Çiftçiden halka 'Doğrudan' satış

Güncelleme Tarihi:

Çiftçiden halka Doğrudan satış
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2017 01:00

Pankobirlik bünyesinde yer alan Konya Şeker Fabrikası, çiftçilerin ürünlerini doğrudan halka ulaştırmak amacıyla oluşturduğu ‘Torku Doğrudan’ ile Ankara’ya 10 mağaza açtı. Başkent’teki büyük ilgi toplayan Torku, mağaza sayısını 14’e yükseltecek.

Haberin Devamı

Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (Pankobirlik) Genel Müdürü Taner Taşpınar, Başkent’te sayıları 10’a ulaşan ‘Torku Doğrudan’ mağazalarının yoğun ilgi gördüğünü, bu nedenle 4 yeni mağaza açmak için harekete geçtiklerini belirtti. Büyük zincir marketlerde yer alan bütün gıda ürünlerinin, Doğrudan’da da yer aldığını aktaran Taşpınar şu bilgileri paylaştı:
“Torku Doğrudan ilk olarak Konya’da açıldı. Ankaralıların da doğal ürünlere daha çabuk ulaşması için Başkent’te Doğrudan mağazaları açmaya başladık. Mayıs ayında Mithatpaşa Caddesi’ndeki lik mağazanın ardından sayı 10’a ulaştı. 4 mağaza daha açacağız. Olumlu dönüşler alıyoruz. Hoşdere ve Emek 8. Cadde’ye talep doğrultusunda mağaza açtık. 

3 BİN GIDA ÇEŞİDİ

Hedefimiz çiftçimizin alınteri ürününü vatandaşa ulaştırmak. 1 milyon 400 bin çiftçinin ürünü değerlendiriliyor. Ciromuzun yüzde 50’si et ürünlerinde. Hem kalite hem fiyat avantajımız var. Etten, süte, peynirden yağa üç bine yakın gıda ürünü bulunuyor. Ankara’dan sonra İstanbul’da da mağaza açmayı düşünüyoruz. Hijyenik, sağlıklı, doğal ürünlerimiz ile 2025 yılına kadar dünyada gıda markası olma hedefi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

BAKMADAN GEÇME!