Elhan Koşar evleniyor

Ela Soysal’ın, Alaattin Koşar’la yaptığı evlilikten olan ve ısviçre’de yaşayan kızı Elhan, yeni yılı ıstanbul’da, annesinin yanında karşıladı.

Haberin Devamı

ılk eşinden geçtiğimiz yıllarda boşanan Elhan Hanım, ıstanbul’a bir sürprizle geldi. ıkinci kez nikâh masasına oturmaya hazırlanan Koşar, sevgilisi Dallas Webb’i de getirip, annesi Ela Soysal ve üvey babası Ogan Soysal’la tanıştırdı. Elhan Koşar ile yaşamını ısviçre’de sürdüren Amerikalı işadamı Dallas Webb, yaz aylarında ısviçre’de evlenecek ve orada yaşamaya devam edecek...

Salomanje’de iş konuştu

Önceki gün Nişantaşı’ndaki Salomanje Bar’da Beyhan Benardete’ye rastladım. Emlak işiyle uğraşan Beyhan Hanım, burada bir müşterisiyle buluşup saatlerce fikir alışverişinde bulundu.

Askerlik bitti

‘Gazinocular kralı’ olarak tanınan merhum Fahrettin Aslan’ın oğlu Mehmet Aslan, askerliğini bitirip ıstanbul’a döndü. Aslan, önceki gün Nişantaşı’nda yakın arkadaşı Tolgahan Sayışman ile buluşup hasret giderdi. Aslan, “Çok şükür vatan borcumuzu ödedik” diye konuştu.

Haberin Devamı

Özmenoğlu’nun aklına takılanlar

Ressam Ardan Özmenoğlu’nun kişisel sergisi “Aklıma Takılan şeyler”, önceki akşam Süzer Plaza’nın alt katında bulunan Ekavart Gallery’de açıldı. Türk sanatında önemli bir yer tutan lale, karanfil, penç gibi klasik çini motiflerini post-it notlar üzerinde sunan Özmenoğlu’nun sergisinin açılışına, galeri sahibi ınci Aksoy, sponsor Mudo’nun sahibi Mustafa Taviloğlu, Bilgün Dereli ve kızı Ayşe Boyner de katıldı.

Ertürk ürünlerini sergiledi

Çanta tasarımlarına Hollywood yıldızlarının da ilgi gösterdiği, New York’ta yaşayan ünlü tasarımcı Emre Ertürk, modacı arkadaşı Seval Birinci’nin de desteğiyle, “NY” adlı özel koleksiyonunu sergiledi. Anadolu yakasındaki Kalamış Home Store’da gerçekleşen “NY Style Shopping Party” adlı bu özel davete, aralarında Arte Tahir, Ivana Sert, Songül Cavuşoğlu, Müge Karamızrak ve Sevil Dikmen’in de yer aldığı tanınmış isimler katıldı.

Sosyete şarkıcısı

Cumhur Demir, Tepebaşı’ndaki Pera Palas Otel’in karşısında bulunan Kokosh Meyhane’de sahne alıyor. Demir’in sahneye çıktığı gecelerde, Nil Bentürk’ün de müşterileri arasında bulunduğu meyhane tıka basa doluyor. Demir, Sevgililer Günü’nde çıkarmayı planladığı albümün ilk klibi için, önümüzdeki hafta Cumhur Cemaat adlı orkestrasıyla
New York’a gidecek...

İlk heyecan

Haberin Devamı

Anadolu Holding’in sahibi Meral Yazıcı’nın kızı Nazlı, şu sıralar ilk aşk heyecanını yaşıyor. Nazlı Hanım, birkaç aydır Mert Gocay ile flört ediyor. Sık sık bir araya gelen ve yeni yılı da birlikte karşılayan gençlerin ilişkisine aileleri de onay vermiş. Meral Yazıcı, dostlarına Mert Go-cay’ın çok sempatik ve dürüst biri olduğunu söylüyor-muş...

Yazarın Tüm Yazıları