Taş Kağıt Makas son bölüm (10.bölüm) izleme ekranı | Taş Kağıt Makas son bölümde Umut'tan Rıza'ya güzel haber! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Taş Kağıt Makas son bölüm (10.bölüm) izleme ekranı | Taş Kağıt Makas son bölümde Umuttan Rızaya güzel haber Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2024 02:53

Taş Kağıt Makas 10. bölüm izleme ekranı Kanal D üzerinden erişime açıldı. Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan Taş Kağıt Makas 10. bölümüyle, 8 Mayıs Çarşamba akşamı seyirci karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde HTS kayıtlarına göre Rüya ve Azad'ın o gece Fecir'in ardından olay yerine gittikleri belirlenirken, 5 yıldır verdiği mücadelenin sonunda babasının yeniden yargılanmasını sağlayan Umut, güzel haberi Rıza'ya da verdi. Peki, Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Taş Kağıt Makas son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Taş Kağıt Makas son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan Taş Kağıt Makas 8 Mayıs tarihinde 10. bölümü ile izleyenlerden büyük beğeni topladı. Dizinin son bölümünde, daha önce birçok kez ailesinin Büşra Korkmaz cinayeti ile alakasının olup olmadığını araştıran Rüya, duydukları ile şoke oldu. İşte, Taş Kağıt Makas 10. bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı ile ilgili bilgiler.

TAŞ KAĞIT MAKAS 9. BÖLÜM İZLEME EKRANI

TAŞ KAĞIT MAKAS SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fecir’le yaptıkları anlaşmada sözünü tutan Umut, aynı karşılığı Fecir’den göremez. Babasının uğrayacağı bir haksızlığa daha tahammülü yoktur. Rüya ve Azad’ın da mahkemede baş şüpheli konumuna geçmeleri, Umut’un eline büyük bir koz verir. Artık Emirkıranlar’ı en zayıf karnından vurup, babasını kurtarmaya giden yolda büyük bir adım atacaktır.

Haberin Devamı

Yıllar önce yaşanan kazada, arkadaşı Süreyya’nın parmağı olduğunu öğrenen Harun, ondan habersiz gizli gündemini başlatır. Süreyya’ya amacını belli etmeden, kazanın detaylarında adım adım ilerlemeye başlar. Harun Yakar avukatlık becerilerini, ilk kez kendi davası için kullanacaktır. Hayatlarının seyrini değiştiren bu kazada kimler, hangi amaçla yer almıştır?

Erdem Kubilay cinayetini aydınlatmaya çalışan Umut, Rıza Tanrıkulu davasında büyük bir yola girer. Umut, Emirkıranlar’ın içine sızıp, babasını onların tutsaklığından kurtarabilecek midir?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!