Leyla Bilginel: 30 metrekarede yaşıyorum çamaşır makinem bile yok

Güncelleme Tarihi:

Leyla Bilginel: 30 metrekarede yaşıyorum çamaşır makinem bile yok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2017 15:07

Üç yıl önce radikal bir kararla her şeyi ardında bırakan, oğlu Kayra’yla birlikte Phuket’e yerleşen Leyla Bilginel, önceki gün Beşiktaş’taki bir kafede objektife takıldı. Hayatını anlattığı “Bendeki Sen” kitabı nedeniyle bir süre İstanbul’da olacağını açıklayan ünlü oyuncuyla yeni hayatını konuştuk.

Haberin Devamı

◊ Neden Phuket’e yerleşmeye karar verdiniz? Neydi orada sizi çeken şey?
- Sıcak, aynı zamanda doğal güzelliği çok etkileyici bir yer... Sinir yok, stres yok... Bu yüzden orada yaşamak istedim. Ben hayatım boyunca paraya önem vermedim. Orada da hepsi hepsi 30 metrekarelik bir evim var. Televizyonum, bulaşık makinem, çamaşır makinem yok evimde, düşünün. Çamaşırlarımı elimle ve ayağımla teperek yıkıyorum. Doğadaki bitkilerle besleniyorum.

◊ Geçiminizi nasıl sağlıyorsunuz?
- Oyunculukta pek para kazanmadım zaten. Kazandığımı gayrimenkule yatırdım. Gelen bir iki kira parasıyla geçiniyorum.

◊ Mutlu musunuz?
- Hem de çok... Oğlum da mutlu. Bu hayatı seviyorum.


ARTIK TÜRKİYE’YE DÖNMEM OĞLUMLA DÜNYAYI GEZECEĞİM

◊ Sperm bankasına başvurarak anne olmuştunuz. Bu yolla ikinci bir çocuk düşünüyor musunuz?
- Hayır... Zaten annelik duygusunu oğlumla yeterince güzel şekilde yaşıyorum. Bir sürü yardıma muhtaç çocuk var dünyada. Kitabımdan kazandığım paraları da o çocuklar için harcayacağım.

◊ Türkiye’ye dönmeyi düşünüyor musunuz?
- Türkiye’ye kesin dönüş yapmam. Başka hayallerim var.

Haberin Devamı

Leyla Bilginel: 30 metrekarede yaşıyorum çamaşır makinem bile yok



◊ Ne gibi?
- 40 yaşımdan sonra oğlumla birlikte dünyayı dolaşmak istiyorum. Az önce bahsettiğim zor şartlarda yaşayan çocuklara ulaşıp sorunlarının çözümü için çalışmak niyetindeyim. Hayalim oğlumla birlikte çok daha özgür bir yaşam sürmek. Ne kendimi ne de çocuğumu yormak istiyorum.

◊ Çocuğunuz bunu isteyecek mi bakalım...
- Kayra şu an 10 yaşında... 20 yaşından sonra kendi hayatını çizmek isterse karışmam ama ben kendi hayatımı çizdim, dünyayı dolaşacağım. İsterse eşlik eder.


İÇKİSİZ, AŞKSIZ, SEKSSİZ MUTLUYUM

Bazen kendime şaşırıyorum. Daha önceki hayatımı biliyorsunuz, gezip tozan bir insandım. İstanbul’da tanımadığım kimse yoktu. Şimdi ise hayatımda eğlence yok, içki yok, aşk yok, sevgili yok, seks yok, hiçbir şey yok. Ama böyle çok mutluyum. Yeri geldiğinde saatlerce konuşmuyorum, hiçbir zorunluluğum yok. Hangi hayatta olduğumu çözdüm. Hayatımda tek lüksüm, çocuğumun eğitimi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!