Eren Derdiyok: Grasshoppers'ın kazanmasını istiyorum

Güncelleme Tarihi:

Eren Derdiyok: Grasshoppersın kazanmasını istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2016 10:19

G.Saraylı Eren Derdiyok, Fenerbahçeli taraftarları kızdıracak açıklamalarda bulunarak "Grasshoppers'ın kazanmasını istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transfer ettiği Türk asıllı İsviçreli golcü Eren Derdiyok "Galatasaray oyuncusu olarak Fenerbahçe karşısında Grasshoppers'ın kazanmasını istiyorum" dedi.

İsviçre'nin Blick gazetesine konuşan Eren, İsviçre Milli Takımı'ndan arkadaşı Gökhan İnler'in Beşiktaş'a transferi hakkında "Gökhan, seçenekleri değerlendiriyor. Kendisiyle kısa bir görüşmem oldu ama nasıl bir karar vereceğini bilmiyorum.Gökhan İnler'in Beşiktaş'a uygun bir futbolcu olduğunu düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Eren, "Fenerbahçe, eşleşmenin favorisi ve iyi bir takım. Şampiyonlar Ligi elemelerinde Monaco'ya elendikten sonra tüm güçlerini Avrupa Ligi'nde göstermek isteyeceklerdir.

Galatasaray oyuncusu olarak Fenerbahçe karşısında Grasshoppers'ın kazanmasını istiyorum. İki takımla da bir bağlantım yok ama İsviçre ekibine elbette daha yakınım." şeklinde görüş belirtti.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe ile Grasshoppers arasındaki eşleşmenin ilk maçı 18 Agustos'ta İstanbul'da, rövanşı ise 25 Ağustos'ta Zürih'te oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!