Balayı Prag’da

2005 Best Model birincisi Tuğçe Güder, işadamı Uğur Karas ile Bahar Country’de gerçekleştirilen kır düğünüyle dünya evine girdi.

Çiftin şahitliklerini Nimet Çubukçu, Tülin Berk Razı ve Öner Omay yaptı. Düğün törenine Okan Buruk ve eşi Nihan Akkuş, Erkan Özerman, Simge Tertemiz, Hande Subaşı’nın da aralarında bulunduğu yaklaşık 300 davetli katıldı. Manken arkadaşlarının yalnız bırakmadığı Tuğçe Güder, Erol Albayrak imzalı gelinliği ile göz kamaştırdı. Çift, Prag’da bir hafta ön balayı yapacak. Asıl balayı ise Uğur Karas’ın kullanacağı tekne ile temmuz ayında mavi yolculukla olacak. n Serdar BENLİ

Bekarlığa veda partisi

Doğum günü kutlamalarının, bekarlığa veda partilerinin ve kına gecelerinin vazgeçilmez mekanı Cahide Sayfiye’de bu kez yakın zamanda Esra Eron’la evlenecek olan Murat Aşık’a arkadaşları sürpriz bekarlığa veda partisi düzenledi. Kalabalık erkek topluluğunun katıldığı yemekli davette, arkadaşları Aşık’a sürpriz yapıp Al Jamal dansözlerini mekana getirtti.

NBA’den destek

Geçen yıl ekim ayında Türkiye’ye gelerek, 1000 kişiye işitme cihazı hediye eden EMÖV’e (Eğitim Sağlık ve Yardım Vakfı) destek veren NBA başkanı David Stern, 4-7 Haziran tarihlerinde gerçekleşen "Sınır Tanımayan Basketbol" kampında EMÖV vakfına yine destek verdi. EMÖV’ün Onursal Başkanlığı’nı üstlenen ve vakfın birçok faaliyetinde aktif olarak görev alan Filiz Akın, katkılarından dolayı David Stern’e teşekkür etti.

Küçük sevgili

Çiğdem Kayalı, kendisinden 15 yaş küçük sevgilisi Uğur Güven’le Bodrum tatiline devam ediyor. Önceki gün Hoca’nın Yeri’nde kahvaltı yapan ikili, meraklı bakışlara aldırmadan öpüştü.

Sezona hazırlık

Almanya’ya transfer olan genç futbolcu Çağdaş arkadaşları ile Türkbükü Shipa Hoy’da deniz keyfi yaptı.

Bütün gün böyle yattı

Ergin Tanca, bu yıl Gündoğan’ı tercih eden isimler arasındaydı. Gündoğan’daki İstanbul Palace Otel’de tatil yapan Tanca, bütün gün denize girip güneşlendi.

Gayfe keyfi

Ferahnaz Karcılıoğlu’nun işlettiği Gayfe, Bodrum Gündoğan’a bu yıl geldi. İstanbul Palace Otel içindeki Gayfe’de ev yapımı pastalar mekanın favori yiyeceği. Otel içindeki In The Gari restoran ise romantik Bodrum gecelerinin uğrak yeri oldu.

25. yılda anlamlı defile

Modacı Canan Göztepe, moda dünyasında geçirdiği 25. yıl şerefine düzenleyeceği defilenin gelirini El Bebek Gül Bebek Derneği’ne bağışlayacağını söyledi. 13 Haziran’da Dolmabahçe Sarayı Has Bahçe’de koreografisini Uğurkan Erez’in üstleneceği, Çağla Şıkel, Ceylan Saner, Özge Ulusoy gibi ünlü modellerin podyumda yer alacağı defile hakkında, Hotel Les Ottomans’da bir basın toplantısı düzenlendi. Canan Göztepe, defilede kendisine destek olan mücevher markası Jival’in Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gençoğlu ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı. Defilede hiçbir ücret almadan sahneye çıkacak olan Nilüfer, rahatsızlığı yüzünden toplantıya katılamadı. Prematüre bebeklerin sağlığı için kurulan ’El Bebek Gül Bebek Derneği’nin aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı olan modacı Canan Göztepe, "Nilüfer’in de sahneye çıkacağı gece için 54 parçadan oluşan çok özel bir koleksiyon hazırladık. Defileden elde edilecek gelirin tamamı El Bebek Gül Bebek Derneği’ne bağışlanacak ve bu bağışlar ile modern çocuk hastanesinin temeli atılacak" dedi.
Yazarın Tüm Yazıları