Burak Yılmaz: "Kendimi atıyorum"Fatih Terim: "Bir daha yapma"

Güncelleme Tarihi:

Burak Yılmaz: Kendimi atıyorumFatih Terim: Bir daha yapma
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2013 00:15

Burak, itirafta bulunurken, Terim tarafından uyarıldığı ortaya çıktı. Maçlarda penaltı ya da faul almak için kendisini yere atmakla suçlanan Burak Yılmaz, bu konudaki hatasını kabul etti. Fatih Terim’in de oyuncusuna bu yüzden Beşiktaş derbisi sonrası kızdığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor forması giyerken ve bu sezon da Galatasaray’da bir çok maçta kendisini yere bırakarak haksız penaltı veya faul aldığı yönünde eleştirilere uğrayan Burak Yılmaz’dan ilginç bir itiraf geldi. Lig ve Avrupa’daki başarılı performansıyla dikkatleri sivrilen Burak Yılmaz, Kanaltürk’te yayınlanan “Hay Hay Buyursun Gelsin” adlı programa konuk oldu.

Beşiktaş ile oynanan derbide kendisini yere attığı gerekçesiyle çok eleştirilen milli futbolcu, “Burak kendini yere atıyor mu? Evet atıyor. Ancak bundan sonra dikkatli olacağıma dair söz veriyorum” dedi.

HOCAM OLUMLU MÜDAHALELER YAPTI

Galatasaray’a transfer olduğu günden bu yana hiçbir zaman ümitsizlik yaşamadığını ifade eden Burak, “Ümitsizliğe kapıldığım zamanlarda teknik direktörümüz Fatih Terim olaya hemen müdahele etti. Selçuk İnan faktörü de benim için çok önemli” ifadelerini kullandı.

melankolik bir yapıya sahip olduğunu söyleyen Burak Yılmaz “Ligin en karizmatik futbolcusu Fernandes. En iyi kaleciler ise Muslera ve Trabzonspor’dan Onur” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

FATİH TERİM’DEN KRİTİK TALİMAT

Burak Yılmaz’ın ilgi çekici itirafına konu alan kötü alışkanlığının Fatih Terim’in hışmına uğradığı da ortaya çıktı. Beşiktaş derbisindeki penaltı pozisyonu sonrası oyuncusu ile özel olarak görüşen Terim’in, sert uyarılarda bulunduğu ve nasihatlar verdiği öğrenildi. Terim’in Burak’a, “Bir daha asla kendini faul olmadan yere bırakma. Bu tür aldatıcı hareketler, sana da Galatasaray ismine de yakışmaz” dediği belirtildi.
Burak’ın da hocasına bu konulara daha özen göstereceği yönünde söz verdiği öğrenildi.

Konuşulan o pozisyon

SEZONUN ilk yarısındaki Beşiktaş-G.Saray maçına Burak Yılmaz’ın penaltısı damga vurmuştu. Maçın 86. dakikasında Burak, savunma arkası koşusunda Escude ile girdiği ikili mücadelede yerde kalmış ve Hakem Bülent Yıldırım penaltı noktasını göstermişti. Bu pozisyon çok tartışılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!