Kubilay Keskin

Ergani de partilere başladı

7 Ocak 2010
Ortaköy’deki gece kulübü Blackk’in de sahibi olan Emre Ergani, Nişantaşı’ndaki mekânı Biber Bar’da ‘salı partileri’ düzenlemeye başladı. İlk salı partisinde ise Ceyla Aysal, Ralf Tezman ve nişanlısı Sanem Kardıçalı, Maya Portakal, Melisa Eliyeşil gibi çok sayıda tanınmış sima bir araya geldi. Biber Bar’ın kapısında Ceyla Aysal ile poz veren Ergani, “Ceyla Hanım ile çok eski arkadaşız. Birbirimizi çok severiz” diye konuştu.

Club 29’da parti var

Monako’nun meşhur gece kulübü Jimmy’z, dünyanın en ünlü gece kulüpleriyle karşılıklı tanıtım partileri düzenliyor. “Monte Carlo Jimmy’z World Tour” adı altında, ilk partisini geçtiğimiz yaz Club 29’da düzenleyen Jimmy’z, aynı mekânda bir kez daha eğlence tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Jimmy’z ekibi, 9 Ocak’ta Club 29’da olacak.

Fadıllıoğlu tasarladı

İngiltere’nin en büyük departman mağazası Harrods’da 2007 yılından bu yana ürünleri satılan Hamam, koleksiyonları ve her biri kendi alanında üstün başarılara sahip tasarımcılarla yaptığı işbirliği sayesinde Harrods yetkililerinin bir kez daha dikkatini çekti. Banyo katını yenileyip dünyanın en şık banyo konseptini yaratmaya soyunan Harrods, Hamam’dan özel corner tasarımı istedi. Zeynep Fadıllıoğlu tarafından hazırlanan dizayn beğenildi ve üç yıl süreyle geçerli olacak bir anlaşma imzalandı.

Hatay’da şenlik

“Geleneksel Lezzetler şenliği”, bu yıl Hatay’da gerçekleşecek. 14 Mayıs’ta ‘Hoşgörü Sofrası’ temasıyla düzenlenecek olan şenliğin tanıtımı, geçtiğimiz gün ıstinye’deki Meyyali Restoran’da yapıldı. Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz’in ev sahipliği yaptığı davete, rektör şerafettin Canda da katıldı.

10 bin dolarlık hediye

Estetik cerrahı Nazım Durak, eşine vereceği yılbaşı hediyesini Akmerkez’deki mücevher mağazasından aldı. Durak, aldığı takıya 10 bin dolar ödedi.

İstanbul’da bir İtalyan

İtalyan restoran zinciri Piola; Amerika, Brezilya, Arjantin, Şili ve Meksika’dan sonra Türkiye’de de şube açıyor. Genel müdürlüğünü Cihan Yılmaz’ın üstlendiği, Esentepe’deki Point Hotel Barbaros’ta hizmet vermeye başlayacak olan Piola, pizza çeşitleri, salata, makarna, carpaccio, et ve balık alternatifleri, tatlıları ve zengin içki mönüsü ile ıstanbul’un vazgeçilmez mekânlarından biri olmaya aday.

Kayak zamanı

Türkiye Kayak Federasyonu ile ıstanbul Gençlik ve Spor ıl Müdürlüğü’nün Garanti Bonus Card sponsorluğunda 8’inci kez düzenlediği Bonus Snow Masters yarışları, kayak ve snowboard tutkunlarını 8 ve 9 Ocak’ta Uludağ’da bir araya getirecek.
Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge, “Bonus Card’ın 10’uncu yıl kutlamalarının ilkini, bu organizasyon ile gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yazının Devamını Oku

Cansun dede oldu

6 Ocak 2010
Galatasaray’ın eski başkanlarından Mehmet Cansun dede oldu...

Nihal-Mehmet Cansun çiftinin oğulları Naci, 2007 yılında ikinci kez nikâh masasına oturmuş ve hayatını Nadia Hanım ile birleştirmişti. Çiftin önceki gün bir kız çocukları oldu. Acıbadem Hastanesi Maslak’ta dünyaya gelen kız bebeğe ‘Nur’ adı verildi. Genç Cansunlar şu sıralar tebrikleri kabul ederken, Nihal-Mehmet Cansun çifti de torun sahibi olmanın heyecanını yaşıyor.

Ayaküstü sohbet

Komedyen şafak Sezer, önceki gün Kanyon Alışveriş Merkezi’ni dolaşırken arkadaşı Gökhan Çarmıklı ile karşılaştı. Ayaküstü sohbet eden ikili, en yakın zamanda bir araya gelmek için sözleşti.

