Labirent

Şampiyonluk yarışı 34 hafta sürer..

Haberin Devamı

Bir labirenttir.. 15 takım bu labirentin başından başlar çıkışını arar.. 3 Büyükler labirentin sonundadır.. Onlar lige “Şampiyon” olarak başlarlar.. Her hata şampiyonluk yolunda geriye atılan adım, labirentin içinde biraz daha kaybolmaktır..
İlk hatayı G.Saray yaptı.. Beşiktaş birlik olmanın avantajıyla hala labirentteki en avantajlı takımlardan biri..
Ve F.Bahçe.. Yanal bir şeyi çok iyi biliyor.. Bu kadro gol atar.. Ama bir şeyi de unutuyor.. F.Bahçe’nin kötü oynadığı bölümler çok fazla.

Yıldırım’a borçlular

G.Birliği etkili bir takım değil.. Diyadin’i çok sememe karşın takımın kalitesinden şüphelerim var.. F.Bahçe böyle bir rakip karşısında uzun süre kötü oynadı..
Gol bir duran topla geldi.. Ve G.Birliği’nin net bir penaltısı golden önce verilmedi.. Emenike-Sow-Webo’da yedek isim Webo olur. Ama F.Bahçe şampiyon olmak istiyorsa rakiplerini hızlı futbolla boğmalı.. Bir gün önce Arena’daydım.. G.Saray taraftarı maç sonunda her şeyden çok Bruma’yı konuşuyordu.. Çünkü Bruma ekstra bir oyuncu.. Ben Emenike’yi iyi tanırım.. Bu ligde değil, üst seviyede daha iyi iş yapar. Ama aklı hala Aykut Kocaman’da.. Yanal, Emenike’nin kalbine girmeli. Labirentin kapısından ayrılmamanın ilk şartı bu. Belki Emenike, Yanal’ın elini öpmez ama katkısıyla F.Bahçe’yi şampiyonluğa taşır.
F.Bahçe taraftarı bir şeyi iyi bilmeli.. Yaşanan bütün sıkıntılara karşın bu takım, son 3 yılda hep ilk 2’deyse, Avrupa’da yarı final oynamışsa çok büyük bir camiadır.. Ve bu ayakta duruşun arkasındaki isim Fenerbahçe Başkanı’dır. Ersun Yanal ve futbolculara düşen sahada bütün olmaya çalışmaktan başka bir şey değildir..

MAÇIN İYİSİ

Haberin Devamı

Bir şutu direkten dönen savunmada kusursuz oynayan Topal.

MAÇIN KÖTÜSÜ

Sarı kartı olduğu halde hakemi aldatmaya çalışan Özgür.

HAKEM

G.Birliği’nin net penaltısını vermedi Caner’e kart göstermedi.

Yazarın Tüm Yazıları