Yasemin Boran

Ayrıntılar önem kazanıyor

22 Mayıs 2007
Hayallerin gerçek olacağı bir gün. Yüksek idealler ve korkuların uyandırdığı yaratıcı fikirler son derece dikkat çekici ve etkileyici olacak. Kazanç ve kayıpların birlikte yaşandığını işaret eden gökyüzünün konumu aşama yapmak için ilginç fırsatların ortaya çıkacağını gösteriyor. Geleceğe yönelik atılımda bulunmak ve istekleri ortaya koymak için uygun bir gün. Ayrıntıların önem kazanması fikir ayrılıklarına neden olabilir fakat alınan kararlar hızla uygulanabilir.

Mektuplar

n RUMUZ: DOLUNAY-BURSA

Doğum bilgileriniz doğruysa yükselen burcunuz Terazi. Ay, Balık burcundayken doğmuşsunuz. Doğum haritanızda gezegenler uyumlu bir dağılım içinde bulunuyor bu da sizin çok yönlü biri olduğunuzu gösteriyor. Merkür’ün konumu zihinsel faaliyetinizin yüksek olduğunu, son derece zeki biri olduğunuzu işaret ediyor. Ancak çocukluk döneminin baskılı geçtiğini işaret eden etkiler var ve yetişkin olduktan sonra da kendi üzerinde baskı yaratan biri olduğunuz görünüyor.

Zorlayıcı etkiler olmakla birlikte evlilik anlayışı yüksek birisiniz. Bazı sert tecrübeler yaşamış olabilirsiniz. Ancak bu tecrübeler sizin sağlam ve kararlı bir yapı geliştirmenizi sağlıyor. Her tecrübeden yeni dersler almış olarak ve yükselmiş olarak çıkacağınızı söyleyebilirim. Metanet ve direnciniz yüksek. Ancak son derece duygusal biri olduğunuzu da belirtmem gerekiyor. Fakat duygularınızı disipline edebilme özelliğine de sahipsiniz. Böylece olaylara hakim olabilirsiniz.

Eşinizin doğum saati tam olarak belli olmadığı için yükselen burcunu belirlemek pek mümkün olamadı. Fakat sizin doğum haritanıza göre onun yükseleninin İkizler olması gerek.

Sizin haritanızda erkeği sembolize eden Mars, İkizler burcunda ve muhtemelen eşinizin yükselen burcunun üzerinde duruyor. Tek uyumluluğunuzun da bu olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca eşinizin de iyi bir evlilik anlayışı var. Sevgi potansiyeli yüksek biri.

Siz şu sıralarda hayal kırıklığı denilebilecek türden duygular içinde bulunabilirsiniz. Duygularınız değişiyor. Daha özgür ve farklı beğeniler geliştirmeniz mümkün. Bu ay atılımda bulunmak için güçlü arzular duyacaksınız. Ve gergin olacaksınız. Büyük beklentiler içinde bulunmazsanız, isteklerinizi gerçekleştireceğiniz fırsatlar karşınıza çıkacak.



n RUMUZ: ASLAN ASLAN

İki Aslan’ın uyumluluğu yüksek olur. Ancak doğum haritalarını incelemek gerekiyor. Doğum bilgilerinizi vermediğiniz için ayrıntılardan söz edemeyeceğim. Sadece Aslanlar arasındaki uyumluluk hakkında genel bilgiler aktarabilirim. İki Aslan tıpkı doğada olduğu gibi son derece uyumlu bir ilişki içinde bulunabilir. Dişi Aslan ile erkek Aslan farklı özellikler sergileseler de her ikisi de kendini göstermekten, yönetmekten ve gösterişli olandan hoşlanırlar. Erkek Aslan’ın yönetimini kabul ettiğini gösteren bir dişi Aslan arasında çarpıcı bir aşk yaşanabilir.
Yazının Devamını Oku

İkizler burcunun merakı

21 Mayıs 2007
Burçlar kuşağının en hızlı tipleri İkizler burcu insanlarıdır. Ayaklarında kanatlarla resmedilen tanrıların habercisi Hermes ile bütünleşen Merkür’ün yönettiği İkizler tipleri son derece hareketli ve sempatik tiplerdir. Havanın bu sevimli çocukları hemen her şeyi merak ederler. Ve son derece hızlı bir biçimde öğrenirler. Fakat, derinlemesine öğrenmek için fazla bir çaba göstermezler. (Tabii doğum anında başka bir etki almıyorlarsa...) Doğal bir şifacılık yeteneğine sahiptirler. Ancak bu özelliklerinin farkına varıp geliştirecek olurlarsa, son derece etkileyici olabilirler. Genel olarak yapacak çok işleri ve gidilecek çok yerleri olduğu için bu özelliklerini keşfetseler bile geliştirecek zamanları yoktur. Devamlı hareket halinde olmaları ve çeşitli grupların içine girip çıkmaları sayesinde hemen her şeyden haberdar olurlar.

