'Şike operasyonunu Fethullah Gülen gerçekleştirdi'

Güncelleme Tarihi:

Şike operasyonunu Fethullah Gülen gerçekleştirdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2016 22:40

Bir dönem adı Gülen cemaati ile anılan Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, CNN TÜRK'te Didem Arslan Yılmaz'ın konuğu oldu. Gülerce, şike operasyonu kapsamında Fenerbahçe'ye yapılanın cemaat işi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Bir dönem adı Fethullah Gülen cemaati ile anılan ve 2009 yılında oluşumdan ayrılan gazeteci ve yazar Hüseyin Gülerce, 3 Temmuz şike davası ile ilgili konuştu. Gülerce, CNN Türk'te katıldığı bir programda Fenerbahçe ile ilgili önemli ifadeler kullanırken şike davası ile ilgili gelen soruyu da yanıtsız bırakmadı.

CNN Türk'te canlı yayına katılan ve FETÖ ile ilgili bilgiler veren Gülerce,  Gülerce, şike davasının Aziz Yıldırım'ı tasfiye etmek için başlatıldığını söyledi.

Haberin Devamı

İşte Gülerce'nin canlı yayındaki sözleri:

"Aziz Yıldırım, uçakta bir arkadaşına Fethullah Gülen hakkında tepki gösteriyor. O da gidiyor bunu Gülen'e söylüyor. Gülen de buna takıyor. Şike operasyonu için de bu yüzden düğmeye basılıyor. Aziz Yıldırım'ın Gülen hakkındaki olumsuz görüşlerinin Türkiye'nin en çok taraftarı olan camiaya sirayet etmesi istenmedi. Fethullah Gülen, Aziz Yıldırım'ın kendisi ile ilgili olumsuz düşüncelerinden rahatsız olduğu için şike operasyonu yaptı. Ben Galatasaraylıyım. Yalovaspor'un eski başkanıyım. Şike, Türk futbolunda her zaman vardı ama o süreç şike süreci değildi."

Haberin Devamı



 

 

BAKMADAN GEÇME!