Futbolcu gibi futbolcu..

MILNE sonrası Beşiktaş’ta bir durgunluk vardı.. Artık yenilenmenin zamanı gelmişti..

Haberin Devamı

Camiaya heyecan getiren isim Daum olmuştu.. Tribünleri heyecanlandıran, hücum futbolunu seven ve futbolcuyu iyi motive eden biriydi Daum.. Tıpkı Biliç gibi..
Hırvat çalıştırıcı oyunun içinde gibiydi dün gece.. 60 bin taraftarla birlikte maçı yaşadı.. Hiç oturmadı.. Sert esen rüzgarı arkasına alan takımı ilk yarı hiç etkili olamayınca sinirlendi.. İkinci yarıda müthiş bir hamle yaptı.. Ama elinde bu hamleyi yaptıracak harika bir de oyuncu vardı Biliç’in.. Atiba orta sahanın sağında, solunda ve ortasında oynuyor.. Zorda kalırsanız sağ açık ve sol açık oynamışlığı da var.. Sağbek ve stoper olarak da görev yapmış.. Dün, ikinci yarıda Ersan’ın yerine solbek oynadı.. Onun yerine ofansif bir ismi; Oğuzhan’ı aldı Biliç.. 20 dakikalık etkili ve baskılı oyun Beşiktaş’a tur için yetti.. Atiba gibi bir oyuncunuz var oyun içinde her türlü kurgu değişikliğine gidebilirsiniz.. Adam gibi adam deyimi var ya.. Atiba da futbolcu gibi futbolcu.. Ben yanlış yerde oynatılıyorum falan demez bazıları gibi..

Haberin Devamı

Töre çok istekli

Gökhan Töre’yi çok istekli buldum.. Süre aldıkça iyi işler yapıyor.. Oğuzhan da güzel bir gol attı.. Almeida hem skora katkı yaptı hem de çalıştı.. Hızlı bir oluncu değil ama çok iyiniyetli.. Son dakikalarda oyuna giren Muhammed ceza alanı çevresindeki çalımlarını televizyondan tekrar izlesin.. Ve sakın bir daha o bölgede bu hareketleri yapmasın..
Beşiktaş taraftarı müthişti dün gece.. Trabzon maçından sonra dün de Olimpiyat Stadı’ndaydım.. Metro biraz daha modernleşir, yollar rahatlatılırsa Beşiktaş 50 bin ortalamayla oynar bu statta..
Tromsö çok güçlü bir takım değil.. Oyun kurguları zayıf.. Ama fizik güçleri ve yardımlaşmaları üst düzeyde.. Son dakikalara kadar umutlarını sürdürdüler.. Beşiktaş gibi güçlü bir takıma karşı bu oyun bile iyi performanstı onlar için..

MAÇIN İYİSİ

60 bin taraftar..

MAÇIN KÖTÜSÜ

Son dakika turu riske atan hareketler yapan Muhammed..

HAKEM:

Fazla iş düşmedi.

Yazarın Tüm Yazıları