Vahid Hoca'ya selamlar

TRABZONSPOR’un sezon başından beri en büyük handikabı üzerine gelen takımlara hiç bir şekilde önlem alamaması.

Haberin Devamı

Bu maçta da daha ilk 10 dakikada Konyaspor’un sahaya 3 puan için çıktığı çok net bir şekilde görüldü. Fakat bordo mavililer buna müsaade etmedi. Sezon başından beri takım içinde çalkantılar yaşayan ve Vahid Hoca’yla yolları ayırarak bunlara bir yenisini daha ekleyen yönetimin, yeni hocasını bugün açıklayacağını tahmin ediyorum.
Geldiği günden beri gerek kulüp yapısı gerekse yaptığı transferlerle camiaya sürekli zarar vermeyi adeta kendisine ilke edinen başkan, bu zararın hesabını da bir an önce vermek zorunda. Sadri Şener ve Faruk Özak’ı aşağılayıcı sözler sarf eden bir başkanı n nasıl bir ‘Trabzonspor sevdalısı’ olduğunu sorgulamak lazım. Başkanları kötülemekle, sürekli yanlış hamleler yaparak Trabzonspor sevdalısı olunmaz.


GOL UYANDIRDI


MAÇA dönersek, ilk dakikalarda yenilen gol takımı uyandırdı. Ben de şunu soruyorum? Oyun oynamak için illa gol mü yemek lazım? Sizin zaten bir kimliğiniz var. O kimliği maçın başından itibaren ortaya koysanız daha iyi olmaz mı? Gerçekten büyük bir kulü,pte oynadığınızın ne zaman farkına varacaksınız? Bu arada Özer ve Mehmet Ekici’ye ayrı bir parantez açmak lazım. Oynadıkları oyun ve attıkları paslarla bu iki oyuncu, Trabzonspor için ne kadar önemli olduklarını bir kez daha gösterdiler. Sezon başından beri ‘Yusuf oynarsa bu takım da oynar’ dediğimde bazıları beni eleştirmişti. Dün, beni haksız çıkartmadığı için Yusuf’a teşekkür ediyorum ve şunu söylüyorum: “Seni bu takımda oynatmayanlara selam olsun.”


Yazarın Tüm Yazıları