Hazal'dan uzun ilişki taktiği!

Güncelleme Tarihi:

Hazaldan uzun ilişki taktiği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2024 08:22

Hazal Subaşı, geçmiş birlikteliklerine dair dikkat çeken bir itirafta bulundu. Atakan Başsavcı ile sevgili olan oyuncu, uzun ilişki taktiğini şöyle anlattı: “Eğer ilişkimin uzun sürmesini istiyorsam hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda ayrılıyordum. Benim yokluğumu anlasın diye.”

Haberin Devamı

Hazal Subaş, Berfu Yenenler’in YouTube programına konuk oldu. Oyuncu, ilişkilerine dair ilginç bir itirafta bulundu: “Eğer ilişkimin uzun sürmesini istiyorsam hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda ayrılıyordum. Benim yokluğumu anlasın diye. ‘Bak gidersem, görürsün’ taktiğiyle iki yıl süren ilişkim bile oldu.” Yaklaşık bir yıldır Atakan Başsavcı ile birliktelik yaşayan Subaşı, “Evliliği çocukla bağdaştırdım kafamda. Ama belli de olmaz” sözleriyle evliliğe adeta yeşil ışık yaktı. Oyuncu ayrıca takıntısını açıkladı: “Erteleme takıntım var. Bu yüzden de telefonumdan soğudum. İş dışında hayatımdaki her şeyi erteliyorum.”

Hazaldan uzun ilişki taktiği

Haberin Devamı

ERİK DALI’YLA MEŞHUR OLDUM

Hazal Subaşı, 2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçildiğinden bahsetti ve ekledi: “Oyuncu olmayı hiç düşünmemiştim. Kamera arkasında olmak istiyordum. Hâlâ da rejiye merakım var.” Oyuncu, “Ne zaman ünlü olduğunu anladın?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Rol aldığım bir yapımda ‘Erik Dalı’ şarkısında oynadığım sahne viral olmuştu. Moda’da herkes beni konuşuyordu. ‘Erik Dalı’ şarkısında oynayarak ünlü olacağım da aklıma gelmezdi.” Komedi türündeki bir projede oynamak istediğini belirten Subaşı, “Komedi türündeki bir rolde hiç oynamadım. Çok isterim ama mesleğe sıfırdan başlamışım gibi de gerilirim” dedi.

Hazaldan uzun ilişki taktiği

EVCİMEN DEĞİLİMDİR 

Hazal Subaşı son olarak Kanal D’de yayınlanan ve final yapan “Dilek Taşı” dizisinde rol almıştı. Subaşı, tanındıktan sonra hayatında çok farklılık olmadığını, şöhretli bir hayatının da olmadığını dile getirdi ve “Ben çok evcimen değilimdir, sosyalimdir” dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!