5 yıldızlı lezzetler

Hollywood yıldızı Nicole Kidman’ın katıldığı açılışla Bodrum Torba Koyu’nda hizmete giren The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts, Sedef İybar’ın ev sahipliğinde lezzet ve eğlenceyi buluşturdu.

Haberin Devamı

İybar’ın hazırladığı yemeklerin yanı sıra, otelin usta şefleri Mirko Sernissi ve Gökhan Karakaya’nın ikramları da yer aldı. Demet Akbağ, Nükhet Duru, Dilek Hanif ve Fulya Terim’in de aralarında olduğu etkinlikte ödüllü şefler tarafından hazırlanan lezzetler çok beğenildi.
5 yıldızlı lezzetler

Bodrum’da caz

Dünyaca ünlü markaların yeni koleksiyonlarını sunan Brandroom, Palmarina’da yer alan mağazasından sonra, Bodrum’daki 2’nci mağazasını Mandarin Oriental Bodrum Otel’de açtı.

5 yıldızlı lezzetler

Galeries Lafayette ve Harvey Nichols Genel Müdürü Simge Telman ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa aralarında Meral Yazıcı, Nesligül Aksoy, Işıl- Rüştü Reçber, Zafer Kozanoğlu, Aysel Akçay, Beril Akçay, Beste-Mustafa Yurttaş, Gül Ergi, Nurdan Yüzbaşıoğlu gibi iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri de katıldı. Aya yolculuğun yıldönümüne denk gelen “Fly Me To The Moon” konseptli açılışta caz sanatçısı Berrak Pabuççuoğlu da La Suite Lounge Bar’da performans sergiledi.

 

Haberin Devamı

Baş başa yemek

Sinan Engin, eşi Ayşe Engin’le Çeşme’de görüntülendi. Alaçatı Lavandin Restoran’da yemek yiyen çift, ardından yürüyüş yaptı. Muhabirlerle de sohbet eden Engin, “Artık yediklerime dikkat ediyorum” dedi.

5 yıldızlı lezzetler
 

Festival konseri

Bodrum Müzik Festivali, 15 Ağustos Salı günü saat 21.00’de Turkcell Sahnesi D-Marin Turgutreis’te, gerçekleşecek. Festivalde Fazıl Say, Rusya Devlet Akademi Senfoni Orkestrası eşliğinde konser verecek.

 

Doğayla iç içe

Sema Güredin Şentay’ın işletmeciliğini yaptığı Alaçatı Sultan Konak, doğallık, estetik, huzur ve konforu bir arada sunuyor. Safir, akik, lal, kehribar, yeşim, yakut ve ametist gibi doğal taşlardan ilham alınarak tasarlanan 10 oda ve organik kahvaltılıklar, doğayla iç içe olmak isteyenleri bekliyor. 

Yazarın Tüm Yazıları