Cam filmi yasağı ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli demeç

Güncelleme Tarihi:

Cam filmi yasağı ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğandan önemli demeç
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2017 17:02

Cam filmi yasağı ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan'ın, Resmi Gazete'de yayımlanan yasakla ilgili 'yanlış yaptılar düzeltilmesi için talimat verdim' dediği öğrenildi. Erdoğan'ın, cam filmi yasağı dışında dersane ve etüt merkezlerinin durumuna da değindiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, cam filmi düzenlemesi hakkında "yanlış yaptılar düzeltilmesi için talimat verdim" dediği öğrenildi. Erdoğan'ın ayrıca, “dersane ve etüt merkezlerinin yeniden canlanmasına izin yok” dediği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekilleriyle bir araya geldi. Erdoğan'ın kamuoyunda büyük tartışma yaratan cam filmi yasağıyla ilgili olarak, "yanlış yaptılar düzeltilmesi için talimat verdim" dediği öğrenildi.

Yeni sistemin iyi anlatılması gerektiğini belirten Erdoğan'ın, "Dershane ve etüt merkezlerinin canlanmasına izin" yok açıklamasında bulunduğu belirtildi.

Erdoğan'ın, bir grup milletvekiliyle yaptığı toplantıda, liseye geçiş sınav sisteminin iyi anlatılması gerektiğini söylediği öğrenildi.


.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!