Kiralık evde ahlaksız teklif

Güncelleme Tarihi:

Kiralık evde ahlaksız teklif
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2016 16:44

İnternetteki 'kadınlara bedava apartman dairesi' ilanlarının peşine düşen gazetecilik öğrencisi Helen Croydon ev sahibinin cinsel ilişki karşılığında evini bedavaya verdiğini ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

“18-35 yaş arasındaki çekici kadınlar için yüzde yüz bedava apartman dairesi” Bu ilan İngiltere'nin başkenti Londra'dan. Bu ilandaki garipliği ortaya çıkarmaya karar veren 26 yaşındaki gazetecilik bölümü öğrencisi Helen Croydon ilan sahibiyle görüştü. Daily Mail'in haberine göre ev sahibi evini kadınlara bedavaya kiraladığını söyledi ancak karşılığında bir isteği vardı. Ev sahibi kiralayacağı kişinin kendisiyle haftada en az bir kez ilişkiye girmesi gerektiğini söyledi.

Ev sahibi Croydon’a normal bir ilişki yaşamak istemediği sadece belirli zamanlarda cinsellik amacıyla görüşeceği bir arkadaş istediğini söyledi. İnternetteki tuhaf ev ilanlarını araştıran Helen Croydon bir başka ilanda bir adamın diğer 2 kiracının olduğu büyük bir evde bir yatak odasını kadınlara kiraya verdiğini gördü.

Haberin Devamı

İlan sahibinin talebi yine aynıydı. Üstelik yapılan yazışmalarda Pakistan asıllı ve isminin Ali olduğunu söyleyen adam “Hayatım boyunca bir centilmendim. Ancak kadınlara ayrıacak vaktim yok. Anlatabiliyorum değil mi” ifadelerini kullandı. Üstelik Ali evli olduğunu da itiraf etti.

Kiralık evde ahlaksız teklif

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!