Yağmur duası

YOK arkadaş, yok.. Bu F.Bahçe için iyi yazmak, bize nasip olmayacak.. Yağmur duasına çıkar gibiyiz.. Arada sırada gök gürlüyor, yıldırımlar çakıyor, sonra bekle ki yağmur yağsın, nafile..

Sarı lacivertliler transfere milyon dolarlar sayıyor.. Peki, nereye adam alıyor? Ben söyleyeyim.. Tomas, Servet, Alper.. Üçü de stoper.. Petkov.. Dörtlü savunmanın solunda oynuyor.. O geliyor, Mahmut Hanefi kesik yiyor.. Pes vallahi.. Yahu, transferin tamamı savunmaya mı yapılır? Bu takımın orta sahaya, kanada, forvete hiç mi ihtiyacı yok? F.Bahçe'de transfer işleri kimin tekelinde? İnsan, geçmişten biraz ders alır.. Recep için fazla eleştiri yapmak gereksiz.. Kaleci hata yapa yapa pişer. Yasin, G.Saray kalesine geçtiğinde, beş tane bacak arasından gol yedi.. Sonra, Türkiye'nin en iyi kalecilerinden biri oldu.. Fatih Akyel hep kötü.. Bir gün dört dörtlük oynadığını görürsem, dişimi kıracağım.. Luciano sorumluluktan kaçıyor. Sarı lacivertliler için tek olumlu görüntü Ümit Özat'tan geliyor. Gün be gün yeni yerine daha fazla ısınıyor. Ne yazık ki Daum, diğer adamlar tel tel dökülürken 60. dakikada onu oyundan aldı. Ön libero Selçuk, oyuna fazla girmiyor, takımı yönlendiremiyor, bir türlü aktif olamıyor. Kemal sadece mücadele ediyor. Aurelio ısırıcı değil.. Tuncay, oynadığı yerden ancak bu kadar yararlı olabilir.

İleride Serhat, son derece beceriksiz.. ‘‘Armut piş, ağzıma düş’’ kabilinden toplar geliyor, onu bile değerlendirmekten aciz.. Hooijdonk'a orta gelecek, pas verilecek ki, randıman alınsın.. Bir oyuncunun yalnızca frikiklerinden medet umulmaz ki! Hep Hooijdonk, Tuncay atacak, öbürleri yatacak.. Nereye kadar? Kaldı ki, bu ikiliden Tuncay, G.Saray maçında yok..

G.Antepspor böyle bir rakip karşısında puan alamadıysa, akılsızlığına yansın.. 70. dakikaya kadar 1-0 galip oynayan kırmızı siyahlılar, lüzumsuz yere oyunu hırçınlaştırdı, kontrolü elinden kaçırdı ve son 20 dakikada teslim bayrağını çekti.

Bu tepki kime?

Son sözümüz F.Bahçe seyircisine.. Futbolcu tribünlere koşup ricacı oluyor, anons yapılıyor, aklı başında herkes yalvarıyor, sahaya bir şey atılmasın diye.. Dinleyen kim? Yalvarmalar arttıkça onlar coşuyor, sahaya akla gelmeyecek maddeler yağıyor.. Peki, ne oldu sonuçta? Saha kapanacak, F.Bahçe, G.Birliği maçını muhtelemen dışarıda oynayacak.. Bu tepki, kime ne yarar sağladı? Ayıptır, yazıktır!
Yazarın Tüm Yazıları