INNA ve Reynmen ‘Wherever You Go’ ile Dans Ettiriyor

Bu yazıda bahsettiğim yeni şarkıların hepsine bayıldım. Tekrar tekrar dinlemek isteyeceğim çalışmalar. Başlıyorum anlatmaya. INNA ve Reynmen Wherever You Go ile bizi dans pistlerine çağırıyor. Mavi Gri’nin yeniden yorumladığı Sevda Yüklü Kervanlar ise bu aralar dinlemeyi en çok sevdiğim çalışmalardan oldu. Çağan Şengül’ün Yana Yana’sı aşkın yangınından ilham alıyor. Emre Yükünç Bana Ne ile dikkat çekiyor. Barış Çapkın, Gözlerin mi Kaldı ile kadrajıma giriyor.

Haberin Devamı

INNA ve Reynmen Aynı Şarkıda

İhtiyacımız olan biraz dans etmek biraz eğlenmek. İşte INNA ve Reynmen’i bir araya getiren Wherever You Go ile doya doya dans edebiliriz. INNA, Reynmen ile ilk ortak çalışması olan Wherever You Go’yu yayınladı.

INNA ve Reynmen ‘Wherever You Go’ ile Dans Ettiriyor

Ülkemizde de çok sevilen INNA, Reynmen ile ilk single çalışması olan Wherever You Go’yu müzikseverlerle paylaştı. Şarkının bestesi; Yoshi Breen, Nonô, Alex Cotoi, Elena Alexandra Apostoleanu ve Reynmen'e, sözleri; Yoshi Breen, Nonô, Elena Alexandra Apostoleanu ve Reynmen'e, yapımcılığı ise; Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac'a ait. Yakıcı bir aşk hikayesine odaklanan parça akılda kalıcı bir nakarat ve ritim ile tüm gece boyunca dans etmenizi sağlayacak.

Haberin Devamı

INNA ve Reynmen ‘Wherever You Go’ ile Dans Ettiriyor

Mavi Gri’nin ‘Sevda Yüklü Kervanlar’ Yorumu Çok İyi Olmuş

Mavi Gri’nin yeniden yorumladığı Sevda Yüklü Kervanlar bu aralar dinlemeyi en çok sevdiğim çalışmalardan. Eski şarkıları yeni nesil müzisyenlerle bir araya getiren Selahattin Sarıkaya Şarkıları proje albümünün üçüncü şarkısı olan Sevda Yüklü Kervanlar alternatif rock grubu Mavi Gri’nin yorumuyla dinleyicinin beğenisine sunuldu. Dijital platformlarda milyonlarca kez dinlenen ve alternatif müziğin sevilen gruplarından olan Mavi Gri, Sevda Yüklü Kervanlar parçasında da farklı müzik tarzlarını müzikseverlere yansıtıyor. ByWillow yapımcılığında yapılan Selahattin Sarıkaya Albümü’nün tüm çalışmaları Ekim ayına kadar her cuma günü müzikseverlerle buluşmaya devam edecek.

INNA ve Reynmen ‘Wherever You Go’ ile Dans Ettiriyor


Çağan Şengül’ün Aşkın Yangınından İlham Alan Şarkısı ‘Yana Yana’

Çağan Şengül, Yana Yana’da ayrı kalan kalplerin yaralarını sarıyor. Artık o yaralar ne kadar sarılabilirse o kadar sarılıyor. Şarkının duygusu dinleyiciyi hemen içine çekiyor. Nasıl çekmesin değil mi ayrılık acısı kendini hatırlatıyor bu şarkıyı dinlerken. Çağan Şengül ilk albümü Yangın’ın ikinci single’ı Yana Yana’yı Sony Music Türkiye etiketiyle yayınladı.

Haberin Devamı

INNA ve Reynmen ‘Wherever You Go’ ile Dans Ettiriyor

Aşkın yangınından ilhamını alan bu şarkı düzenlemesiyle de dikkat çekiyor. Çağan Şengül Yana Yana şarkısında ayrı kalan kalplerin yaralarını sarıyor. Şarkının klibinde ise yönetmen koltuğunda Melike Beşli yer alıyor. Çağan Şengül albümünü şu sözlerle anlattı: “Senelerdir paylaşmaya kıyamadığım, zamanını beklediğim şarkıların birikimi aslında. Herkes bir yangın, kimi yanıyor, kimi yakıyor ve sonunda hep külleri kalıyor. Kimi bu küllerden yeniden doğuyor, kimi bu küllerle yaşıyor. Ben kendi ‘yangın’ımı anlattım.”

INNA ve Reynmen ‘Wherever You Go’ ile Dans Ettiriyor

Emre Yükünç ‘Bana Ne’ ile Dikkat Çekiyor

Mesela bir dinleyici aniden önüme çıkıp “Bana bir şarkı tavsiye et yenilerden” dese hiç düşünmeden Emre Yükünç’ten Bana Ne’yi tavsiye ederim. Neden mi çünkü şarkıdaki umarsızlık çok hoşuma gitti. N’apalım olanlar oldu ama hayat devam ediyor bir şekilde hissi iyi geldi. Aman boş verin o kadar da takmayın duygusu hepimize lazım günün sonunda. Emre Yükünç Bana Ne isimli dördüncü single çalışmasını dinleyicileriyle buluşturdu. Müzisyen bu şarkısında tanıdığı bir arkadaşının ayrılık hikayesini dinleyiciyle paylaşıyor. Bu hikayeden etkilenen sanatçı bizlere “Sevdiğinin onu habersiz terk edişini ve dönse de artık fayda etmeyeceğini ‘’anlatıyor. Söz ve bestesi sanatçının kendisine ait olan şarkının aranjesi ise ünlü müzik grubu Dedublüman’nın vokali Mustafa Yavuz’a ait.

Haberin Devamı

INNA ve Reynmen ‘Wherever You Go’ ile Dans Ettiriyor

Barış Çapkın’dan ‘Gözlerin mi Kaldı’

Barış Çapkın yeni çalışması Gözlerin mi Kaldı’yı yayınladı. Demosu sekiz yıl önce kaydedilen, zaman içinde şarkının nakaratına sadık kalınıp, melodik bölümlerde değişiklik yapılarak bugünkü halini alan “Gözlerin mi Kaldı”ya Barış Çapkın’ın eşi Ayşe Çapkın da şarkının söz yazım aşamasında katkı sağladı. Müzisyen şarkının hikayesini şu sözlerle anlatıyor: “Hayat bize acılar yaşatıyor ve bu acıları da yine kendisi tamir ediyor. Yaşadıklarımızdan dersler çıkarıp aynı hataları tekrar yapmamak adına kendimizi motive etmeye çalışsak da yine bizi ve işleri yoluna sokan hayatın akışı oluyor. ‘Gözlerin mi kaldı…’ değer verdiğimiz insanların hayatımızdan çıkmasının ardından yaşadığımız özlemi, acıyı ve hayatın bizi tamir edişini anlatan bir şarkı.”

Yazarın Tüm Yazıları