İpek Karapınar kimdir?

Güncelleme Tarihi:

İpek Karapınar kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 13:47

Ekranların izlenme rekoru kıran dizisi Kırgın Çiçekler’de Feride karakterini canlandıran İpek Karapınar kimdir? Güzel oyuncu hakkında nereli, kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde rol aldı gibi merak edilenler için haberimize göz atabilirsiniz.

Haberin Devamı

Tam adıyla Funda İpek Karapınar, 1 Ocak 1984 İstanbul doğumludur. Başarılı oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Konservatuvarında keman eğitimi almıştır.

Birçok dizide rol alan oyuncu ilk olarak Hatırla Sevgilisi dizisinde rol almıştır. Küçük Sırlar dizisi ile tanınan güzel oyuncu şimdilerde ATV'de yayınlanan Kırgın Çiçekler'de rol almaktadır.

İpek Karapınar dizi dünyasına Hatırla Sevgili, Kurtlar Vadisi Pusu, Zehirli Sarmaşık, Doludizgin Yıllar gibi dizilerde üstlendiği roller ile giriş yapmış olsa da asıl çıkışını Köprü dizisinde üstlendiği rol ile sağlamıştır.

Köprü dizisinde gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan ve sonrasında pek çok teklif alan oyuncu popüler yapımlarda yer alma başarısını göstermiştir.

İpek Karapınar kimdir

Haberin Devamı

Köprü dizisinden sonra Küçük Sırlar dizisinde Arzu karakterine hayat vermeye başlayan Karapınar, Ustura Kemal dizisinde Nihal, Talih Kuşu dizisinde Cansu, Adını Kalbime Yazdım dizisinde Leyla, Hayat Yolunda dizisinde Yelda Güçlü, Kırgın Çiçekler dizisinde Feride karakterlerini canlandırmıştır.

Oyuncu son dönemde daha çok dizi odaklı projeler ile gündeme gelmekte ve önemli yapımlarda yer almaktadır.

Rol Aldığı Diziler

Hatırla Sevgili

Kurtlar Vadisi Pusu

Zehirli Sarmaşık

Doludizgin Yıllar

Köprü

Küçük Sırlar

Ustura Kemal

Talih Kuşu

Adını Kalbime Yazdım

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!