Şükret!

HAFTA başı kadro dışı olayı ile çalkantılı bir hafta geçiren futbolcular ve teknik heyet, bu kötü haftayı iyi bir şekilde bitirmek için sahaya çıktı.

Haberin Devamı

Trabzonspor geride kalan sezonlarda sürekli kendisine ters gelen Akhisar karşısında üstün bir oyun sergilemeyi ve 3 puana ulaşmayı düşlüyordu. Bugünlerin geleceği, geçen haftadan beri görünüyordu. Sahada, kaybetmeyi düşünmeyen ve son saniyeye kadar mücadele etme arzusundaki bir takım vardı.
Bir takım için bir oyuncunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Fakat anlamadığımız bir şekilde geçen hafta kadroya dahi alınmayan Mehmet Ekici, gerekli cevabı attığı müthiş golle verdi. Saha içerisinde çok paylaşımcı olursanız, takım halinde hareket ederseniz, futbolun ne kadar basit bir oyun olduğunu da anlamış olursunuz.

GOL OFSAYT...

MUSTAFA’dan stoper olursa herhalde biraz çalışmayla 45 yaşındaki benden de santrafor olur. Adamın ne hamleleri yerinde, ne de hava topundaki zamanlaması doğru. Elinde onca stoper varken, birini yabancı kontenjanına takıldı diye oynatmayan Vahid Hoca’yı bu müthiş buluşundan dolayı tebrik etmeden geçemeyeceğim.
Gekas’ın kafa vuruşunu ayakta alkışlamak lazım. Ama Süleyman Abay ve ekibi çoğu yanlış kararının en barizini gol pozisyonunda yaptı. Burada izlediğimiz diğer maçlarda ve haftalarda hakemlerin çok formsuz olduğunu da gözden kaçırmamak lazım. Umarım bu durum bir an önce toparlanır.

Haberin Devamı

WARIS VE CARDOZO

HANİ Vahid Hoca yorgun olan futbolcuları dinlendiriyordu? Haftalardır kötü oynayan ve formsuz olan Waris ile Cardozo neden dinlendirilmiyor? Bunu bir türlü anlamış değilim. “Haftada 3 maç yapıyoruz” diye Vahid Hoca şikayet etmiyor muydu? Neden futbolcuların üzerine bu kadar gidiyor?
Trabzonspor orta sahada tekniği yüksek bir oyuncusu olmadığı için ne topu ayağında tutabiliyor ne de oyunu yönlendirebiliyor. Sadece Mehmet Ekici yeterli değil. Yanına onu anlayacak oyuncular gerekli. Sonuç olarak Trabzonspor, kendisine ters gelen bir deplasmandan 1 puan aldığı için şükretmeli...

Yazarın Tüm Yazıları