Bursa'da hastanede dehşet anları

Güncelleme Tarihi:

Bursada hastanede dehşet anları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2017 18:09

Bursa'nın Karacabey İlçesi’nde rahatsızlanan oğlunu Devlet Hastanesi’ne götüren ve alkollü olduğu ileri sürülen E.D., acil tıp teknisyenin boğazına bıçak dayaadı ve rehin aldı.

Haberin Devamı

Olay dün gece yarısı meydana geldi. Rahatsızlanan oğlunu Karacabey Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götüren E.D., görevlilerle tartışıp "Nöbetçi çocuk doktorunu çağırın" dedi. Alkollü olduğu ileri sürülen ve dışarı çıkıp elinde bıçakla dönen E.D., burada görevli acil tıp teknisyeni Onurhan Özpişirici’nin boğazına bıçağı dayayarak rehin aldı, "Eğer o doktor buraya gelmezse bunun boğazını keseceğim. Öldüreceğim" diyerek tehditler savurdu.

Çağrılan polislerin yaklaşık 20 dakika süren çabası sonucu ikna edilen E.D., rehin aldığı görevliyi bırakıp teslim oldu. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen E.D.’nin ifadesi alınırken, rehin aldığı acil tıp teknisyeni Onurhan Özpişirici de kendisinden şikayetçi olmadı. Bunun üzerine E.D. savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Karacabey Devlet Hastanesi acil servisi önünde bugün toplanan sağlık personeli ve sendika temsilcileri basın açıklaması yaparak saldırıyı protesto etti ve bu tür olaylara karşı önlem alınmasını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!