İki ayrı Fener

DÜN herkes, Ortega'lı, Washington'lu Fenerbahçe'yi merak ediyordu. Ancak Lorant bu iki süper transferi ikinci yarıya saklamıştı.

Sıradan bir takım olan Traunstein karşısında sarı lacivertli ekip, ilk yarıda daha istekli ve daha hızlıydı.

12 dakika direnip havlu atan rakip önünde ellerini kollarını sallaya pozisyon bulan sarı lacivertliler, ilk devrede 6 golü rakip filelere bırakırken, Revivo kaldığı yerden devam edeceğini müjdeler gibiydi. Serhat, belli ki, bu sezon daha fazla can yakacak. Ali Güneş ise oynadığı kanadı iyi kullanarak, olumlu not alan isimlerin başında geldi. Simao'nun yerine oyuna giren Tuncay ise tek kelime ile harikaydı.Taktiğin ve tekniğin pek ön plana çıkmadığı maçın ikinci yarısında usta ayakların gösterisi vardı. Bu yarıda Fenerbahçe, ilk devreye oranla daha yavaş ve presten uzak bir görüntü sergiledi. Herkes sahada Ortega şov beklerken, Yusuf nefis çalımları ve güzel futboluyla amaçsız maçı ısıtan adamdı.

KADROYA GİRME SAVAŞI

Sezona büyük hedeflerle girecek olan Fenerbahçe'nin kadrosu oldukça geniş. Neredeyse, kulübede oturanlardan bir kadro kurulsa, ligde şampiyonluğa oynayacak. Bu yüzden kadroya girmek için büyük bir savaş olduğu gözleniyor.

Hemen hemen her oyuncunun bir alternatifi var. Lorant, dünkü maçı pek önemsememiş olacak ki, sabah antrenmanında tempoyu oldukça yüksek tuttu. Ancak, Fenerbahçeli futbolcuların kendilerini gösterme arzuları sabahki ağır idmana rağmen, farkı getirdi. Maçın bitiminde sahanın içine gözümüz takıldı. Maalesef o güzelim gollere gölge düştü. Tamam, gurbetçilerin özlemini kabul ediyoruz. Ama 5 bin kişinin 11 futbolcudan aynı anda imza alması mümkün değildi. Dileriz bundan sonraki maçlarda aynı sahneyi görmeyiz.
Yazarın Tüm Yazıları