Başkan Sandıkçı: Canik'e vizyon projelerle değer kattık

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sandıkçı: Canike vizyon projelerle değer kattık
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2024 13:05

Başkan Sandıkçı: Canik'e vizyon projelerle değer kattık

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA)- SAMSUN Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Türkiye Yüzyılı'na yakışır projeleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

 

İlçedeki Kaşyayla Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, yeni proje ve yatırımları ilçeye kazandırmaya devam edeceklerini vurgulayarak, "Yeni eser ve hizmetleri hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız" diye konuştu.

 

Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçeye yeni dönemde kazandırılacak yatırımlar hakkında vatandaşlara bilgiler aktardı. İlçeyi her alanda daha ileriye taşıyacaklarını ifade eden Başkan Sandıkçı, "İlçemize kazandırdığımız yatırımlarla hemşehrilerimizin yerinde hizmet almalarını sağladık. Yeni sosyal donatı alanlarıyla ilçemizin çehresini değiştirdik. Canik'e vizyon projelerle değer kattık. Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılı'na yakışır eser ve hizmetleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Haberin Devamı

Programa, Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’nın yanı sıra, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, MHP Canik İlçe Başkanı Süleyman Baltacı, Canik Belediye Meclis Üyeleri, Cumhur İttifakı Canik Belediye Meclis Üyesi Adayları da katıldı. (DHA)

 

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!