Mario prensese nasıl kavuşacak

Ankara’nın en çok dijital manipülasyona uğrayan simgelerinden Atakule’nin kule kısmı uzunca bir süredir kapalı. Hâl böyleyken, @kentinsimgesi kullanıcı adlı bir Instagram hesabı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Mario prensese nasıl kavuşacak

Profiline ‘Ciddiye alınması gereken son Atakule hesabıdır. Resmi değil, aslını yaşatan bir taklittir’ notunu düşen @kentinsimgesi, bir de kuleacildimi.com web sitesini eklemiş. Siteye girdiğinizde ‘Hayır’ yanıtıyla karşılaşıyorsunuz. İlk paylaşımına “Şimdiden söyleyeyim, kule ne zaman açılacak bilmiyorum” notunu düşen @kentinsimgesi, Atakule’yi Super Mario ile birleştirdiği bir başka çalışmasını ise “Üzgünüm Mario! Prensese kavuşamazsın çünkü kule daha açılmadı” notuyla paylaşmış.

Mario prensese nasıl kavuşacak

SAURON’UN GÖZÜ

Atakule, @effectifu’nun elinde ise Yüzüklerin Efendisi’nde yer alan Sauron’un Gözü’ne dönüşmüş. @effectifu, paylaşıma, “Ankara diyarında, Atakule’nin ateşlerinde gizlice dövmüştü Karanlıklar Efendisi Sauron, Hükmeden Yüzüğü” notunu düşmüş. Paylaşım beğeni toplarken, @cembiya, “Yalnız Ankara hakikaten Mordor değil mi ya” diye sormuş. @metehan_kadas5806 ise “Frodo ve Sam Mordor’dan Minas Trith’e kadar dolmuşla Kızılay aktarmalı gitmiştir. Kartallar yoktu” yorumunu yapmış.

Haberin Devamı

Mario prensese nasıl kavuşacak

@effectifu görüyor ve arttırıyorum” diyen @cano.land ise Atakule’nin yer aldığı bir #burayabakarlar çalışması paylaşmış.

Mario prensese nasıl kavuşacak
Cenikli’nin geçtiğimiz yıl mayıs ayında paylaştığı karede, koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında yaklaşık iki ay sonra dört saatliğine evlerinden dışarı çıkabilen ve parklara koşan 65 yaş ile üstü vatandaşlar yer alıyor.

Mario prensese nasıl kavuşacak

ANKARA KARELERİ

Tık Sokağı’nın bu haftaki Ankara Kareleri misafiri, koronavirüsün hayatımızda olmadığı günlerde ofisimizde, şimdi ise çevrim içi olarak omuz omuza çalıştığım Sedat Cenikli. Günlük yaşamın detaylarını, şehir ve insan suretlerini takipçileriyle buluşturan @sedatcenikli, sosyal medyada #IHaveAStory etiketiyle arzıendam ediyor. Henüz Reels ortaya çıkmadan önce çektiği Reels benzeri videolarla beğeni toplayan @sedatcenikli, videolarında da kent yaşamının, sokakların, insan hallerinin izini sürüyor. Vizörüne zeval gelmesin, yolu açık olsun...

Haberin Devamı

Mario prensese nasıl kavuşacak
@yigitevinn’in çektiği kareyi Instagram hesabından paylaşan @dumanthe60kg, paylaşıma, “Final sorularına böyle bakıyorum” notunu düşmüş.

Mario prensese nasıl kavuşacak

KEDİ DUMAN EV ARIYOR

Birkaç ay önce size ODTÜ’nün iki ‘Duman’ından söz etmiştim. Biri @odtulu_kedi_duman, diğeriyse kampüsün herkesi kendine aşık eden köpeği @dumanthe60kg. Bu ikilinin kedi olanı artık yaşlanmaya başlamış ve ev arıyor. Instagram hesabından çağrıda bulunan ODTÜ Hayvan Dostları (@odtuhaydost) özetle şunları söylemiş:
“Tam yaşını bilmesek de Duman artık yaşlanmaya başladı. Hayatının kalanını mutlu, huzurlu geçireceği sıcak bir yuva arıyoruz kendisine. Duman’a evini açmak isteyenler olursa bize DM’den ulaşabilir.”

Haberin Devamı

KISA KISA SOSYAL MEDYA

@yllharabistana Ankara oyun havaları eşliğinde final ödevlerimi yazıyorum başka motivasyon bulamadım.
@Seldakull Ankara Üniversitesi’nde final notunuzu görebilmek için öğrenci bilgi sisteminde anketi çözmeniz gerekiyor, eğer uygulamadan anketi çözemezseniz tarayıcı üzerinden girmeniz gerekiyor, o da olmazsa arenada aslanlarla dövüşüp Battal Gazi’nin kılıcını bulunduğu yerden çıkarırsanız notunuzu görürsünüz.
@ZorSeyda Hava ne güzel yaa dedim. Meğer sadece eksiden artıya geçmişiz. Ankara’nın güzeli bu.
@Nurselv06 Ankara’da camı açmadan dışarıya bakınca hava çok güzel görünüyor.
@nrttnakdmr Hafta içi Ankara: Buz gibi olayım da dışarı çıkmayın.
Hafta sonu Ankara: Hava çok güzel ama yiyorsa çıkın.
@canibeee Ankara’da her yasak günü hava nasıl böyle güzel olabiliyor. Tam delirmelik.

Yazarın Tüm Yazıları