Hasan Arat, Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası'nı takip etmek için Antalya’da

Güncelleme Tarihi:

Hasan Arat, Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonasını takip etmek için Antalya’da
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2024 12:50

Dünya Yürüyüş Şampiyonası, 52 ülkeden 431 sporcunun katılımıyla Antalya’da başladı. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, kazanan sporculara madalya verecek.

Haberin Devamı

52 ülkeden 431 sporcunun katılımıyla Antalya’da gerçekleştirilen Dünya Yürüyüş Şampiyonası, EXPO 2016 alanında 10 Kilometre U20 Erkekler Yarışması’yla başladı.

Büyük mücadeleye sahne olan yarışmada Avustralyalı Isaac Beacroft 39.56’lık derecesiyle altın madalyanın sahibi oldu.

39.57’lik derecesi ile Çin’den Shengi Shi gümüş madalya, Çin’den Jiawei Lou 40.03’lük derecesi ile bronz madalya kazandı.

Yarışmada Türkiye’yi temsil eden Şeymus Çapat ise 40.42’lik derece ile yarışmayı 8’inci sırada bitirdi. Çapat, bu dereceyle U20 Türkiye rekorunu kırmış oldu.

Takımlar sıralamasında Çin 1’inci, Japonya 2’nci, Avustralya 3’üncü sırada yer alırken Şeymus Çapat, Mehmet Güngör ve İlhan Gövce’den oluşan Türk takımı ise 4’üncü oldu. 

Haberin Devamı

HASAN ARAT, ANTALYA'DA

Aynı zamanda Dünya Atletizm Birliği İcra Kurulu Üyesi de olan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, şampiyonayı takip etmek için Antalya'da.

Arat, kazanan sporculara madalya verecek.

Madalya verecek isimler arasında Hasan Arat dışında TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan ile Dünya Atletizm Birliği CEO’su Jon Ridgeon de yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!