Haftada bir lahmacun günü

Doğuş Holding’in patronu Ferit şahenk, Kuzguncuk’taki başkanlık ofisine geçtiğimiz ay taşınmıştı.

Haberin Devamı

Ferit Bey, ofisine bir de özel mutfak yaptırmış. Hamur işlerine düşkün olan şahenk, mutfağı için ıtalya’dan pizza fırını bile getirtmiş.

Mutfağında çalışacak ustayı maaşa bağlayan ünlü işadamı, çok sevdiği pizzaları ofisine gelen misafirleriyle de paylaşıyormuş. Ayrıca haftada bir gün ‘lahmacun günü’ düzenleyerek dostlarına lahmacun ziyafeti çekiyormuş.

Jennifer olmazsa Shakira

Kuruçeşme’deki Reina, mayıs ayında 10’uncu yılını kutlayacak. Gece kulübünün sahibi Mehmet Koçarslan, 10’uncu yıl kutlaması için dünya çapında ses getirecek bir parti yapacaklarını söyledi. Koçarslan’ın ortağı Ali Ünal ise “Jennifer Lopez’le görüşmelerimiz sürüyor. Menajeri ünlü sanatçının o tarihte bir programı olmadığını söyledi. Kutlama gecemizde Lopez’i sahneye çıkaracağız. Ancak bir aksilik olursa, misafirlerimizi Shakira ile eğlendireceğiz” dedi.

Taciroğlu’nun gelin adayı

Haberin Devamı

Taciroğlu Peynir Sanayi’nin sahibi Ali Zafer Bey ile modacı Nedret Taciroğlu’nun oğulları Yaman, Selin Sürmeli ile ciddi bir ilişki yaşadığını söylüyor. Duyduğuma göre Nedret-Ali Zafer Taciroğlu çifti de bu ilişkiyi destekliyor, müstakbel gelinleri ile çok iyi anlaşıyormuş. Yaman Bey ile Selin Hanım her an bir
sürpriz yapıp nikâh masasına oturabilirmiş...

Boşandılar

Antalya Hillside Su Otel, Fethiye Hillside, Etiler Alkent Hillside, ıstinye Park Hillside ve Kozyatağı’ndaki Hillside Trio’yu da bünyesinde bulunduran Alarko Turizm Grubu’nun başkanlığını yürüten Edip ılkbahar, çocuklarının annesi Sudet Hanım’dan ayrıldı. ılkbahar çiftinin evlilikleri, geçtiğimiz hafta resmen bitti. ıkiliye yakın çevreler, boşanmanın anlaşarak gerçekleştiğini, çocukların annelerinde kalacağını söylüyor. Edip Bey ve Sudet Hanım da ayrılığa rağmen dostluklarının süreceğini belirtiyor.

Kolacılar

Selin ımer ve Hande Acar, önceki gün ıstinye Park’ta buluştu. Yemek yiyip sohbet etmek için Masa Restoran’a giden ikili, içecek olarak kola siparişi verdi. Acar diyet, ımer ise normal kolayı tercih etti.

Kar keyfi bitti

Serdar Bilgili’nin yeğeni şebnem Ercantürk, geçtiğimiz haftayı Uludağ’da geçirdi. Karın ve kayağın keyfini kız arkadaşı Çiçek Güney ile çıkaran Ercantürk, geceleri ise Uludağ’ın gece kulüplerinde doyasıya eğlendi. Ancak tatil keyfi bir hafta sürdü. ıki arkadaş, önceki gün ıstanbul’a dönüp işbaşı yaptı.

Yanıt yok

Haberin Devamı

Ayşe-Selahattin Beyazıt çifti, geçtiğimiz gün Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeydi. Dostlarıyla buluşup yemek yiyen çifte, oğulları Murat Beyazıt’ın piyasaya 20 milyon dolar borç bırakarak New York’a yerleşmesi hakkında herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Yazarın Tüm Yazıları