Keyfe yatırım yapın!

Gökyüzünü ve güneşi görebilen yeşil enerjili yaşam alanları için alışverişe çıkalım mı? Günümüzü ve gözümüzü renklendirecek her keyif fikrine açığız!

Haberin Devamı

Yastık savaşı başlasın!

Afrika, Asya ya da Balkanlar... Hangi coÄŸrafyayı kendinize yakın hissediyorsanız, o bölgenin desenleri kullanılarak tasarlanmış yastık, minder ve bahçe kilimlerinden almalısınız. Yastık konusunda tek kuralınız var: Karıştırma ve yakıştırma özgürlüğü! Â

Ekonomik düşünün

Gözden çıkardığınız mobilyalarınız varsa onları vintage mağazalarında bulacağınız  aksesuarla birleştirerek sezonluk ama etkileyici bir tarza imza atabilirsiniz.
Baş oyuncularınız ferforje mobilyalar, eski ahşap büfeler, sallanan koltuklar, kuş kafesleri ve natürel tekstiller olacaktır.

DoÄŸada kaybolmak

2013 yazında karşılaşacağımız bahçe ve terasların, doğayla kucaklaşırken renkler ve desenlerle arasına ince bir sınır çizdiğini söyleyebiliriz. Doğanın güzelliklerinin önüne hiçbir şey geçmemeli, sahneyi doğaya bırakmalı ve içerisinde kaybolmalıyız.

Haberin Devamı

Kırdan fikirler

Hafta sonu şehirden kaçıp kırlık bir yerde geçirirsek, sadece papatya değil, ilham da toplayıp geri dönelim. Kır otellerinin favori stili country, favori malzemesi ise ahşap. Girişlerindeki natürel bitki düzenlemelerini evimize uygulamamız zor olmayacaktır.

Basamak farkı

Çiçek, mum ve fenerler balkon veya terasınızın başkahramanlarını oluşturuyorsa onları estetik ve fazla yer kaplamayacak şekilde yerleştirmenin yollarını aramalısınız. Eski bir merdivenin basamaklarına yerleştireceğiniz objeler dekoratif gözükecek ve alandan istifade etmenizi sağlayacaktır.

Yayıl ve gevşe

Sallanan, asılan ve uzanan mobilyalar üzerinde yayılma mevsimi gelmişken, üzerine beyazın sakinleştirici ve sadeleştirici özelliğini de kullanarak bu tarz tek ünitelere yatırım yapabiliriz.

Renk vahası

Tunus ve Fas’ın dekorasyon stili, yaz vitrinlerinde en çok karşılık bulan tarzdır. Sini tepsiler, fanuslu fenerler, çiniler ve renkli şişeler sizi bu masalsı ülkelere yakınlaştırır. Bu aksesuarları tekli değil, çoklu kullanın.

Siesta için

Cibinlikli geniş bir yatak ya da kalın minderli geniş sedirler yarı-açık alanlar için muhteşem bir çözüm olmaz mı? Öğleden sonra rehavetini oksijen depolayarak burada atlatabilir, çok sıcak gecelerde içeriden dışarıya kaçabilirsiniz.

 

Yazarın Tüm Yazıları