Bankacıyken roman yazarı oldu!

Güncelleme Tarihi:

Bankacıyken roman yazarı oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 16:26

Bankacı- yazar Tuğçe Güçnar Kengil ilk romanı 'Rüya Yazarı' ile okuyucuların karşısına çıktı. İkinci baskısını yapan kitap sürükleyici hikâyesiyle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Uzun yıllardır bankacılık yapan Tuğçe Güçnar Kengil ilk romanı 'Rüya Yazarı'nı yayınladı. Küçük küçük denemelerle başladığı yazın hayatını 'Rüya Yazarı' romanıyla tançlandıran Kengil, romanda okurunu, 'Sonunuzu görebilseydiniz yine de aynı yoldan gider miydiniz?' sorusunun peşinden sürüklüyor.

İki yıldır blogunda denelerini okurlarıyla paylaşan yazar ilk romanını bitirir bitirmez yayınevlerine yolluyor. Yayınevlerinden hemen geri dönüş almayan yazarın yolu en sonunda usta bir editörle ve yayıneviyle kesişiyor ve Rüya Yazarı bugün okuyucunun karşısındaki halini alıyor.

Bankacıyken roman yazarı oldu

Bankacılık ve yazarlığı birbirinden ayrı tutamadığını söyleyen yazar ikinci kitabını da kafasında şimdiden tasarlamış. İkinci baskıyı yapan kitap okurun ilgisini taze tutan üslubuyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Rüya Yazarı hikâyenin içinde sürüklerken, zaman zaman kenara çekerek okurun dinlenmesini sağlayan; merakı her an ayakta tutan bir roman.

BAKMADAN GEÇME!