Kız kıza eğlence

Erdinç Acar’ın eşi Hande Demir, Bodrum Cennet Koyu’na demirledikleri teknelerinde tatil yapıyor.

Haberin Devamı

Demir, önceki gün bir kız arkadaşı ile teknenin üst katında güneşlendi. Birbirlerine güneş yağı süren ikili, çok neşeliydi. Gün boyu şakalaşan arkadaşlar, güneşin ve denizin tadını çıkardı.

Tatile devam

Armatör aile Serterler’in küçük oğlu Burçin Serter ve işletmeci Celal-Şebnem Çapa çiftinin kızları Ceylan Çapa, bir süredir Türkbükü’nde tatil yapıyor. İki yıldır flört eden Burçin Serter ve Ceylan Çapa, Serterler’e ait teknede deniz ve güneşin tadını çıkarıyor.

Kano keyfi

Özben Önal ve eşi Çağdaş Yüksel, Bodrum’da Dedemanlar’a ait ahşap teknelerinde tatil yapıyor. Tatili sırasında kızıyla fazlaca vakit geçirerek örnek bir anne tablosu çizen Özben Hanım, önceki gün eşi ve kızıyla birlikte kanoya bindi.

Koyları geziyor

Ünlü isimlerle yaşadığı aşklarla adından söz ettiren Tunç Petrol’ün sahibi Dinçer Azaphan da tatil için Bodrum’u tercih etti. Kalabalık yerlerde gözükmek istemeyen Azaphan, önceki gün botuyla küçük yeğeni Emir’i gezintiye çıkardı. İkisi birlikte Bodrum koylarını gezdi.

Playboy kızları Bodrum’da

Haberin Devamı

Belvedere İçecek’in sahibi Nadir Yelkenci’nin Türkiye’ye getirdiği Apsinthion içkisinin tanıtımı, önceki gece Bodrum’daki Küba Bar’da yapıldı. Partide DJ’lik yapan Tamara Sky’a birbirinden seksi Playboy kızları eşlik etti. Bodrum Halikarnas ve Çeşme’deki Sortie’de de tekrarlanacak partiye katılanlar arasında Feza Fırat ve kalp krizi geçirdiği haberleriyle gündeme gelen Cemil İpekçi’nin kardeşi Kenan İpekçi de vardı. Kenan İpekçi, kardeşiyle telefonda konuştuğunu ve sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları