23 Nisan’ı ‘Sepette İyilik’ ile kutluyor

Güncelleme Tarihi:

23 Nisan’ı ‘Sepette İyilik’ ile kutluyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2024 07:00

Trendyol, bir sivil toplum-özel sektör işbirliği olan ‘Sepette İyilik’ ile herkesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuk hakları odaklı STK’lara destek vermeye davet ettiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Trendyol’un platformda STK’lara özel bir alan açıp görünürlük sağlamak ve böylelikle kaynaklarını artırmalarına destek olmak üzere hayata geçirdiği Sepette İyilik programında; çocuk sağlığı, hakları, eğitimi ve güvenliğine yönelik çalışmalar yapan pek çok kuruluş yer alıyor.

200 MİLYON LİRA GELİR

Sepette İyilik platformunda, STK’ların satışa sunduğu binlerce ürün yer alıyor. 2020 yılından bu yana 88 STK, platform üzerinde 470 bin adet ürün ve 1.5 milyon adet dijital destek kartı satışı gerçekleştirdi.

Böylelikle, Şubat 2024 itibarıyla Sepette İyilik hareketine katılan STK’ların elde ettikleri toplam gelir 200 milyon TL oldu. Sürdürülebilirlik ve kapsayıcılık anlayışıyla hayata geçirilen Sepette İyilik ile hem STK’lara platformda yer verilerek sürekli bir gelir kaynağı elde etmeleri sağlanıyor hem de e-ticaret alanında etkilerini artıracak eğitim, teknoloji ve operasyon desteği sunuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!