Melda Narmanlı Çimen
Melda Narmanlı Çimen
Melda Narmanlı ÇimenYazarın Tüm Yazıları

Eviniz için vitrinlerde neler var?

Sonbahar renk paletinin sıcaklığıyla mevsime meydan okuyan yeni koleksiyonlar arasında bir tura çıkıyoruz.

Haberin Devamı

En sanatsal

Piet Boon imzası taşıyan Brooklyn Tins, loft tarzının tutkun olduğu doğal brüt görünümü duvarlara yansıtıyor.

En özgün

Beyrutlu tasarımcı Karen Chekerdjian’ın ilhamını lokal geleneklerden alan yalın ve özgün tasarımları sanatsal bir görünüm sunuyor. Her biri el yapımı olarak üretiliyor.

En kişilik sahibi

Henge, sıradan mobilya kavramını odağında yaratıcılığın durduğu bir felsefeyle yeniden yorumluyor.Dengeli ve duyarlı bir tarza sahip.

En lüks

Yüksek kaliteli, doğal malzemeler sayesinde minyatür bir iklimlendirme sistemi gibi çalışan Hästens yatakları, 1853’ten beri ‘krallar gibi uyumak’ isteyenlerin tercihi.

En düşünceli

Vitra Nest, şehirde yaşasa da kendisini doğaya yakın hisseden, hem üreten hem de bolca sosyalleşen ailelerin ev hayatını kolaylaştırmak için tasarlanmış. Üst segment özelliklere sahip ama bütçe olarak kolay erişilebilir!

En yeni

Haberin Devamı

Geçmişten gelen renk ve malzemelerin, yenilikçi çözümlerle bugünün tasarımlarına entegre edildiği yepyeni bir koleksiyon için istikamet BoConcept. Ham ve işlenmiş yüzeylerin yarattığı tezatlar, bu kuzeyli markaya çok yakışmış.

En pratik

Mutfağınızın kullanım alanı dar olmasına rağmen masa ve sandalyeye ihtiyaç duyuyorsanız Koçtaş’taki Atlanta mutfak seti size göre! Yer kaplamayan özelliğiyle hem tezgâh hem de mutfak masası olarak kullanılabiliyor.

En ilginç

Addresİstanbul’un içindeki alanını giderek genişleten Diseño, adı gibi tasarım ürünleriyle dolu bir mekân. Kendi alanlarında tanınmış kuzeyli tasarımcıların bol ödüllü mobilya ve aksesuarlarının yer aldığı mağazada, nereye elinizi atsanız ilginç bir tasarıma çarpıyorsunuz!

Yazarın Tüm Yazıları