Aksaray Belediyesi'nin eğitim yatırımları ilgi görüyor

Güncelleme Tarihi:

Aksaray Belediyesinin eğitim  yatırımları ilgi görüyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2024 12:41

Aksaray Belediyesi'nin eğitim yatırımları ilgi görüyor

Haberin Devamı

Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY, (DHA)- AKSARAY Belediyesi, tarafından gençlere yönelik yapılan bilim merkezi, millet kıraathaneleri ve kitap konakları ara tatilde öğrenciler uğrak noktası haline geldi.
Belediye tarafından gençlere ve eğitime yönelik yatırımlar devam ederken, mevcut tesislerde öğrencilerin ilgili odağı oldu. Belediye Başkanı Evren Dinçer de, eğitim merkezlerini sık sık ziyaret ederek, öğrencilerin sorunlarını dinliyor.  Dinçer, eğitime ve gençlere yönelik çalışmaların devam edeceğini belirterek, şunları söyledi:
''Göreve geldiğimizde şehri inşa ederken gençlerimizi de ihya edeceğiz anlayışı ile gelmiştik. Bugün inşa ettiğimiz şehrimizde ihmal etmediğimiz ihya ettiğimiz gençlerle buluşuyoruz. Onların fikirlerini alıyoruz. Onlarla deneyimlerimizi ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Gençlerimizin fikirleri görüş ve önerileri hayalleri bizim için çok değerli. Gençlerimiz bizim umudumuz. Geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemde de onlarla birlikte olmaya devam edeceğiz.'' dedi. DHA (FOTOĞRAFLI) 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!