Kapı aralandı

Legia’nın 3’te 3 yaptığı bir grubta ikincilik için önemli olan Lokeren müsabakası ve bu bilinçle sahaya çıkan Trabzonsporlu oyuncuların rakibini 1. dakikadan itibaren abluka altına aldığını gördük.

Haberin Devamı

Çok çok önemli bir galibiyet aldı Trabzonspor.
Mersin maçı sınrasında belirttiğim gibi Trabzonspor hem oyun anlayışındaki gelişme hem de takım olma yolunda tam da istediği yerde. Vahid hocanın sadece şunu öğrenmesi gerekiyor. Maç yorumlarını skora göre değil, ortaya konulan oyuna göre yapmalı. Eğer sen kötü oynayan bir takımı seyirci ve basının önüne atarsan yarın sahaya çıkaracak futbolcu bulamazsın. Bir bakmışsın seni seven kimse kalmamıştır yanında.

EN BÜYÜK SORUN

TRABZONSPOR’un en büyük sorunu defanstan topu oyuna sokacak bir yetenekli oyuncunun olmamasıdır. Belkalem ve Avraam kesici özellikleri olan oyuncular, fakat bugünün dünya futbolunda sadece kesmek yetmiyor. Rakibinize üstünlük sağlamak istiyorsanız bir oyuncu ile fazla oynamak zorundasınız. Bunu da defans oyuncusu ile yaparsınız.

Haberin Devamı

PENALTIYA YEMİNLİ

Yatabare’nin ortasında Lokerenli oyuncunun kolunun net bir şekilde açık oldugunu, haydi orta hakem görmedi. Ya yan hakem ve 6 hakem herhalde o posizyonda güzelim Boztepe’ye bakıyorlardı. Gözünüzün önündeki açık kolu, o kola çarpan topu nasıl görmezler? Waris’in posizyonunda belki top ayağından açılmış olabilir fakat kaleci ellerini açmasından dolayı engellemiş oldu. Böylece ikinci net penaltı da es geçildi.

ARTIK TUR GELDİ

Bundan sonra Trabzonspor’un bir üst turda kiminle karşılaşacağı hesapları yapılmaya başlanmıştır herhalde. Sakatların da bir an önce takıma katılmasıyla üst turdaki maçın Trabzonspor’a çok fazla zorluk çıkaracağını sanmıyorum.


Yazarın Tüm Yazıları