Fener iyi yolda

LORANT bu tür hazırlık maçlarında doğal olarak bütün oyuncularını görmek istiyor. Nitekim dün Ogün'ü liberoya, Ümit Özat'ı ise stopere çekti.

Takımın sahaya yayılışı çok yerindeydi. Kanatlar iyi çalıştı. Washington, Rapaiç ikilisinin hemen arkasında oynayan Revivo ile Yusuf da üretken oynadı. Avusturya kampında sadece maçtan bir gün önce tek idman yapan ve akşam dinlenme şansı bulan futbolcular, Hamburg maçının aksine dün gece oldukça diriydi. Serhat- Oktay ikilisi sakat olduğu için Washington'un partnerliğine Rapaiç soyundu. Ama Rapaiç'in idman eksikliği göze battı. Washington, ağır gibi görünüyor ama sahadaki varlığı yetiyor. Brezilyalı futbolcu, güçlü fiziği ve tekniği ile yararlı olacak. Henüz takımı tanımıyor, kimsenin dilini bilmiyor. Zamana ihtiyacı var. Lige kadar arzulanan seviyeye gelecektir. Çünkü antrenmanlarda iyi çalışıyor.

VE ORTEGA...

Fenerbahçe, Ortega'yı kazanmak zorunda. O bir dünya yıldızı, moral ve motivasyon olarak iyi desteklenirse, Türkiye, Hagi'den sonra önemli bir oyuncuyu daha izleme fırsatı bulur.

Revivo, Johnson ve Yusuf şu anda takımın en hazır oyuncuları. Revivo bildiğimiz gibi, oynuyor ve oynatıyor. Johnson hem oynuyor, hem de rakibe oynatmıyor. Yusuf, bir başka olmaya başladı. Çok güçlenmiş, ikili mücadelelere giriyor. Takım oyununa daha çok konsantre oluyor. Ümit Özat uzun bir aradan sonra ilk kez stoper oynadı ve yerini yadırgamadı. F.Bahçe hazır, demek için henüz erken. Nitekim son dakikalarda yenen 2 gol bunun göstergesi. Ama iyi yolda olduğunu söylersek, sanırım doğru bir tespit yapmış oluruz.
Yazarın Tüm Yazıları