Ayaz filminin fragmanı geldi

Yılın o zamanı geldi. Başkentlinin sosyal medyadaki mevzusu ‘Ankara havası.’ Kent sakinleri üşüyor, kıyı şehirlerinden üniversite için Ankara’ya gelen öğrenciler perişan, öğrenci valizlerindeki şortlar ağlıyor... Deneyimli annelerin, çiçeği burnunda annelerin üzerine acımasızca gönderdiği bir cümle vardır: “Bu daha iyi günlerin.” Ayazla hısım olan Ankaralı da yüzünde müstehzi bir gülümseme, tekrarlıyor, “Bu daha fragman.” İşte çok yakında izleyeceğimiz ‘Ayaz’ filminin fragmanına gelen yorumlar:

Haberin Devamı

@gibiyimshit Bugün Sivas’tan Ankara’ya yeni gelen Hacettepe’de hukuk kazanmış bir kardeşimize yol tarifi yaptım. Diyor ki “Abi Ankara hep böyle soğuk mu?” Dedim, “Hayır bu sadece fragman.”
@ankaraasabisi Ankara’ya yeni gelen arkadaşlar, bu soğuklar sadece fragman...
@nazztugce Üniversite kombinleri diye reelsler görüyorum. O kombinleri Ankara ayazında eksi bilmem kaç derecede yapın da görem ben.
@mamamaribelll Ankara’dayım, hava soğuk ve benim bütün jeanlerim yırtık.
@IQturnusoluu Asla gittiğimde Ankara soğuk olacak gerçeğini kabullenmiyorum, hâlâ etek, şort, crop, elbise falan götürmeyi planlıyorum.

ÜŞÜYEN ENSEDEN GİREN YEL

@cgdmkrtr Ankara’da soğuk ayaklar, üşüyen enseden giren yel, sabah şemsiye, öğlen hırka, akşam kaban mevsimi başlamıştır.
@ankaraamizah Hoşgeldin sabah mont, öğlen tişört, akşam sweatshirt, gece yorgan battaniye...
@cananakgunn1 Ankara mı çok soğuk ben mi çok Egeliyim?
@Bugrasea Ben de Ankara gibiyim. Bir anda soğuyorum.
@nselingorkem Ankara o kadar soğuk ki uyumaktan başka yapılacak bir aktivite yok.
@snsahindiyorki Ankara yağmurlu ve soğuk, insanın battaniye altında dizi izlemesi için var olan bir şehirde neden işe gidiyoruz ki?
@benguylmz_ Ankara havası bizi sıcak gibi görünüp soğuk olmakla kekliyor.
@mustii59459560 Artık haziran ayına kadar ‘Günaydın’ deyince aklınıza soğuk bir Ankara sabahı gelsin.

LAPTOP FANIYLA ISINIYORUM

Haberin Devamı

@MrHrmnc Ankara kadar net bir şehir görmedim. Hiç ilkbaharmış
sonbaharmış uğraşmıyor. Ya sıcak ya soğuk.
@busranurkoleogl Laptop fanıyla ellerimi ısıtıyorum. Eylül için çok soğuk değil misin Ankara?
@iakmugan Ankara’da yine şakacı hava var. Camdan bakınca dışarı günlük güneşlik kuşlar mutlu mutlu ötüyor, dışarı bir çıkıyorsun 1 hafta yatmalı soğuk algınlığını alıp eve geri geliyorsun.
@birdilarayla O kadar da soğuk değildir diye evden çıkıyorsun bir bakıyorsun o kadar soğuk. Çünkü Ankara.
@duygupelin9 Bu tarihte bir yerin soğuk olabileceğine inanamayan bana Ankara şoku...

Ayaz filminin fragmanı geldi

TOMRİS ARTIK VİLLA GÜLÜ

Haberin Devamı

Hacettepe Üniversitesi’nin, ulaşımını otobüsle sağlamasıyla tanınan köpeği Tomris Beytepeli artık ev sahibi. @hacettepehaydok’un Instagram hesabından “Merhaba insanlar” diye seslenen Tomris, şunları söyledi:

Ayaz filminin fragmanı geldi

“Sizler kampüste yokken hayatımda çok şey değişti. Size güzel haberler vereceğim ama üzülenleriniz de olabilir bilemiyorum çünkü ben artık bir villa gülüyüm ve kampüste sizlerle olmayacağım. Yemeklerim çok güzel, gezmeye de gidiyoruz, kilo da verdim güzelce, veteriner kontrollerime de götürüyorlar ve eve yabancıları sokmuyorum. Çok tatlı olduğum icin geze geze bir gün bir eve kendimi kabullendireceğimi biliyordum. Size ara ara haber göndereceğim ev yaşantımdan. Benim adıma mutlu olduğunuzdan eminim.”
Yeni hayatın sana mutluluk getirsin Tomris...

Ayaz filminin fragmanı geldi

TARAFINI SEÇ

Haberin Devamı

Gün geçmiyor ki Ankara’yla alakalı ilginç bir dövme sosyal medyada boy göstermesin. Son olarak @ankaraahavasi, dövme sanatçısı Ezgi Tekçam’ın (@ezgitekcam) çalışmasını, Instagram hesabından “Tarafını seç” notuyla paylaştı.

Ayaz filminin fragmanı geldi

Yazarın Tüm Yazıları