Mehmet Üstündağ

Günay’da solist savaşı

23 Şubat 2024
Bir süre önce Dubai’ye yerleşen Ebru Gündeş, İstanbul’da sadece Günay’da sahne alıyor. İddiaya göre Günay’da kendisinden başka solistin sahneye çıkmasını istemeyen Gündeş’in bu tavrı nedeniyle Muazzez Ersoy işinden oldu.

Bir süre önce Dubai’ye yerleşen Ebru Gündeş, sadece sahne programları için İstanbul’a gelip gidiyor. İstanbul’da Günay’dan başka mekânda sahne almayan Ebru Gündeş, çıktığı mekânda kendisinden başka solistin sahneye çıkmasını istemiyor.



İddiaya göre Günay’da sahneye çıkmaya hazırlanan Muazzez Ersoy, Ebru Gündeş’in sahne programlarını arttırmasıyla işinden oldu. Hatta Ebru Gündeş’in Günay’ın kulisinde ‘Burada benden başka solist çıkamaz. Çıkarsa ben çıkmam’ dediği söyleniyor. İki sahne programının yönetim tarafından askıya alınması, sahne için tüm hazırlıklarını yapan Muazzez Ersoy’un moralini bozmuş.
Günay, Ebru Gündeş’in kalesi adeta, yıllardır orada program yapıyor. 2024 programına baktım da kendi kategorisinde başka isim yok gerçekten. Sahne erkek sanatçılardan geçilmezken, kadın sanatçı olarak bir tek Sıla, Günay’da sahne alıyor.
E, Sıla da pop yıldızı malum… Bu konu daha çok konuşulur kanımca; ben fitili ateşleyeyim dedim!

Sert rollerden müzikallere

‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ dizisindeki ‘Koslu Cevat’ karakteriyle hepimizi kendine hayran bırakan Reşit Berker Enhoş, ters köşe bir rolle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yazının Devamını Oku

İstanbul’da Yunan derbisi!

21 Şubat 2024
Yunanistan’ın iki büyük yıldızı Anna Vissi ve Despina Vandi, bugün İstanbul sahnelerinde karşı karşıya gelecek!

Geçtiğimiz günlerde yazmıştım, Demet Özdemir’in de ortakları arasında olduğu gece kulübü Hol, bu akşam Yunanistan’ın süper starı Anna Vissi’nin sahnesiyle açılıyor diye. Şimdi öğrendim ki bu gece Günay Restaurant’ta da aynı saatlerde Yunanistan’ın bir başka yıldızı Despina Vandi sahne alacakmış! Her ikisi isim de Yunanistan’ın en popüler sanatçıları ve her ikisinin de aynı anda İstanbul’da sahne alması enteresan gerçekten.


Anna Vissi

Bu arada farkındamısınız; Ivi Adamou’dan Vassilis Saleas’a, Natasa Theodoridou’dan Antonis Remos’a, Yunan sanatçılar İstanbul sahnelerini adeta komşu kapısı yaptı. Her zaman herkese kapımız açık şüphesiz, Yunan sanatçılarını çok da seviyor ve takdir ediyoruz... Ama mekânların bir bir neden Yunan sanatçılarla çalışmaya başlamasını merak ettim; ünlü bir işletmeci arkadaşıma sordum.


Despina Vandi

Yazının Devamını Oku

Yaza düğün var!

19 Şubat 2024
Sevgililer Günü’nde evlilik teklifi! Tolga Sarıtaş, modacı sevgilisi Zeynep Mayruk’a sürpriz yaptı...

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, 3 yıldır birlikte olduğu modacı sevgilisi Zeynep Mayruk’a Sevgililer Günü’nde evlenme teklifi yaptı. Evlilik teklifi sırasında Sarıtaş’ın sevgilisine muhteşem bir tektaş takdim ettiği de gelen bilgiler arasında. Zarif tasarımıyla dikkat çeken yüzük, Zeynep Mayruk’un parmağında ışıldarken, çiftin mutluluğu da gözlerinden okunuyordu.



