatasaray maçının biletleri satışa çıktı. İşte bilet fiyatları ve stat görünümü;

1. Kategori - 100,00 TL

2. Kategori - 75,00 TL

3. Kategori - 50,00 TL

Misafir  - 75,00 TL

Misafir 2. Kategori - 50,00 TL

Gençlerbirliği - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Gençlerbirliği deplasmanında oynanacak maç için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesislerinde antrenmana başladı.

Isınma hareketleriyle başlanan antrenman koordinasyon, ikili pas ve çabuk kuvvet çalışmasıyla devam etti. Daha sonra iki gruba ayrılan Sarı Kırmızılılar, baskı çalışması gerçekleştirdi. Antrenman soğuma çalışmalarının ardından tamamlandı.

Galatasaray’da Sinan Gümüş ve Sabri Sarıoğlu'nun tedavilerine devam edilirken, Lionel Carole, takımdan ayrı çalıştı.

Haberin Devamı

İBRAHİM ÜZÜLMEZ’DEN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Gençlerbirliği kulübünde göreve başlamasının ardından Süper Lig’deki 7 karşılaşmadan altısından galibiyetle ayrılan teknik direktör İbrahim Üzülmez, Galatasaray karşılaşmasından da galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor.

Karşılaşma öncesinde bazı açıklamalarda bulunan İbrahim Üzülmez, Galatsaray ile önemli bir maça çıkacaklarını söyleyerek, Galatasaray’ın önemli ve kaliteli oyunculara sahip olduğunu hatırlattı. Bunu bilerek hazırlık yapıldığını belirten İbrahim Üzülmez, Galatasaray karşısında da diğer takımların karşısında olduğu gibi mücadele edeceklerini ifade etti.

GALATASARAY DÜŞÜŞTE

Spor Toto Süper Lig’de 24. haftayı Medipol Başakehir’e karşı oynayan Galatasaray karşılaşmadan 3 – 3’lük beraberlikle ayrılarak hanesine sadece 1 puan yazdırabildi. Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından büyük moral bozukluğu yaşayan Galatasaray ekibinde teknik direktör belirsizliği de sürüyor.

Haberin Devamı

Özellikle deplasman maçlarından ağır yara alan Galatasaray ligdeki son deplasman galibiyetini 7. haftada Medipol Başakşehir’e karşı aldı. Son 8 deplasman müsabakasında 5 yenilgi ve 3 beraberlikle dönen Galatasaray ligin 25. haftasında Gençlerbirliği deplasmanına konuk olacak.

BAKMADAN GEÇME!