Kime niyet kime kısmet

ÖYLE bir ilk yarı izledik ki, sahada gezinen, tutuk ve silik bir takım vardı. Orta alan ile hücum hattı arasında bir türlü köprü kurulamıyor ve tribünler renksiz bir F.Bahçe izliyordu.

Gözümüz birarar yedek kulübesine çevirdik. Kampın iyileri arasındaki Yusuf'un oyuna girmesini bekliyorduk. Biz Yusuf'u beklerken, kenarda Ortega'nın ısındığını gördük. Arjantinli yıldız oyuna girir girmez aldı sazı eline... Topla her buluştuğunda tribünler ayağa kalkıyor, F.Bahçe de golle burun buruna geliyordu. Neler yaptı neler... İşte gerçek Ortega buydu. ‘‘Zamana ihtiyacı var’’ demiştik, zaman hem bizi hem de Lorant'ı haklı çıkardı. İlk yarının tek golünü atan Washington hem fazla topla buluşamadı, hem de yorgun göründü. Serhat, koştu çalıştı ve bir de gol attırdı. Johnson, bu takımın tartışılmaz ismi. Yine formasının ıslattı, yine ölümüne oynadı. Sakatlığı nedeniyle takımdan uzun süre uzak kalan Abdullah, sol kanatta iyi oynadı. İlk yarıdaki tutuk Revivo, beklenen çizgisine ikinci yarıda ulaştı.

KAFASI HEP GOLDE

Lorant'
ın kafasında hep gol var. Sahaya ofansif yönü güçlü oyuncularla çıkıyor. Kamp dönemindeki iyi çalışma temposu, forvetlere savunma becerisi de getirdi. Takım halinde herkes koşuyor. Bunun en önemli sebebi forma savaşı. Ogün'ün hakkını vermek lazım. Kaptan dün çok koştu. Hemen hemen sahanın her yerinde onu gördük. Çalışmıyor, bıktırıyor diye sütunlarımıza taşıdığımız Rapaiç de önemli bir çıkış var. Hırvat yıldız son günlerde idmin aksatmıyor ve performansıyla formaya göz kırpıyor. Lorant'a bir çift sözümüz var... Her fırsatta ‘‘Çalışan formayı giyer’’ dedin... Ama dün çalışan ve formayı hakeden Yusuf sahada değildi. Belki bir bildiğim vardır diye konuyu şimdilik kapatalım. Daha önce ‘‘Fener hazır değil, ama iyi yolda’’ demiştik. Yine aynı mesajla yazıyı noktalayalım. Fener iyi yolda. Lig ve Şampiyonlar Ligi'ne kadar 15 günlük süre var. Yorgunluk nedeniyle gerçek temposuna ulaşamayan sarı lacivertliler, kalan zamanı iyi kullanırsa, bu sezon keyif veren bir takım izleyeceğiz.
Yazarın Tüm Yazıları