Gina’da yemek

MTV Türkiye’nin sahibi Esra Oflaz Güvenkaya, geçtiğimiz gün Kanyon’daydı. Yemek için Gina’yı tercih eden Esra Hanım, daha sonra Harvey Nichols’a girip alışveriş yaptı.

Kiloları veremedi

Selma Türkeş’e önceki gün Astoria’da rastladım. Alışveriş merkezinin alt katındaki güzellik salonuna giden Selma Hanım’ın son aylarda aldığı kiloları veremediği dikkatimi çekti...

Yeni proje

Yazının Devamını Oku

Ve nihayet açılıyor

5 Ocak 2010
İstanbul’un kültür ve sanat yaşamını zenginleştiren ıKSV’ye artık Deniz Palas Apartmanı ev sahipliği yapacak.

Şakir Eczacıbaşı, binanın restorasyonu için iş dünyasının önde gelen isimlerinden 100’er bin dolar istedi.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (ıKSV), 15 yıldır çalışmalarını sürdürdüğü Beyoğlu’ndaki Luvr Apartmanı’ndan ıstanbul’un bir başka tarihi binasına; şişhane’deki yedi katlı Deniz Palas Apartmanı’na taşınıyor. Haliç manzaralı binaya taşınmak, ıKSV’nin kurucularından Nejat Eczacıbaşı’nın hayaliymiş. Bu hayali gerçekleştirmek, vakfın şimdiki yönetim kurulu başkanı şakir Ezcacıbaşı’na nasip oldu. Binanın 2006 yılında ünlü işadamlarının da katkılarıyla başlanan restorasyonunun maliyeti, 14 milyon doları buldu.

Destek için bizzat görüştü

şakir Eczacıbaşı, işadamlarıyla bizzat görüşerek 100’er bin dolarlık katkı sağlamalarını istedi. Görüştüğü işadamları arasında kimler yok ki:
Tekfen Holding’in patronu Feyyaz Berker, Galatasaray’ın eski başkanlarından Selahattin Beyazıt, Nuri A. Çolakoğlu, Aksa Holding’in ve Akmerkez’in sahibi Ömer Dinçkök, Eczacıbaşı Holding’in patronu Bülent Eczacıbaşı ve kardeşi Faruk Eczacıbaşı, Nihat Gökyiğit, Borusan’ın sahibi Asım Kocabıyık, Ertuğrul Kurdoğlu, Zafer Kurşun, Swissotel’in sahibi Hüsnü Özyeğin, Ethem Sancak, Sabancı Holding’in başkanı Güler Sabancı, Doğuş Holding’in sahibi Ferit şahenk ve Zafer Yıldırım...

Yazının Devamını Oku

Hakkasan ‘Wanna’ oluyor

4 Ocak 2010
2008 yılında Kanyon’da açılan Uzakdoğu restoranı Hakkasan’ı devralan ıstanbul Doors Group, mekânı “Wanna”ya çevirecek.

Burç Cemiloğlu’nun sahibi olduğu Unitim’in 2008 yılında Türkiye’ye getirdiği Michelin yıldızlı ünlü Uzakdoğu markası Hakkasan’ın kurucusu Alan Yau, bir süre önce markanın çoğunluk hisselerini Abu Dhabi Investment Authority’e devretmişti. Yönetim değişikliğinin yarattığı sorunları dikkate alan Unitim, geçtiğimiz ay “Odaklanma Stratejisi” doğrultusunda Hakkasan ile ilgili teklifleri değerlendirmeye başladı. Ve karar, yeni yılın ilk gününde alındı.
Hakkasan ile yaptıkları kontratı sonlandırmaya karar veren Unitim, Kanyon’daki restoranı Levent Büyükuğur, Rıza Büyükuğur ve Berk Ekşioğlu’nun ortağı olduğu ıstanbul Doors Group’a devretti. ıstanbul Doors Group, burayı yine bir Uzakdoğu restoranı olan Wanna’ya çevirecek.
Unitim, 2006 yılında Türkiye’de açtıkları Harvey Nichols mağazası ile ilgili teklifleri de geçtiğimiz yıl değerlendirmeye almış ve markanın Türkiye haklarını, Demet Sabancı Çetindoğan’ın sahibi olduğu Demsa Group’a devretmişti.

Conrad’da düğün Tayland’da balayı

Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Ali Özsöy ve Billur Özsoy’un kızları Ebru Özsoy, Türk Eximbank Bilgi ışlem Daire Başkanı Abdullah Körnes ve Betül Körnes’in oğulları Hür Körnes ile evlendi. Önceki gün Conrad Otel’de yapılan düğün törenine spor ve iş hayatından birçok ünlü sima katıldı. Ayşe Aygen, Hasan Tuncer ve Ayşe Özsoy’un şahitliklerini üstlendiği genç çift, törenin ardından balayı için Tayland’a uçtu.

Mardan’da yeni yıl

Yeni yılı Antalya’daki Mardan Otel’de karşılayanlar arasında Fatoş-Emir Sarıgül çifti de vardı. Yılbaşı tatilini fırsat bilip yoğun iş tempolarına ara veren Sarıgüller, Mardan’da iki günlüğüne dinlenme fırsatı buldu. Çift, iki yaşındaki kızları Ayşe Naz’ı da yanlarından ayırmadı.

Yeni şube Ankara’da

Yazının Devamını Oku

3,5 milyon dolara daire aldı

1 Ocak 2010
Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan, Baltalimanı’ndan 3,5 milyon dolara bir yalı dairesi satın aldı. Geçtiğimiz yıl Yeşilköy’de 1 milyon dolara villa alan ve burada yaşayan milli futbolcu, Orhan Gencebay’ın oturduğu apartmana komşu olan Baltalima’nındaki daireyi, geçtiğimiz ay emlakçı bir arkadaşının vasıtasıyla satın almış. Turan, dairenin dekorasyonunu ise baştan aşağıya yenilemesi için ünlü bir mimara teslim etmiş. Futbolcunun burada, evlilik planları yaptığı sevgilisi Sinem Kobal ile oturacağı konuşuluyor. Kobal ve Turan’ın yeni yıla Phuket Adası’nda girdiklerini de hatırlatayım...

Ertürk havalarda

Hollywood yıldızlarının tercihi Graystone Aviation özel jet havayolu ile yolculuk edenler, Emre Ertürk’ün çanta kreasyonunu görme ve deneme fırsatı buluyor. Kerry Kennedy, Susan Sarandon, Jennifer Lopez gibi dünyaca ünlü isimlerin de kullandığı Emre NY imzalı çantalar, Graystone Aviation özel jet havayolu tarafından A sınıfı yolculara uçuş sırasında takdim ediliyor. Aralık ayının ilk haftası başlayan projede, Madonna da Emre NY imzalı çanta ile New York’tan Los Angeles’a uçmuş...

Alışveriş zamanı

Fulya-Doğan Gündoğu çifti, yılbaşı alışverişlerini önceki gün Akmerkez’de yaptı. Tatil için ıstanbul dışına çıkmayı tercih etmeyen genç çift, yeni yılı ise evlerinde karşıladı...

Zor zapt etti

Gül Ergi, yeni yıl öncesi arkadaş grubuyla Uludağ’a gitti. Ağaoğlu Otel’de konaklayan Gül hanım, Ali Ağaoğlu’nun St. Bernard cinsi köpeği Tarçın’ı sevmek istedi. Tarçın’ın çok sevecen olduğunu söyleyen Gül Hanım, 130 kiloluk köpeği zapt etmekte oldukça zorlandı...

Kıyafetler Akkaya’dan

Fatih Akın’ın yönettiği ve başrolünde Birol Ünel’i oynattığı “Soul Kitchen” filminin galası, önceki akşam Kanyon’da yapıldı. Akın ve Ünel’in gala gecesi giydikleri kıyafetler ise Hakan Akkaya imzası taşıyordu. Erkek modasında ismini yeni yeni duyurmaya başlayan Akkaya, ikiliyi galada da yalnız bırakmadı. Genç modacı, geceye arkadaşları Nurcan Kuzucan ve Nazlı-Aksel Goldenberg çifti ile birlikte geldi.

Anne-kız Kanyon’da

Tekstilci işadamı Hayrettin Taşdelen’in eşi Buket Hanım’a geçtiğimiz gün Kanyon’da rastladım. Alışveriş merkezini kızı Melisa ile dolaşan Buket Hanım, Harvey Nichols’a girip yılbaşı için hediyeler aldı.
Yazının Devamını Oku

Birinci’ye röportaj verdi

30 Aralık 2009
Ebru şallı, modacı Seval Birinci’nin bir dergi için hazırladığı moda sayfasına konuk oldu.

Dergiye verdiği röportajda mankenlik dönemindeki birikimlerini ve moda sektöründeki tecrübelerini anlatan şallı, Birinci ile özel bir de fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Çiftlikte yılbaşı

Manken Özge Ulusoy, önceki gün sevgilisi ılker ınanoğlu ile birlikte yeni yıl alışverişine çıktı. ıstinye Park’a giden çift, yeni yılı arkadaşlarının çiftliğinde karşılayacaklarını, bu nedenle de arkadaşlarına hediye aldıklarını söyledi.