Gözlerden uzak aşk yaşayan ünlü çiftin, yaz aylarında Çeşme’de düğün yapacağını da öğrendim. Mutlu çiftin evlilik süreci ve düğün detayları merakla beklenirken, gelinliğini de acaba Zeynep Mayruk kendisi mi tasarlayacak diye düşündüm. Londra’da moda okuyan başarılı tasarımcının düğün boyunca giyecekleri eminim çiftin hayranları tarafından mercek altına alınacaktır...

Yeni bir fuar geliyor

TG EXPO, Kuaförler Derneği’yle yaptığı iş birliği ile sektöre yeni bir fuar kazandırıyor; ‘Salonist EXPO’. Güzellik, bakım, kuaförlük ve saç bakım trendleri alanında Türkiye’de yenilikçi ve sürdürülebilir bir yaklaşımla kapılarını açacak olan Salonist EXPO, 24-26 Kasım tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak. Fuarın tanıtım toplantısı, geçtiğimiz günlerde TG EXPO Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Akyıldız, TG EXPO Genel Müdürü Cem Şenel ve Kuaförler Derneği Başkanı Sabit Akkaya’nın ev sahipliğinde Çırağan Kempinski Otel’de yapıldı.

Yazının Devamını Oku

Romantizm rüzgârı

16 Şubat 2024
Cemiyetin ve iş dünyasının tanınmış isimleri, sevdiklerinin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlamak için sosyal medya platformlarını kullanarak duygusal ve neşeli mesajlar paylaştı.

Beliz Mercan eşi Tansel Mercan’ın; Selçuk İnan eşi Cemre İnan’ın; Murat Aşık eşi Gökçen Paprika’nın; Enis Pekuysal eşi Nergis Pekuysal’ın; Buket Taşdelen de eşi Hayrettin Taşdelen’in Sevgililer Günü’nü kalplerle kutladı. Bahar Tangır ise sevgilisi Gökhan Çarmıklı’yla paylaştığı fotoğrafına ‘seni her gün seviyorum’ notunu düşerken, Aslı Sipahi eşi Ali Hacısüleymanoğlu’nu, kendisine hediye ettiği mavi güller eşliğinde kutladı. Bazı ünlüler ise eşleriyle birlikte eski fotoğraflarını paylaşarak nostalji yaptı.



İş adamı Serdar Uzel, eşi Nurdan Uzel ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak, “Hayat bazı değerlerin insanın karşına çıkmasıyla beraber bu hayatı gerçek anlamda iyi günde kötü günde paylaşabilme imkânını herkese nasip etmiyor. Ben bu konuda kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum” notunu düştü.

Sanat camiasından ünlü isimler de Sevgililer Günü’nü unutmadı. Türkiye’nin sevilen oyuncularından Berk Oktay, eşi Yıldız Çağrı Atiksoy ile fotoğrafını paylaşarak, “Her saniyemi güzelleştiren kadın. Varlığına şükürler olsun, her günümüz kutlu olsun” şeklinde duygusal bir mesaj iletti. İlayda Alişan da sevgilisi Oğulcan Engin’e sarıldığı bir fotoğrafını kalpler eşliğinde paylaştı.


Yazının Devamını Oku

Anna Vissi’li açılış

14 Şubat 2024
Demet Özdemir’in eğlence sektörüne adım attığı o kulüp, yani ‘Hol’ 21 Şubat’ta açılıyor. Özdemir’in, oyuncu Anıl Çelik, gece dünyasının ağır topları Atilla Bingöl ve Feyzan Cihan’la ortak olduğu mekân, özel açılışını Anna Vissi ile yaparken, Demet Özdemir o gece doğum gününü kutlayacak!

Geçen kasım ayında yazmıştım, Demet Özdemir’in, oyuncu arkadaşı Anıl Çelik, Esnaf’ın patronları Atilla Bingöl ve Feyzan Cihan’la eğlence sektörüne adım atacağını. Oyuncu, o zaman yalanlamıştı! Ben haberimden emindim... O günden beri de takip ediyordum. Evet, o eğlence merkezi nihayet açılıyor!



