Manisa'da Vali Ünlü ve siyasiler oyunu kullandı

Güncelleme Tarihi:

Manisada Vali Ünlü ve siyasiler oyunu kullandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2024 15:20

Manisa'da Vali Ünlü ve siyasiler oyunu kullandı

Haberin Devamı

Ersan ERDOĞAN/MANİSA, (DHA)-MANİSA Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek, İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Gürhan Özcan ile Yeniden Refah Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hatice Nur Germir, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oylarını kullandı.

Manisa Valisi Enver Ünlü oy kullanmaya eşi Sema Ünlü ile geldi. Yunusemre Muradiye Atatürk Ortaokulu'ndaki 1114 nolu sandıkta oyunu kullanan Vali Ünlü, il genelinde 1198 okul ve binada kurulan 3 bin 825 sandıkta 1 milyon 113 bin 141 seçmenin oylarını huzur ve güven ortamında kullanabilmeleri için tüm tedbirlerin alındığını, bu amaçla 5 bin 298 kolluk kuvvetinin sahada görev yaptığını belirtti. Ayrıca Vali Ünlü, sonuçların hayırlı olması temennisinde bulundu. MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, oyunu eşi Naciye Akçay ile birlikte Cemal Ergün İlköğretim Okulu'nda 1550 nolu sandıkta kullandı. Akçay da sonuçların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haberin Devamı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre ilçesindeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu'ndaki 1186 nolu sandıkta eşi Şeyda Ergün ile birlikte oyunu kullandı. Ergün, oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada, "Seçimlerin vatanımıza, milletimize ve Manisa'mıza hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlık görevi olarak tüm hemşehrilerimi oylarını kullanmaya, saatlerin 17.00'yi göstermesiyle birlikte de sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum" diye konuştu.

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek, oyunu Şehzadeler ilçesindeki Şehitler Ortaokulu'ndaki 1351 nolu sandıkta kullandı. Zeyrek'e, annesi Türkan, eşi Nurcan ve kızları Nehir, Elif ve Zeynep Zeyrek eşlik etti.

Haberin Devamı

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Gürhan Özcan da oyunu Yunusemre ilçesindeki Muradiye Atatürk Ortaokulu'ndaki 1417 nolu sandıkta kullandı.

Yeniden Refah Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hatice Nur Germir de oyunu Yunusemre ilçesindeki Muradiye Atatürk Ortaokulu'ndaki 1419 nolu sandıkta kullandı.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!