Milli binicinin kızıyla nişanlandı

Erol-Tilda Tezman çiftinin küçük oğlu Selim Tezman, milli binici Fevzi Atabek ve Ayşen Atabek çiftinin kızları Sibel Atabek ile nişanlandı. Önceki gece Park şamdan’da, aile dostlarının katılımıyla gerçekleştirilen törene Selim Bey’in ağabeyi Ralph Tezman’ın yanı sıra arkadaşları Mehmet Mutlu ve Moris Kohen, Yağmur Ünal ve sevgilisi Kerim Yardımcı, Cem Hakko ve sevgilisi Ronit Gülcan da katıldı. Nişan töreninin gizli kalmasını istediklerini, fakat bunda başarılı olamadıklarını itiraf eden Selim Tezman, düğün için ise ağabeyi Ralph’in evlenmesini bekleyeceklerini söyledi.

Sirke hücum

ıstanbul’un gözde eğlence mekânı Cahide, önceki gece Küçükçiftlik Parkı’ndaki sirkte konuklarını eğlendirdi. Birbirinden renkli şovların sergilendiği davete Fatih Ürek, Nur Yerlitaş, Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Petek Ertüre, Korkmaz Yiğit, Ezra ve Tuba Çetin kardeşler, Leyla Alaton gibi tanınmış isimler katıldı.

Kızı ısviçre’den geldi

Yazının Devamını Oku

Pastarito’da yeni yıl kutlaması

29 Aralık 2009
Pastarito, Akaretler’deki yerinde önceki gece yeni yıl kutlaması yaptı.

Pastarito’nun sahibi Ebru Keser Erda ve eşi Deniz Erda’nın ev sahipliğini üstlendiği davete aralarında; ıclal Aydın, Seray Sever, Saba Tümer ve Gani Müjde’nin de olduğu çok sayıda ünlü isim katıldı.

90’lı yıllarda Bilge Egemen ile birlikte “Devriye” adlı televizyon programını sunan Pastarito’nun sahibi Ebru Hanım “şimdi ‘Devriye Pastarito’ oldum. Eskiyi anımsatıp, yeniyi yaşamak için bu daveti verdim” diye konuştu.

Maki Zafer’in

Bodrum-Türkbükü’nün en popüler oteli ve beach’i Maki’yi önümüzdeki yaz Zafer Tarlan işletecek. Maki Otel’in sahibi Melek Manisalı geçtiğimiz yaz Avusturya Lisesi’nden sınıf arkadaşı olan Ayşegül Dinçkök’ü de yanına alarak mekanı kendisi işletmişti.

Ayşegül Dinçkök ve Melek Manisalı umdukları gibi geçmeyen yaz aylarından sonra, 2010 yazı için işletmeyi Zafer Tarlan’a devretmişler. Türkbükü’deki Ship a Hoy’un da sahibi olan Zafer Tarlan, Maki’yi ortağı Cemal Yarar ile birlikte işletecek.

Çocukluk Düşleri-m

Yazının Devamını Oku

Çırağan'da muhteşem düğün

28 Aralık 2009
Zeynep-Osman Çarmıklı çifti küçük kızları Ekin’i önceki gece evlendirdi.

Büyük kızları Selin’i üç yıl önce Uzay Kozak ile evlendiren Çarmıklı çifti, geçtiğimiz yıl bir torun sahibi olmuştu.

Ekin Çarmıklı, Sezai Diblan’ın torunu, Hülya Pamukçu’nun oğlu Fuat Pamukçu ile Çırağan Sarayı’nda evlendi. 2009’un temmuz ayında nişan yüzüklerini takan çift, Northwestern Üniversitesi’nde eğitim görürken başlayan arkadaşlıklarını nikâh masasına taşıdı.

6 yıldır flört eden Fuat Pamukçu ve Ekin Çarmıklı’nın düğünü elit isimleri buluşturdu. ış dünyasına yön veren isimler ve birbirinden önemli modaevlerinin imzalarını taşıyan kadın konuklar kıyafetleriyle  şıklık yarışındaydı. Ekin Çarmıklı’nın nikâh şahitleri; Ziya Melih Keyman ve ablası Selin Çarmıklı Kozak oldu.
Fuat Pamukçu’nun şahitliğini ise Cumhur Sait ve şahin Tulga yaptı.  Ekin Hanım’ın gelinliği Lübnanlı ünlü modacı Ellie Saab imzası taşıyordu. Fuat Pamukçu’nun damatlığı ise Brioni imzalıydı.

Yazının Devamını Oku