Demet Özdemir ve ortakları Atilla Bingöl, Feyzan Cihan ve Anıl Çelik’in, Maslak’ta ‘Hol’ adını verdikleri çok amaçlı bir etkinlik salonu 21 Şubat’ta özel bir davetle açılacak.



Hol, adını üstünde kapsamlı bir etkinlik merkezi. Merkezi her isteyen farklı bir etkinlik için kiralayabilecek.

Yazının Devamını Oku

Spor dünyasında sürpriz aşk!

12 Şubat 2024
Türkiye’nin voleybol sahnesinin parlayan yıldızlarından biri olan Vakıfbank’ın başarılı smaçörü Zehra Güneş, aşk hayatına dair sürpriz bir adım attı. Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren genç sporcunun, Eyüpspor’un yetenekli kalecisi Berke Özer ile birlikte olduğunu öğrendim.

Filenin Sultanları’nın yıldızı Zehra Güneş ve Eyüpspor’un başarılı kalecisi Berke Özer’in sürpriz aşkı yaklaşık iki ay önce başladı. 24 yaşındaki Zehra Güneş, voleybol sahnesinde adını altın harflerle yazdırmış, yetenekleri ve liderlik vasıflarıyla dikkat çekmiş bir sporcu olarak biliniyor. Eyüpspor’un 23 yaşındaki kalecisi Berke Özer ise futbol kariyerinde elde ettiği başarılarla adından söz ettiren bir isim.



Genç çiftin birliktelikleri, spor camiasında da olumlu yankılar uyandırmış durumda. Her iki sporcunun da kariyerlerine odaklı ve birbirlerini destekleyen bir tutum sergiledikleri söyleniyor. Bu birlikteliğin iki sporcunun kariyerlerine olumlu bir etki yapmasını dilerken, çiftin gelecekteki başarılarını bir sporsever olarak merakla bekliyorum.

Yeni yaşını Paris ve Las Vegas’ta kutladı

Denizcilik sektörünün önde gelen isimlerinden merhum armatör Şadan Kalkavan’ın kızı Ayşe Kalkavan, iş dünyasının başarılı ismi Serçin Alp ile aşk yaşamaya devam ediyor.

Yazının Devamını Oku

Rami Malek İstanbul’dan ‘çarık’ aldı

9 Şubat 2024
Oscar ödüllü oyuncu Rami Malek, “The Amateur” filminin çekimleri için geçtiğimiz hafta İstanbul’a geldi.

Çekimler bittikten sonra birkaç gün daha İstanbul’da kalan ünlü oyuncu, şehrin tarihi yerlerini gezip alışveriş yapmış.

Queen grubunun solisti Freddie Mercury’yi canlandırdığı rolüyle Oscar kazanan başarılı oyuncunun, İstanbul’da tek bir kare fotoğrafının olmamasına şaşırmıştım.

Ta ki bir kare fotoğrafı ben bulana kadar! Geleneksel Türk tasarım sanatından ilham alan Turkish Modern’ın Tomtom’daki mağazasına uğrayan Rami Malek, markanın ‘Rafiks’ adlı ünlü çarıklarından almış bol bol. Markanın kurucusu Şeyda Doğan Carter’ın ağırladığı Malek, hem kendisine hem de sevdiklerine çarık almış.


 

Meşhur evinden çıktı Kalamış’a taşındı

Yazının Devamını Oku

Son yolculuğuna uğurlandı

7 Şubat 2024
İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı’nın babası, hukuk alanında öne çıkan isimlerden biri olarak bilinen Prof. Dr. Turhan Esener, önceki gün son yolculuğuna uğurlandı.

Nişantaşı Teşvikiye Camisi’nde öğlen namazını müteakip düzenlenen cenaze töreni, Türkiye’nin iş ve cemiyet dünyasından birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleşti.



99 yaşında hayata gözlerini yuman Prof. Dr. Turhan Esener’in hatıraları ve kişiliği, sevenleri tarafından dualar eşliğinde yad edildi.


Yazının Devamını Oku