Meltem Miraloğlu kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Meltem Miraloğlu kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 12:34

Bugünlerde gazeteci sevgilisi Talip Karakaş’tan evlenme teklifi almasıyla gündeme gelen Meltem Miraloğlu kimdir? Meltem Miraloğlu nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Meltem Miraloğlu, 13 Ocak 1987 yılında Diyarbakır’da doğdu. Güzel oyuncu 2 yaşında iken ailesinin geçimsizlik nedeni ile İstanbul’a gelmiştir. Küçük yaşlarından beri oyuncu olmak isteyen Miraloğlu, Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi mezunudur.

“Hayat Devam Ediyor” dizisi ile ekranlar ile tanışan güzel oyuncu gösterdiği başarıdan dolayı “En iyi Drama” ödülüne layık görülmüştür. Fiziği ile de oldukça fazla derecede ilgi çeken başarılı oyuncunun yüzü 15-18 yaşları arasında genç bir kızın yüzünü anımsatmaktadır.

1,70 boyuna sahip olan güzel oyuncu herkesin beğenisini kısa sürede toplamıştır. Hayatına oyunculukla devam eden güzel oyuncu Meltem Miraloğlu, “Adını Kalbime Yazdım” adlı dizide “Dicle” karakterini canlandırdı.

Meltem Miraloğlu'nun baş rolünde yer aldığı Sekerat Son filmi 10 Haziran'da vizyona girecek. Aşık Veysel'in hayatının anlatıldığı yapımda da efsane ozanın karısını canlandıran Miraloğlu bu yıla damga vuracağı benziyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!