Edirne’de üzerlerinde uyuşturucu ve silahla yakalanan 9 şüpheliye gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Edirne’de üzerlerinde uyuşturucu ve silahla yakalanan 9 şüpheliye gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2024 19:35

Edirne’de üzerlerinde uyuşturucu ve silahla yakalanan 9 şüpheliye gözaltı

Haberin Devamı

Ünsal YÜCEL/EDİRNE,(DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçesinde polis tarafından şehir genelinde yapılan uygulamada ruhsatsız tabanca ve bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken, 9 şüpheli gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Yapılan uygulamada 155 kişinin GBT sorgusu yapılırken, 45 araç ve sürücüsü denetlendi. Ü.G.’nin üzerinde ruhsatsız tabanca ve 7 mermi ele geçirildi. Polis, Yenimescit Mahallesi’nde şüpheli gördüğü kişiler üzerinde arama yaptı. Aramalarda, 10.58 gram bonzai, 9.84 gram uyuşturucuya emdirilmiş tütün, 0.35 gram metamfetamin, 1.67 gram eroin ve 1 uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi. Olaylarla ilgili Ü.G., E.K., O.K., S.G., Z.Y., Y.B., C.B., Y.B. ve E.V., gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Öte yandan Keşan İlamat ve İnfaz Bürosu’nca ‘bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık’ suçundan 6 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan M.Y. ile Keşan Polis Merkezi Amirliği’nce ‘cinsel taciz’, ‘tehdit, hakaret’, Edirne İlamat ve İnfaz Bürosunca ‘kasten öldürme’ ve Gelibolu 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nce ‘adet gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık’ suçlarından 12 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranması olan H.B. de, polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. M.Y. ve H.B., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!