Bir İkizler’in dikkatini belli bir noktada sürekli tutmak için onun kadar hızlı olmanız gerekiyor. Tabii bu süreklilik sadece anlattığınız konuyla sınırlı olmalı. Yoksa size olan dikkatinin sürekli olması zor. Çünkü o çevrede olup biten her şeyle ilgilidir ve dikkati sizinle birlikte her şeye yönelik olacaktır.

İletişim, halkla ilişkiler, reklam ve organizasyonlarla ilgili konuların içinde bol miktarda İkizler tiplerine rastlayabilirsiniz.
Hem öğreneceği hem de eğleneceği alanlarda başarılı olur. Kısa yazılar, hikayeler tam İkizler’e uygundur ve iyi bir anlatımı vardır fakat ondan roman yazmasını beklemeyin. O kadar sabrı yoktur. 
Yazının Devamını Oku

Mutfak Penceremdeki Hindistan

18 Mayıs 2007
"Madem ki, düşüncelerim benim kozamı oluşturuyor, o halde kafamdaki düşünce motorunu durdurmam lazım... Sakinleşiyorum, tıpkı çekilen sular gibi zihnimde bir sessizlik var... Çekilen suların mümbit bir arazi bıraktığını hissediyorum... Bu yeni toprağa öylesine bir ağaç dikmeliyim ki, vereceği meyveler, ulaşmak istediğim sadelik olsun ve ben her koparttığım meyveyi yerken biraz daha sadeleşebileyim.

Şu anın kıymetini çok iyi bilmeliyim... Zihnimdeki toprağın önce vasfını tanımalıyım... Bu Dünya toprağı... Burada, ancak Dünya’ya ait bir ağaç yetişebilir ve bu ağacı ben Dünya imkanları ile besleyebilirim... Yani Dünya suyuyla, Dünya güneşi ile...

Dünya’nın bilgisi olmadan ben bu ağacı besleyemem, geliştiremem... O halde zihnimdeki mümbit alanı ancak ben oluşturabilirim... Ağacımı da ancak ben dikebilirim... Bu ağacın milyarlarca ağaçtan bir tanesi olduğunu bilmeliyim, ama bana has, bana özel olduğunu da bilmeliyim."

"Mutfak Penceremdeki Hindistan" adlı kitabın içindeki dördüncü hikaye olan ’Sade’nin içinden aldığım bu bölüm pencereye konan güvercinler arasında duruşu ve tavrıyla ’Sade’ adı verilen güvercinin uyandırdıkları...

Spiritüel (ruhsal) dünya görüşünün hikayeler aracılığı ile aktarılması olarak tarif edebileceğim kitap mutfak penceresine konan kuşlarla başlıyor ve hayvanlar aracılığı ile insanları, hayatı ve yaşam biçimini sorguluyor.

Bir Spiritüalist olan Sevgi Ersoy’un "Mia Yayın"dan çıkan "Mutfak Penceremdeki Hindistan" adlı kitabı hem düşündürücü, hem de eğlenceli. Masal tadında rahat anlatımıyla hikayenin içine giriyor ve kendinizi gözden geçiriyorsunuz.

KÜLTÜRLERDE ŞAHMERAN

Gelenekleri, kültürleri, Tanrı’yı ve kutsal metinleri karşılaştırmalı olarak inceleyen kitap belli bir düzen ve bilimsel bir araştırma niteliğinin dışında olmakla birlikte araştırmacılara kaynak kitap olma özelliğini taşıyor.

Tankut Sözer’in "İm Yayınları"ndan çıkan kitabı, şamanizmden renk simgeciliğine, Sümerlilerden Orion’a, Aziz George’un İslami Karşılığı’ndan Hallacı Mansur’a ve Türklerde Kozmik Ağaç’a kadar daha pek çok konuya farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor. Rahat anlatımıyla hem merak edenler, hem de araştırmacılar için ilginç bir kitap.

Hem kayıp hem de kazanç var

İkizler burcunda ilerleyen Ay, öğle üzeri Jüpiter’i ve Uranüs’ü harekete geçiriyor. Son derece ilginç olayların meydana geleceğini işaret eden gökyüzünün konumu sürpriz değişikliklerin olabileceğini ve skandal sayılabilecek durumların ortaya çıkabileceğini gösteriyor. Alışılmış uygulamalar ve bilinen kararların dışında şaşırtıcı yöntemler yaşanabilir ve ani değişikliklere neden olabilir. Düşlerin gerçekleşeceğini işaret eden gökyüzünün konumu kayıp ve kazançların aynı zamanda olduğunu, hem kayıp, hem de kazanç sağlanacağını gösteriyor.
Yazının Devamını Oku

Öngörüyü kanıtlayan olaylar

16 Mayıs 2007
Bilim insanlarının altıncı hissi onaylamalarının ardından iki gün önce TV8’de yaptığım "Bilgiye Yolculuk" programının yönetmeni Öznur ile çekim sonrası sezgilerden, öngörülerden ve paranormal olaylardan bahsediyorduk. Şöyle konuştu:

"Olacakları önceden hissediyorum. Bazen rüyamda görüyorum. Mesela bir gece rüyamda kız kardeşimi bir hastanede yatarken gördüm. Bacağı boydan boya sarılıydı. ’Ne oldu’ diye sordum. Bir ses onun kız kardeşim olmayıp, teyzem olduğunu söyledi. Sabah uyandığımda büyük bir merakla hemen kardeşimi ve teyzemi aradım. Nasıl olduklarını sordum ve dikkatli olmalarını söyledim. Tabii o zamanlar henüz ne olduğunu bilmiyordum ve rüyamı anlatmadım. Birkaç gün sonra annem yanıma geldi ve ’Bir şey söyleyeceğim ama sakın üzülme’ dedi. Sonra teyzemin bir kaza geçirdiğini ve hastaneye kaldırıldığını söyledi. Eve gittiğinde yeni kurulan kütüphaneyi görmüş; gidip dokunmuş ve dokunmasıyla birlikte kütüphane devrilmiş. Bacağı parçalanmış. Bunu annem anlattığı anda ağlamaya başladım. O günden beri gördüğüm rüyalara ve hissettiğim her şeye karşı daha duyarlı oldum. Şimdi bir şey olacağını önceden hissediyorum. Başkalarıyla ilgili olanları da hissediyorum kendimle ilgili olanları da... Mesela şu anda da hissediyorum. Bir yerlerde bir şey oluyor. Kötü bir şey olduğunu biliyorum ama kime ne olduğunu bilmiyorum."

Büyük bir merakla hemen dönüp bu hissinin kiminle ilgili olduğunu sorduk. Kendisiyle ilgili olduğunu söyledi. Bunun üzerine az önce yapmış olduğumuz konuşmalarla ilgili olabileceğini ve etkilendiği için böyle bir hál olabileceğini söyledim. O da "Hayır, çekime başlamadan önce başlamıştı bu hál ve hálá devam ediyor" dedi.

"Hayır olsun" temennisiyle ayrıldık. Aynı günün akşamı yapımcımız Beyhan beni aradı ve "Öznur’un babası hastaneye kaldırılmış. Şimdi İzmir’e gidiyor" dedi.

Sabah konuşmuştuk ve hatta özellikle babasıyla ilgili bir şey olacağı zaman çok kuvvetli hissettiğinden söz etmişti ve aradan on iki saat bile geçmeden bir şey olmuştu. Hemen telefon ettim ve babasının hastaneye kaldırıldığını ameliyat olacağını öğrendim. Geçenlerde Hürriyet’te yayınlanan "6. his onaylandı" başlıklı haberi hatırladım. Bilim adamlarına göre bir şey olmadan önce kişinin beyninin işleyişinde değişiklik meydana geliyor. İşte bu değişiklik fiziksel olarak kişinin farkına varabileceği boyutta etki meydana getiriyor. Ve kişi dikkatli biriyse kendisinde meydana gelen değişikliği yorumlayabiliyor. Bu olay da kişinin olayları önceden hissettiğinin kanıtı.

Yanılgılar kendini gösterebilir

Boğa burcunda ilerleyen Ay, öğle saatlerinde Satürn ile Neptün arasındaki sert etkiyi tetikliyor ve yanılgılardan kaynaklanabilecek kayıpların olabileceğini gösteriyor. Bugün yeni başlangıçlar için uygun bir zaman değil. Ancak günün ilerleyen saatlerinde akşam saat onda Yeni Ay meydana geliyor. Yeni başlayan işlerin verimli olması için Yeni Ay zamanını beklemenizi öneririm. Bugün tedbir geliştirmek ve bilinmeyen durumların araştırılması açısından uygun zaman.
Yazının Devamını Oku

Mektuplar

15 Mayıs 2007
RUMUZ: Melek-İstanbulDoğum yerinizi bildirmediğiniz için yükselen burcunuzu tespit edemedim. Ancak, Güneş’iniz burcun ilk on günlük devresinde bulunuyor. 8 derece Boğa yani Boğa Burcunun yönetici gezegeni Venüs’ün güçlü etkileri altında bulunan biri olduğunuzu gösteriyor. Ay ise, Akrep Burcundayken doğmuşsunuz. Fakat, Güneş-Ay arasında zıt açı olmadığı için içsel çatışmalarınız olmaz. Jüpiter size şans ve iyi bir evlilik anlayışı veriyor. Karşı cinsle ilişkileriniz olumlu olur. Neptün ise, hayal gücü ve yaratıcılık veriyor. Şu sıralarda biraz gergin olmanız gerek.

Özellikle duygusal gerilim ve farklı istekler duyabilirsiniz fakat iyimserliğiniz uyanmış ve yakınlarınızla ilişkileriniz güçlenmiş. Ancak annenizle ilgili sorunları çözümleme zamanı gelmiş. Baskı hissettiğiniz durumla ilgili yeni gelişmeler meydana gelecek ve bu senenin sonlarına doğru sorunlarınızı çözümlemeye başlayacaksınız.

RUMUZ: Özlem-Özlem

Sizin yükselen burcunuz Kova. Ay ise Akrep burcundayken doğmuşsunuz. Aynı anda Neptün kavuşum yapıyor. Bu durum hassasiyetinizi ve sezgilerinizi arttırıyor. Rüyalarınız ve ön görüşleriniz ilginç olmalı. 1991 yılında Pluto tam Ay’ınızın üzerine gelmiş ve aynı zamanda Güneş’inizi de sert etkilemiş. Hayatınızda köklü değişikliklere neden olan olaylarla karşılaşmış olmalısınız. (Annenizin ölümü de bunlardan biri) Ancak, Güneş güçlü konumda bulunduğu için, Jüpiter’in de olumlu etkisiyle her türlü sorunun üstesinden gelebileceğiniz gücü size veriyor. Ayrıca, Satürn’de duygularınızı disipline ediyor. Böylece kararlı, mücadeleci ve dirayetli biri olmanızı sağlıyor. Bu yıl sizin için alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gereken bir dönem. Bu nedenle zorlanabilirsiniz. Olaylar baskı uyandırabilir. Ancak bunlarla başa çıkacak ve yıl sonuna doğru sürpriz fırsatlarla karşılaşacaksınız.

RUMUZ: İpek

Astrolojik haritanızın çıkartılması için doğum gününüzü, doğduğunuz ayı ve yılı tam olarak yazmalı ve doğum yerinizi de belirterek tekrar mektup yazmalısınız. Kendinizle ilgili bu bilgileri vermeden sorunuzu cevaplayabilmem mümkün değil.

RUMUZ: Mehmet Burç

29 derece 36 dakika ile Güneş’iniz Oğlak Burcunda kalmış. Dolayısıyla burcunuz Oğlak. Fakat geçiş döneminde doğmuş olduğunuz için diğer Oğlaklar’dan daha farklı bir tabiat gösterirsiniz.

Gizli istekler açığa çıkıyor

Bugün Mars burç değiştiriyor ve yöneticisi olduğu Koç Burcuna giriyor. Gökyüzünün konumu, cesaret, güç ve büyük beklentilerin açığa çıkacağını gösteriyor. Öğlene doğru Ay Boğa burcuna giriyor ve öğle saatlerinde Venüs ile uyumlu açı yapıyor. Duyguların derinleşeceğini ve finans konularına yönelik tedbirli bir tavrın ortaya çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu gizli isteklerin belireceğini gösteriyor. Harcamalar konusunda tedbirli ve dikkatli bir tutum izlenecek.
Yazının Devamını Oku

Kendinizi olaylara kaptırmayın

14 Mayıs 2007
Sevinçlerin ve üzüntülerin hayatımızı ele geçirmesine izin vermemeliyiz. Yaşamayı öğrenmeliyiz. Üzüldüğümüz ya da sevindiğimiz olaylar bizi geliştiren, büyüten ve öğrenmemizi sağlayan çok değerli bilgileri içeriyor fakat kendimizi üzüntüye veya mutluluğa kaptırdığımız zaman yaşadığımız olayın içindeki bilgiyi kavramak ve anlamak mümkün olmaz. Bizi etkileyen olaylar diğerleri gibi yaşantımızın birer parçası olmaktan öteye geçmemeli.

Elbette derinden etkilendiğimiz zaman hemen unutup geçemeyiz. Zaten unutmayı önermiyorum. Sadece anlamaya çalışmak gerektiğini işaret ediyorum. Kendinizi üzüntüye kaptırdığınız zaman anlayamazsınız. Sadece olaya takılı kalırsınız ve o dakikadan itibaren ne çözebilirsiniz, ne de işin içinden çıkabilirsiniz. Hatta üzüntüden hasta bile olabilirsiniz. Ve bu sırada hayat akıp gitmeye devam ederken, siz takılı kaldığınız noktada hayatı kaçırmış olursunuz.

Halbuki ister sevinç, isterse üzüntü yaratan olaylar içinde bulunuyor olalım aynı zamanda başka gerçekleri de birlikte yaşıyoruz. Aslında zıtlıklar bir arada bulunuyor. Kazanç ve kayıplar aynı anda yaşanıyor. Ne kazanca çok fazla sevinmek ne de kayıplar karşısında çok fazla üzülmek gerek. Sadece anlamak gerek.

Bir tarafta ölüm, diğer tarafta ölümsüzlük!

Bir tarafta yüksek şuur, öte yanda şuursuzluk!

Bir tarafta yüce akıl, diğer tarafta akılsızlık! Bütün bunların hepsini içi içe, aynı zamanda, birlikte yaşıyoruz. Fakat sadece birine takılı kaldığımız zaman anlamıyoruz.

Bir tarafta hayatı zerre kadar düşünülmeyen insanlar, diğer tarafta yaşaması imkansız olan çocukları hayata döndüren "genetik devrim"le heyecan uyandıran buluşlar.

Satürn’ün baskısı, Neptün’ün hayalleri, Jüpiter’in birleştirici felsefesi ve aklın sınırlarını zorlayan buluşlarıyla Uranüs, içinde bulunduğumuz bu dönemi tarif ediyor. Savaş ve barış birlikte yaşanıyor.

Bir taraftan yok ediyoruz, öte yandan yaratıyoruz. Ve bütün bunların sonucunda öğreniyoruz. Peki gerçekten öğreniyor muyuz? Aslında bilsek de bilmesek de, anlasak da anlamasak da öğreniyoruz. Takılı kalanlar öğrendiklerini geç fark ediyor; anlamaya çalışanlar ise öğrendiklerinin bilinciyle yaşıyorlar.

Unutulmuş konular gündemde

Bugün Ay, Koç burcunda ve yeni bir işe başlamak için kuvvetli arzular uyandıracak. Ancak Ay’ın küçüldüğü bir dönem olduğu için bugün başlayan işler istenildiği ölçüde verimli olmayabilir. Gizlilik gerektiren konularda çalışmalar yapılabilir fakat duyguların derin ve zayıf olması isteklerin de derinleşmesine neden olacak. Bilinçaltını etkileyen olaylar şimdiye kadar unutulmuş konuların gündeme gelmesine ve alışkanlıkların değişmesine neden olabilir.
Yazının Devamını Oku

Yeni başlangıçlar

13 Mayıs 2007
Büyük heyecan uyandıran, sürpriz olayların meydana gelebileceğini işaret eden gökyüzünün konumu radikal değişikliklerin olabileceğini gösteriyor. Şimdiye kadar üstü örtülmüş olayların ve gizli kalmış konuların ortaya çıkması karışıklık ve gerilim yaratabilir. Sonuçlanması gereken işlerle ilgili önceden verilmiş bazı kararlar değişebilir. Sabah saatlerinden itibaren Koç burcunda ilerleyen Ay zorlayıcı değişimlerin ardından gelecek olan yeni başlangıçları işaret ediyor.
Yazının Devamını Oku

Erken sabahın enerjisine uyanın

11 Mayıs 2007
Sabah saat kaçta uyanıyorsunuz bilemem ama güneş doğmadan önce uyanmanızı ve güneşin doğuşunu karşılamanızı tavsiye ediyorum. Sabahın böylesine erken bir saatinde uyanmak zor gelir insana. Fakat kendinizi zorlayın. Önceleri hiç kalkmak istemeyeceksiniz ama bir süre sonra kendinizi çok iyi hissedecek ve erken kalkmayı alışkanlık haline getireceksiniz. Özellikle kendisini halsiz, bitkin, isteksiz ve hatta karamsar hissedenlere sabah erken kalkmalarını tavsiye ediyorum. Depresyonun en iyi ilacı güneştir. Sabahın ilk ışıklarına gözünüzü açmak ve bütün düşüncelerden uzaklaşıp sadece güneşin doğuşuyla uyanan güne bakmak hem bedeninizi, hem de ruhunuzu uyandıracak. Kendinizi hiçbir zaman olmadığı kadar dinç ve enerjik hissedeceksiniz. Ufuk çizgisinde yükselmeye başlayan güneşi yakalamak zamanı yakalamak gibidir. Kendinizi ve kendi zamanınızı yakalarsınız. Aydınlanan günle birlikte aydınlanırsınız. İçinizin büyük bir coşkuyla ve enerjiyle dolduğunu hissedersiniz. Enerjinizi daha da yükseltmek için bütün dikkatinizi doğmakta olan güneşe yöneltin ve güneşi selamlayın.

Güneşi selamlamak, fiziksel ve duygusal yükselişinize zihninizin de eşlik etmesini sağlayacak. Güneşi bir tören yapıyormuş gibi selamlamanızı tavsiye ediyorum. Artık havalar ısındı ve odanızın penceresini açabilir, sabahın erken saatlerindeki serinliği hissedebilirsiniz.

Şayet doğuya bakan bir noktada ve güneşin doğuşunu izleyecek durumdaysanız ne ala... Bu fırsatı kaçırmayın. Fakat pencerenizden ufuk görünmeyebilir ve böyle bir durumda güneşin doğuşunu hayal edebilirsiniz.

Ayağa kalkın, sanki bir törendeymiş gibi bütün dikkatinizi gökyüzüne yöneltin. Güneşin ışınlarıyla değişen gökyüzünün rengini yakalayın ve şöyle seslenin:

"Hayatın ve canlılığın sebebi olan güneş. Selam sana. Bedenimi aydınlattığın gibi ruhumu da aydınlat. Bilinç ışığımı yak. Böylece gösterdiklerini daha iyi görebileyim."

Bu sözleri içinizden söyleyebileceğiniz gibi yüksek sesle de söyleyebilirsiniz. Sonra kendinizi dinleyin. Halinizin değiştiğini ve nasıl canlanmaya başladığınızı hissedin. Bir çeşit meditasyon olarak bu uygulamayı her gün güneş doğarken yapabilirsiniz. Bu çalışma öylesine başka bir hal uyandırır ki, kendinizi son derece sağlıklı, genç ve dinç hissetmenize neden olur. Enerjiniz yükselir ve yaşam arzunuz artar. Gün boyu kendinizi güçlü ve istekli hissedersiniz.

Problemler sevgiyle çözülecek

Bugün Ay, Balık ve Yengeç burcundaki Venüs ile uyumlu bir etkileşim içinde. Gökyüzünün bu konumu sanat ve aşk duygularının yükseleceğini işaret ediyor. Bugün meydana gelen sert ve zorlayıcı olaylar, sevgiyle çözümlenebilir. Görünen ve bilinenin ötesindeki gerçekler algılanabilir. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik iyimserliğin uyanacağını işaret eden gökyüzünün konumu, isteklerin güzel biçimde ortaya konulacağını gösteriyor.
Yazının Devamını Oku