Yeni yaşını kutladı

Ogan Soysal, doğum gününü önceki gece Nişantaşı’ndaki Park şamdan’da kutladı.

Haberin Devamı

Gecenin mimarı ise eşi Ela Soysal’dı. Çiftin yakın dostlarının katıldığı 12 kişilik kutlama, renkli geçti.
Geceye, Ogan Bey’in de yer aldığı Türkiye Değişim Hareketi’ni kuran Mustafa Sarıgül de geldi. Davetin dikkat çeken bir başka ismi ise partinin kurmayları arasında bulunan Hikmet Çetin’di.

Evlilik için erken

Borsacı Can Ateş ile sevgilisi Selin Ortaçlı’nın evlenecekleri hakkındaki söylentiler son günlerde iyice arttı. ışin aslını öğrenmek için Ateş’i aradım. Selin Hanım’ı çok sevdiğini, ilişkilerinin gayet yolunda gittiğini söyleyen Can Ateş, evlilik için erken olduğunu dile getirdi.

Doğum gününe katıldılar

Tuba Ünsal, yeni yaşını önceki gece sevgilisi Murat Pilevneli ve dostlarıyla birlikte Ortaköy’deki Zuma adlı restoranda kutladı. Doğum günü davetine katılanlar arasında Serra Tokar ve Dice-Kayek markasının yaratıcısı modacı Ayşe Ege de vardı. Tokar ve Ege, kutlamanın ardından eğlenceye Ortaköy’deki Blackk adlı gece kulübünde devam etti.

Hiçbir defileyi kaçırmadılar

Haberin Devamı

İstanbul Moda Haftası’nın ikinci günündeki defileleri izleyenler arasında Nurdan Yüzbaşıoğlu ile Murat adlı arkadaşı da vardı. Yüzbaşıoğlu ve W Otel’in koordinatörlerinden Murat Bey, neredeyse bütün defileleri birlikte izledi. Böylece moda dünyasına ve modacılara verdikleri önemi de kanıtladılar.

Yüzükler takıldı

Ferda-Aziz Sarıyer çiftinin oğulları Derin, kendisi gibi mimar olan Beliz Köprülü ile evlilik yolundaki ilk adımı atmış, ikili, ailelerinin bir araya geldiği Ulus 29’daki akşam yemeğinde nişan yüzüklerini takmıştı. Genç çifte geçtiğimiz gece ıstanbul Moda Haftası’nın düzenlendiği Santralıstanbul’da rastladım. Çift, yakında evleneceklerini söyledi. .

Arkadaş desteği

Ezra-Tuba Çetin kardeşlerin defilesini izlemek için Santralıstanbul’a giden Dilruba Sarıyer, gri renkteki kıyafetiyle bakışları üzerinde topladı. Dilruba Hanım, “Günün 14 saatini birlikte geçiriyoruz” dediği Ezra ve Tuba Çetin’in yeni koleksiyonlarını çok beğendiğini söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları