Neden Mikro Kaynak?

Uzun ve gür saçlarhangi kadının hayali değil ki? Birkaç saat içinde kısacık saçlarınız bile Rapunzel’inki kadar uzun ve gür olabilir. Ama elbette doğru kaynak uygulaması ile. Eğer saçlarınıza kaynak yaptırmayı düşünüyorsanız, yaptırmadan önce mutlaka bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim. Çünkü yanlış uygulanmış bir kaynak yöntemi yüzünden saçlarınız zarar görebilir ve kopabilir. Sosyal medyamdan aldığım mesajlarda ve salonumuza gelen misafirlerimizde sıklıkla bu tarz bu tarz vakalar ile karşılaşıyorum. Bu nedenle hafta tüm merak ettiklerinizi ve nelere dikkat etmeniz gerektiğini siz sevgili okuyucularım ile paylaşıyorum.

Haberin Devamı

Neden Mikro Kaynak

Saç seçerken dikkat edin

Uygulamada ilk adım doğru saç seçimi. Saçınızın türüne ve yapısına uygun saç seçmek sizi en kusursuz sonuca yaklaştıracaktır. Ancak kullanılan saçın sentetik değil doğal yani gerçek saç olması gerekir. Ancak piyasadaki çoğu saçın içine sentetik saç karıştırılıyor. Kullanılan saçın doğal olduğundan emin olun. Kim kafasında plastik saçlar ile gezmek ister ki... Son derece kullanışsız olan bu tür saçları şekillendirmek ve renklendirmek de mümkün olmuyor.

 Keratin kullanıldığından emin olun

Saçlarınızı birleşletirirken kullanılan silikon içerikli malzemeler kaynaklarınızı çıkartırken saçınızın kopmasına neden olabilir. Diğer önemli detay ise silikon kaynakları çıkartırken kullanılan solüsyonlar. Bu solüsyonları içine genellikle aseton gibi maddeler karıştırılıyor. Bu da saçınızın bir kez daha zarar görmesine neden oluyor. Bu nedenler ile saçlarınızı güzelleştirirken aynı zamanda korumak için keratin içerikli malzeme ve özel olarak hazırladığımız solüsyonlarımızı kullanıyorum.

Haberin Devamı

Neden Mikro Kaynak

Kimler yaptırabilir

İnce telli, orta incelikte veya kalın telli saçlar için kullanıldığı gibi; dalgalı, düz, kıvırcık, uzun ya da kısa saçlara da uygulanabilmektedir. Ayrıca Mikro Kaynak yöntemini; kimyasal işlemlerden dolayı yıpranmış, zarar görmüş, yanmış ve hatta kopmuş saçlar için de uygulamak mümkün.

Neden Mikro Kaynak

Neden mikro Saç kaynak yöntemi?

Bugüne kadar kullanılan saç uzatma yöntemlerinin tamamı saçlar üzerinde ciddi anlamda zarar verme potansiyeline sahiptir. Bu problemleri azaltmak, daha sağlıklı görüntüye ulaşmak ve işlem sırasında saçların zarar görme olasılığını en aza indirmek amacıyla, Mikro saç kaynak yöntemini geliştirdim.

Yazarın Tüm Yazıları