Kupaya giden yol

ZAYIF rakibi karşısında ilk yarıda yabancılarından yoksun bir kadroyla mücadele eden Trabzonspor’da doğrusunu isterseniz benim gözüm yeni transfer Sezer Badur’daydı.

Sivasspor’dayken de beğenerek izlediğim bu futbolcunun, fazla bir varlık gösterememesine rağmen ilerleyen haftalarda takıma katkısı olacak önemli bir transfer olduğuna inanıyorum. Ancak sahada bir Serkan vardı ki, bu oyuncunun ligin ilk yarısında sergilediğinin üstünde bir performansla mücadele etmesinin; taraftarları bir hayli heyecanlandırdığına inanıyorum. Serkan, futbol kalitesi açısından sönük geçen geceye renk katan isimdi.
Pozisyon verdi
Trabzonspor’un zayıf rakibine pozisyon vermesi ‘ligin ilk yarısındaki hastalığı devam mı ediyor’ sorusunu akıllarımıza getirmedi değil. Öyle umalım ki, bu pozisyonlar konsantrasyon eksikliğinden verilmiş olsun. Yoksa lig haftalarında canımızı yakacak hatalar olarak önümüze gelebilir.
61. dakikada tribün şovuyla gelen Umut’un golü uzun süre jeneriklerde kalacak güzellikteydi. Çok kısaca değerlendirecek olursak Trabzonspor skora rağmen ligin ikinci yarısı için hazır olduğu görüntüsünü vermedi. Ancak maçın sonuna kadar Trabzonspor’un oyun disiplininden kopmaması ve fizik gücünde ilk yarıya göre belirgin bir artış olması, Şenol Güneş’in kadro zaafına rağmen düşündüklerini gerçekleştirme yolunda olduğunun izlenimini verdi.
Ligdeki sıralaması ne olur bilemiyorum ama bu takımın, kupanın en güçlü adaylarından birisi olacağını düşünüyorum.
Yazarın Tüm Yazıları