Balık kavaÄŸa çıkmasın

BAZI şeyler çok basittir. Yaşamda da bu böyledir. Yapılacak işin temel prensipleri vardır. Öncelikle onları uygularsınız.

Neticede kazanırsın ya da kaybedersin. Artık o senin gücün, yeteneğin ve şansınla sınırlı bir şeydir. Ancak yeteneksiz ve maceracı ellerde en basit şeyler bile çok karmaşık ve içinden çıkılmaz bir hale gelebiliyor. Hani derler ya; aceminin elinden balık bile kavağa çıkarmış.
Haberin Devamı

Dünkü maç şunu gösterdi ki, Trabzonspor’un maç kazanması için fazla macera aramasına gerek yokmuş. Ünal Karaman gibi bir teknik direktör, Onur, Ömer, Giray, Ceyhun, Cale’den oluşan bir defans ilk defa bir arada oynamasına rağmen futbolun gereklerini yerine getirince Trabzonspor hücuma yönelik orta sahasının da gayretiyle sahadan galip ayrılmasını bildi.

Karaman’aÂteslim etselerdi

O zaman sormadan edemiyorum: “100 milyon lira borca girilerek oluşturulan kadronun kaç paralık bir bölümü sahada mücadele ediyordu. Ya da sezon başında marka teknik direktör arayışındaki yönetim, Ünal Karaman veya benzeri yeteneklerdeki bir hocaya takımı teslim etseydi, çok mu yanlış yapmış olurdu acaba.

Umudum odur ki, ilerleyen süreçte balık yeniden kavağa çıkmasın. Dediğim gibi futbol basit bir oyundur. Yönetimi de basittir. Ancak ki, fantastik bir şeyler yapma uğruna işleri içinden çıkılmaz bir hale getirmediğiniz sürece.

Haberin Devamı

 

Yazarın Tüm Yazıları