Demirspor'da Resital

Erdal Fernergiz yazdı...

Haberin Devamı

Süper Ligin en renkli takımlarından biri olan Adana Demirspor’da resital üstüne resital yaşanıyor.

Önce renkli kişiliği ve açık sözlülüğü ile herkesin büyük sempatisini kazanan her anlamda sıra dışı bir başkan profili olan Murat Sancak’ın verdiği piyano resitali sosyal medyada viral oldu.  Mavi Lacivertli futbolcular geri kalır mı onlar da sahada bir resitale imza attı. Konuk ettikleri Pendikspor’u üç golle bozguna uğrattı, evlerine puansız gönderirken taraftarını mutlu etti. 

SON GÜN 4 BOMBA 

Transferin son gününde kadrosuna kattığı isimlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Adana Demirspor, kadro genişliği ile bu sezon da lige damga vuracak bir hale geldi. Ligde oynadığı 4 maçı kayıpsız geçerek namağlup unvanını sürdüren Mavi Şimşeklerde hedef yine üst sıralar olacak.  Pendikspor karşısında özellikle ilk yarıda adeta şov yapan Mavi Lacivertliler daha ilk dakikalardan itibaren rakibine üstünlüğünü Kabul ettirdi ve atak üstüne atak üstüne geliştirdi. Bunun neticesinde de daha ilk dakikalarda ilk golüne Niang ile kavuştu. İlk yarının bitmesine dakikalar kala Niang yine sahneye çıktı ve farkı ikiye çıkardı. Bu yarıda kanatlarda görev yapan Yusuf Sarı da Yusuf Erdoğan da sezonun yıldız isimlerinden hele hele maçın sonlarında attığı super golle maçın skorunu belirleyen Emre Akbaba da sorumluluk alarak takımı devamlı ileriye taşıyıp arkadaşlarına pozisyon hazırladılar. Emre Akbaba sezona çok iyi başladı. Hem savunmada, hem hücumda üstün bir performans sergiliyor. 

Haberin Devamı

Adana Demirspor bence özellikle taraftarı önünde her takımı Yener, evinde favori olur. Rakip kim olursa olsun farketmez. Çünkü oturmuş oyun gücü, fizik gücü ile usta ayakları, Teknik kadrosu ile her geçen gün üzerine koyan Mavi Lacivertliler, hırslı, disiplinli oyun sistemi ile umut veriyor. Süper Lige geçen sezondan itibaren damga vuran Mavi Şimşeklerin oynadığı oyun da her kesimden alkış alıyor. 

Haberin Devamı

ÇOK FAZLA OFSAYTA DÜŞÜLDÜ 

Pendikspor karşısında başarılı bir oyun sergileyen, hızlı hücum, organize ataklar geliştiren Adana Demirspor. maç boyunca gelişen pozisyonlarda hiç yakışmayan düzeyde de çok önemli pozisyonlarda ofsayta düştü. Bu pozisyonlardan bir kaçında da top filelere gitti ancak ofsayt olduğu için sayılmadı. Şimdi yapılması gereken maçta yaşanan bu sıkıntının bir an önce giderilmesi de Teknik Direktör Kluivert’e düşüyor. Pendik maçında yaşanan ofsayt probleminin hocanın hafta içi yapacağı çalışmalarla giderileceğini düşünüyorum. Bu düzeydeki bir takımın bu kadar ofsayta düşmesi hiç de yakışmadı bence. 

YENİ TRANSFERLER FAYDALI OLUR

Haberin Devamı

Başta Başkan Sancak olmak üzere takımın kurmayları yaptığı transferlerle, gönderdikleri ile başarılı bir yönetim sergiliyor. Taraftarın sevgilisi, oynadığı dönemde büyük katkı sağlayan Balotelli gibi bir marka isme yeniden Mavi Lacivertli formayı giydirmek çok isabetli oldu. Başkan Sancak ile maç öncesi tribünleri gezerek selamlayan  Balotelli’nin gelişi başta taraftar, Teknik direktör, oyuncu arkadaşları arasında büyük bir memnunluk yarattı. Bence Balotelli kısa zamanda hazır hale gelerek kadrodaki yerine döner ve hem tribünleri hem takımı coşturur. Pendik karşısında seyrettiğimiz Zeneli de iyi göründü. Oyuna girdiği andan itibaren farklı bir oyuncu olduğunu gösterdi. Gravillon da başarılı transferlerden biri. Bu sezon da hedef üst sıralar ve Avrupa olacak. Bunu da başaracak bir takım var sahada. Bu potansiyel var Mavi Şimşeklerde bundan hiç kuşkum yok.

Yazarın Tüm Yazıları